Şimdi Ara

Zalman CNPS11X Performa Soğutucu montaj seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Yaklaşık 2 sene önce forumdan hazır bir sistem satın aldım. Kuran arkadaş soğutucu olarak Zalman CNPS11X Performa kullanmış. Ben şimdi genel bakım yapmak için termal macunu yenilemek istiyorum ancak satan arkadaş ne satış sırasında ne de sonrasında ısrar etmeme rağmen hiçbir kutuyu göndermedi sistem parçalarına ait. Bu soğutucu da öyle normal kurulumu olan bir soğutucu değil, alyen anahtarıyla, garip garip vidalarla kuruluyor. Bende alyen anahtarı var boy boy ancak hiçbiri uymadı. Bu soğutucuyu kullanan ve elinde hala montaj setine ait tüm parçalar bulunan biri var mı? Varsa o kişiden (gerekirse ücret karşılığı) tüm kargo masrafları bana ait olacak şekilde bu montaj setini ödünç almak istiyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judassem -- 26 Kasım 2017; 21:2:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İşiniz zor. Hiç zalman hava soğutma kullanmadığımdan şimdi baktım da bazı soğutucuların montaj kitine, çoğunda farklı vidalama şekli kullanılmış. Alyen anahtarın tipi de bir tuhaf sanki. Normalde beşgen filan olur bu daha dairesel gibi. Eğer standart agız tipiyse ve sizin aldığınız alyenler uymadıysa farklı bir anahtar alıp da deneyebilirsiniz. Markalar arasında da farklılık oluyor boyutlarda.https://www.ebay.co.uk/p/Zalman-Cs2011-Clip-Socket-2011-for-Cnps11x-Extreme-10x-9900max-Series/1907747881?iid=122556808024&opts=opick ya da en kötü bunu alacaksınız.




  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Alyen ağzı aynen dediğiniz gibi dairesel, bir garip. Bendeki alyen setinde tam iki alyenin ortasında genişliği, ya büyük geliyor ya da içeride dönüyor boşa anahtar. Kaç farklı soğutucu kullandım ilk defa böyle garip, saçma bir şey görüyorum. Performansı çok iyi aslında, hiçbir benchmark'ta 70'i görmedi işlemci, ki sıcaklığıyla nam salmış bir serinin üyesi (FX 8320). Verdiğiniz linkteki tam benim işimi görecek parça ama çok pahalı. Soğutucunun sıfırı 220 lira civarıyken montaj kitine 18 pound verilmez yani.



    Dediğiniz gibi işim zor. Bu soğutucuyu kullanan bir forum üyesi bulmam ve onun da bana yardım etmeye istekli olması lazım. Ne yapalım, bekleyeceğiz artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70 dereceyi geçmiyorsa stres testinde ellemeye gerek yok bence. Normal uygulamalarda filan 64'de filan takılır o zaman yükte.

    http://www.hepsiburada.com/zalman-zm-cs2011-soket-2011-clip-kit-pm-bd304410

    Hatta Tr'de satılıyormuş
  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Oo bu mükemmel oldu. Ben de çeşit çeşit alyen anahtar siparişi vermeye hazırlanıyordum tam . Direk bunu sipariş edeyim, işimi görür bu çok büyük ihtimalle. Çok sağolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.