MErhaba, elimde 2 adet zalman 7000 serisi soğutucu mevcut. Tam model numaralarını bilmiyorum ancak birinin kutusunun üzerinde 7000A diye bir numara var. s478, s462, s754 uyumu olduğu yazıyor ancak ben bunları s939 da da kullanmışlığım var. bu ürünler çıktığında piyasa olmayan soketleri ürüne yazamadıkları için, sonradan çıkan soketlere de uyumlu olabiliyorlar yani.
resimleri ekliyorum ilana detaylı olarak. bağlantı aparatlarını da görebilirsiniz. ürünler resimlerde görüldüğ şekliyle satılacaktır. sonradan şu aparat yokmuş diye iade kabul etmeyeceğim. resimlerde tüm parçalar gözükmektedir. soket uyumu konusunda araştırmalarınızı yaparak alınız, aksi halde şu sokete uymadı şeklinde bir iade kabul etmeyeceğim.
BU ARADA, 2 ÜRÜNÜN APARATLARI BİRBİRİNE KARIŞMIŞ DA OLABİLİR EMİN DEĞİLİM. BİLGİS OLAN VARSA, PAYLAŞIRSA MEMNUN OLURUM.
fiyatları mümkün olduğu kadar uygun tuttum. full bakır olan bu soğutucular için bu fiyatlar makuldur sanırım. ürünlere gelelim.
birinci Zalman Bunun hız devir ayarlama imkanı veren aleti de mevcut. aslında hiç gerek yok bu aleti kullanmaya ama yine de bulunsun.
ikinci zalman bunda hız devir aleti yok ama daha fazla sayıda aparatı var.
fiyatlar, birinci Zalman için 25 TL, ikinci Zalman için 20 TL (hız aparatı olmadığından) her yere Aras kargo ile gönderirim, ücreti tarafımdan karşılanmak üzere.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.