Şimdi Ara

zalad: sahaya çıkmayanlar aslan oldu, ben ise sahtekâr (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: reef1905

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Orijinalden alıntı: Larkhill

Okuyun öyle cevap verin kısaca ben gs maçında şike yapmadım ama bjk dan şike teklifi geldi diyor adam bize şikeci diyenlere selam olur bunca yıl sonra adam niye yalan söylesin bjk dan şike teklifi geldi diyor ama

Siz zaladın beşiktaşdan nasıl gönderildiğini biliyormusunuz ? beşiktaş taraftarı antreman çıkışında zaladı niçin dövdü biliyormusunuz ? İllada şike şaibe arayacaksınız malatya beşiktaş maçını anlatayim size.

Sertaç bana da 100. yılınızı anlatır mısın ? Bende sana 101. yılınızı ve pazarlıkları anlatırım söz.

Hacı sen onu değil , bana malatyalı futbolculara alınan arabaları ve trabzona ergün gürsoyun götürdüğü parayı anlat. Ben temiz demiyorum dikkat ediyorsan , herkezde vardır şaibe ama tek tarafı hedef alan suçlamalar yapılırsa bizler bu dönemleri iyi biliyoruz. kopyalayarak değil , zamanın tanığı olarak.

Genel
    Birde seba döneminde zalad teklif götürmüşüz şaşılacak durum , ya sizler kişileri hiç tanımıyorsunuz yada bu adamın yediği dayak ve sebanın onu kulübden kovması hala aklında kalmış.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Okuyun öyle cevap verin kısaca ben gs maçında şike yapmadım ama bjk dan şike teklifi geldi diyor adam bize şikeci diyenlere selam olur bunca yıl sonra adam niye yalan söylesin bjk dan şike teklifi geldi diyor ama

Siz zaladın beşiktaşdan nasıl gönderildiğini biliyormusunuz ? beşiktaş taraftarı antreman çıkışında zaladı niçin dövdü biliyormusunuz ? İllada şike şaibe arayacaksınız malatya beşiktaş maçını anlatayim size.

Sertaç bana da 100. yılınızı anlatır mısın ? Bende sana 101. yılınızı ve pazarlıkları anlatırım söz.

Hacı sen onu değil , bana malatyalı futbolculara alınan arabaları ve trabzona ergün gürsoyun götürdüğü parayı anlat. Ben temiz demiyorum dikkat ediyorsan , herkezde vardır şaibe ama tek tarafı hedef alan suçlamalar yapılırsa bizler bu dönemleri iyi biliyoruz. kopyalayarak değil , zamanın tanığı olarak.

Genel
    Birde seba döneminde zalad teklif götürmüşüz şaşılacak durum , ya sizler kişileri hiç tanımıyorsunuz yada bu adamın yediği dayak ve sebanın onu kulübden kovması hala aklında kalmış.

Sertaç benim bu konuda tavrım net.8-0 Ankaragücü'nü yendiğimiz sezon şike vardı diyen kendi takımını şike ile suçlasın bu kadar açık.Zalad'a yapılan bence çok büyük ayıptır.

Sana göre farklıdır bilemem, ama isterse Beşiktaş camiası birlik olsun, ben tek olayım.Bakalım bu karşılaşmadan kim şike yapmış olarak çıkıyor ?

Şike yapmayan, birbirine çamur atabilecek İstanbul takımı yok.Kimisi birbirinin şampiyonluğuna malolmuştur, kimi şampiyonluğu satmıştır, kimi takım düşürmüştür uzaarrr giderrr. . .

Bahsettiğim 101. yılınızı 11 puan farkla önde bitirdiğiniz hafta sonu o sezonun pazarlığı yapıldı.Neyse uzatmayayım.

Galatasaray neyse, diğerleri de en azından odur.Bu açık ve nettir.Kimse " benim sütüm ak " demesin, diyemez !

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Genel

Sertaç benim bu konuda tavrım net.8-0 Ankaragücü'nü yendiğimiz sezon şike vardı diyen kendi takımını şike ile suçlasın bu kadar açık.Zalad'a yapılan bence çok büyük ayıptır.

Sana göre farklıdır bilemem, ama isterse Beşiktaş camiası birlik olsun, ben tek olayım.Bakalım bu karşılaşmadan kim şike yapmış olarak çıkıyor ?

Şike yapmayan, birbirine çamur atabilecek İstanbul takımı yok.Kimisi birbirinin şampiyonluğuna malolmuştur, kimi şampiyonluğu satmıştır, kimi takım düşürmüştür uzaarrr giderrr. . .

Bahsettiğim 101. yılınızı 11 puan farkla önde bitirdiğiniz hafta sonu o sezonun pazarlığı yapıldı.Neyse uzatmayayım.

Galatasaray neyse, diğerleri de en azından odur.Bu açık ve nettir.Kimse " benim sütüm ak " demesin, diyemez !

Akın aynı paralelde gidiyoruz , büyük kulüb olupda şike/şaibeye adı karışmamış kulüb yoktur ama başlığı açan arkadaş farkındaysan sadece beşiktaşı suçlamış , beşiktaş seba döneminde bu işlere fazla girmemiş aksine bir çok hakkı gaspedilmiştir. Malumun seba öyle bir adamki , kendi futbolcularını bile en ufak hatalarında kulübün dışına koymuştur , başka bir konuda söyledim seba döneminden sonra beşiktaşlılık duruşu bitmiştir.

Benim sıkıntım sebayı tanımayan zalad gibi bir şahsiyetin önceki hırslarından dolayı beşiktaş camiasını zirve döneminde şike ile suçlayanlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: adilosbebe

ne rezilliği ya neden bahsediyosun

kimi yendi beşiktas 6-0

varsa eklerim noolcakki

Bende bunu diyorum aslında, üstüne vazife olmayan işe bulaşıyorsun desem, sana mı soracağım diyeceksin.

6-0 kimin kimi yendiğinden haberin yok, laf ola beri gele buraya ortamı gerecek video ekliyorsun.

6-0 videosunu bul da ekle bakalım, bizde izleyelim.

Amacını anlayamadım açıkçası, ne amaçla ekledin üstteki videoyu ?
  • Eyvallah Sertaç, kendi düşüncein içinde haklısın kardeşim.
  • yanlış maçı mı ekledim acaba ya

zalad burdaki ifadelerinde 8-0 lık gs a.gücü maçından bahsetmiyor mu
    hayır konuyu okuyup öle girmiştim ama
    demekki okudugumu anlamamıısm

burda bahsedilen maçın görüntülerini ekledim niçin bundan bu kadar rahatsız oldun onu anlamış değilim
    konuya vermiş oldugum gecici rahatszılıktan ötürü özür dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilosbebe

yanlış maçı mı ekledim acaba ya

zalad burdaki ifadelerinde 8-0 lık gs a.gücü maçından bahsetmiyor mu
    hayır konuyu okuyup öle girmiştim ama
    demekki okudugumu anlamamıısm

burda bahsedilen maçın görüntülerini ekledim niçin bundan bu kadar rahatsız oldun onu anlamış değilim
    konuya vermiş oldugum gecici rahatszılıktan ötürü özür dilerim

Estf. rahatsızlık vermek değil.Burada 8-0 biten maçın şike olarak yıllardır konuşulmasına birinci ağızdan röportajla cevap verilmiş.

Bende siz 8-0 biten maçı eklediğiniz zaman şike olduğunu savunduğunuzu düşündüm.

" 6-0 biten maç hangisi, Beşiktaş kimi 6-0 yenmiş diye " yazdığınızda garipsedim açıkçası ama son mesajınızdan yanlış anlama olduğunu ve kötü niyetli olmadığınızı düşünüyorum.

Çıkışım için ben özür dilerim.Konu çok eski ve muhabbet kaldırır cinsinden olduğundan böyle oldu, kusura bakmayın.

• rica ederim estagfirullah

kötü bi niyetim yok hakikaten de yanlış anlasılmadıgıma sevindim

bi polemik açmak için filan eklememiştim zaten görüntüleri

iyi geceler herkese
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.