Şimdi Ara

Zajc Kim Aldırdı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir takım düşünün maddi sıkıntılar içinde kaynakları kısıtlı ve bir bölgeye transfer ihtiyacı var. Ortalık yıkılıyo, forum birbirine giriyo, o gelecek yok bu gelecek yok şunla anlaşıldı falan...
    bir adam alıyolar ama o bölgedeki hiçbir sorunu çözmüyo, kimse de sesini çıkarmıyor, forum dahil herkes 3 maymunu oynuyo, kimse sorgulamıyo o transferi... Genel itibariyle transferlerimiz zaten böyle ama ben zajctan bahsediyorum

1- bu adamı ersun yanal araştırıp bulduysa ya da scout ekibi bulduysa ve ersun yanal da beğenip onay verdiyse, niye oynatmıyor, niye ayewden bile sonra aklına geliyor (seneye de mi böyle 4-5 M ödeyip faydalanamayacağı adamlar transfer ettirecek)
    2- yok bu adam scout ekibi tarafından bulunup, ersun yanal tarafından "hayır istemiyorum istediğim kalitede değil" demesine rağmen transfer edildiyse, yani kadrosunu istediği gibi kuramıyorsa (seneye de mi kuramayacak) ersun yanal neden hala o koltukta oturuyor istifa etmiyor

hangi durum gerçek olursa olsun, gelecek sezon ersun yanalın kendi kadrosunu kurup başarılı olacağını düşünenler bu zajc transferini nasıl açıklayacaklar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 14 Mayıs 2019; 14:1:26 >

• kimse yazmamış ama güzel sorular. bakalım seneye görücez hocam artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 15 Mayıs 2019; 23:38:51 >
  • Bunu Fenerbahçeli olmayarak söylüyorum. Bir Alex olsun diye aldılar ancak BİR ALEX DEĞİL.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gelirken çok bilmiş tipler yıldız potansiyeli şöyle vurur böyle yapar vs bik bik ötüyordu.Noldu feghouli nin çeyreği kadar oynayamıyor..Bu takımın scout ekibinin komple kovulması lazım onca transferin alayı çöp çıktı.
  • Bundan ne on numara olur ne de box to box orta saha. Bu kadar pas hatası yapan bir orta saha oyuncusu olamaz.
    Maliyeti de yüksek. Kulübün zor günlerden geçtiği bir dönemde bu transfer resmen skandal.
    Olaya iyimser bakıyorum ve takımın genel performansı ile alakalıdır diye düşünüyorum.
    Umarım sezon başı iyi bir çalışma ve takıma yapılacak doğru takviyelerle performansı artar. En azından 10 gol 10 asist yapması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Topladığınız para bu adamın bonservisini karşılıyor işte

• Ayew kiralık değil de aslında ALi Koç bonservisini çoktan aldı da yavaş yavaş alıştıra alıştıra anlatmaya mı çalışıyorlar?Burası Fenerbahçe her şey yaşanabilir burada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adını ilk kez duymuştur ersun. Comolokko aldırdı işte. Başka bir kazık daha. Bağıra bağıra forvet lazım derken 2 tane orta saha çöpü için 10 milyon verdik.
  • Valla hakikatten yazık günah verilen paralara.Ara transfer döneminde forvet forvet dedik adamlar tuttu en kalabalık,alternatifi en çok olan bölgeye 6-7 milyon euro bonservis+Salih Uçanın bonservisiyle beraber verdiler şaka gibi! Bununla beraber forvet sorunumuz hala duruyor Zayc ise oynatılmıyor.Bir dahaki sezonun transferleride böyle yapılacaksa eğer vay o toplanan paralaraaaa vah Fenerbahçemizin halineee vah bize....

• Comolli'nin ibiza'daki yazlık isteği aldırdı.NICE KOMİSYON.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billaboard

Valla hakikatten yazık günah verilen paralara.Ara transfer döneminde forvet forvet dedik adamlar tuttu en kalabalık,alternatifi en çok olan bölgeye 6-7 milyon euro bonservis+Salih Uçanın bonservisiyle beraber verdiler şaka gibi! Bununla beraber forvet sorunumuz hala duruyor Zayc ise oynatılmıyor.Bir dahaki sezonun transferleride böyle yapılacaksa eğer vay o toplanan paralaraaaa vah Fenerbahçemizin halineee vah bize....
    3 milyon+Salih

• santrafor lazımken bunu aldık.

• Benim düsüncem arkadaslar ersun hoca aldirdi bu adami. Acikcasi bakarsaniz ersunun istedigi tarzda futbolcu. Sampiyon olugumuz sene alperi kullandigi gibi kullancak bunu. ama sorun kiralik futbolcularin sözlesmesi diye düsünüyorum. Belli mac altinda oynarsa maasini fb vercek yada belli miktar ödeme yapma zorunlulugu gibi sözlesmeler var diye düsünüyorum.

• O zaman da yazmıştım kimse aldırmadı.Oyuncu takımdan ayrılmak istedi salih takasını sundular bizim de ligden düşme tehlikemiz vardı o zaman mantıklı geldi aldılar.Teklifi yapan takım empoli biz degiliz.

• Bana göre ülkeye ve takıma alıştımı kumaşı sağlam gibi... zamanında burak ile kimi takas ettiğimizi unutmayın...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.