Şimdi Ara

Zalman CNPS10x Extreme fanından arıyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merabalar... "Zalman CNPS10x Extreme" veya "CNPS11X Extreme" soğutuculardaki (mavi ledli) fandan lazım bana. Bu ürünlerden almış olan arkadaşlar soğutucularına farklı fanlar takmışlarsa ve ellerindeki orjinal fanı kullanmıyorlarsa satın alabilirim bilginiz olsun... Satmak isteyen olursa hemen alıcam...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byrak85 -- 23 Aralık 2016; 22:40:54 >

Günlük kullanımım boyunca sıcaklık kış aylarında "26 - 36" derece arasında değişiyor, yaz aylarında ise 34 - 42 derece gibi... genelde ağırlıklı olarak ortalama 31 - 38 derece arasında... Ürünü ilk aldığımda bir deneme yapmıştım, işlemciyi %100 kullanımda 20 dakika boyunca beklettim 58-61 dereceyi geçmedi. Artı bendeki işlemci Corei7 2600K 3.4 GHZ. %30 Overclocklu kullanıyorum. Yani işlemcim 4.4 GHZ'de çalışıyor... Ben soğutucumdan memnunum. (Kasanın havalandırmasınıda iyi yapmalısınız tabi)

Ama yukarda modellerini yazdığım iki ürün nasıldır bilemem... "CNPS11X Extreme"yi kesinlikle ve kesinlikle önermem çünkü büyük ve gösterişli durmasına karşın her iki yandaki kanatların yüzey genişlikleri çok az. Kanatlar küçük yapılmış.. Yük altında bi etkisi olacağını sanmam. Ürünün fiyatına bakacak olursanız inanın değmez !

"CNPS10x extreme" veya "CNPS10x performa" nın kanatları geniş o yüzden iyi soğutuyorlar. Bu ikisinden birini tercih edebilirsiniz. Yalnız "CNPS10X Extreme"ye tek fan takabilirsiniz aklınızda olsun. Arkasında extra fan takabileceğiniz bir alanı yok... performa serisine ise her iki yanınada fan takabilirsiniz... Şık bir görünüm olmasını istiyorsanız mavi ledli olanı CNPS10x extremeyi alın :)) Onu almadığım için pişmanım çünkü mavi ledli fanına hastayım :)) (Kasamın kapağını pleksi panel yaptırdım biraz modifiye yaptım o yüzden) Modifiye gibi bir derdiniz yoksa performa serisini alabilirsiniz...

Ama en güzeli sıvı soğutmayı tercih etmelisiniz. Hava soğutma ile sıvı soğutma arasında sıcaklık olarak pek bir fark yok aslında 4-5 derece oynuyor arada o kadar. Ama en güzel yanı sıvı soğutma çok sessiz gerçekten... Kasadaki fan sayısı düşer ve aynı zamanda fanınız sessiz sedasız düşük hızda çalışır. Şu an sıvı soğutma için çok güzel ürünler var piyasada kurulumuda kolay... Makineyi toplamadan önce sıvı soğutma diye bişey olduğunu bilseydim kesinlikle ve kesinlikle sıvı soğutmayı tercih ederdim...

Almadan önce iyice bir araştırın bence çok daha güzel ürünler var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byrak85 -- 15 Kasım 2013; 17:55:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: samederdeger

hocam soğutması nasıl güzel mi bende alacağım da

Kardeşim bulabiliyorsan Thermalright venomousX al. Şahanedir.

ilim cehaleti alir, eseklik bakidir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.