Şimdi Ara

Zagara ve Abathur un Oyundaki Gorevi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep asasin oynuyordum bu aralar speclere sardim
    bu 2 hero hosuma gitti bunlarin islevi nedir nasil oynanir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zaggarayı oynamadım. 2 tane g olması lazım benim bildiğim abathur da mapta görünmeden q ve w skiliyde takımına destek olur. q skili global w skili ise yüksek range li bir skill. talent ile o da global hale gelebiliyor. ikisi de sağlam push yapabiliyor fakat abathur benim gözümde bir tık daha önde. çünkü haritanın herhangi bir yerinde aniden belirip push yapabilirsin. zaggara pek oynamadım karşıma ve takımıma geldi yine de, ikisi de spesyalist diye geçiyor ( gülmeyin ingilizce yazılışını tam bilmiyorum ). daha dün abathur ile 310k siege dmg yaptım. 20. seviyede ise iyice güçleniyor 3. talente verince. aynı anda iki kişinin kafasında olunca dmg çıkartabiliyorsunuz ve /en azından benim talent buildim ile / o iki kişi rahat rahat ölmüyor.

zaggara hakkında pek birşey demeyeceğim fakat abathuru öneririm en azından zevkli hero spesyalist olarak eksiğin varsa alabilirsin, ama çoğu kişi zaggarayı tercih ediyordu sanırsam pek bilgim olmadığı için birşey söylemiyorum ben, yanlış anlaşılmasın.

• Zeratul alıp oyun boyu avlayıp baseden çıkmaya korkuttuğum herodur Abathur.
  • Abathur çok riskli bir seçim. Kesinlikle oynamayı bilmeyen Abathurla oyunda 4vs5 kalıyorsunuz. Oynayan çok nadir denk gelir efsane işler yapar.
    Gold verilecek yerde de vizyon sağladığım zaman Z ile giderek(tünel) altınları veriyorum. Rakip takip kimde kaç gold var diye takip etmiyorsa gayet kolay oluyor, aynısı tomb of spider queen haritasında da geçerli.

Orijinalden alıntı: kitaptakikurt

Abathur çok riskli bir seçim. Kesinlikle oynamayı bilmeyen Abathurla oyunda 4vs5 kalıyorsunuz. Oynayan çok nadir denk gelir efsane işler yapar.

Ayrica abathur oyuncusu olarak takima da cok guvenmek gerekiyor.

Bu karakrer hakkinda merak ettigim bir sey var: genelde bu karakteri oynayanlar oyun basi 250.000-400.000 zafer vurusu kasabiliyorlar. Bu durum oyuncunun seviyesinin yukselmesinde diger karakterlere gore daha mi cok etkili oluyor? Ayrica altin toplamada ne gibi avantajlari var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

FX-8350 5.10 GHZ | Corsair Water Cooler H110 | Gigabyte R9 290x | Corsair 16 GB DDR3-2400 CL9 / Iphone 6 Plus | Macbook Pro
    Frankfurt University of Applied Sciences - Architecture
    Battle.net Tag: HitMachine#2451

• quote:

Orijinalden alıntı: Möcker

quote:

Orijinalden alıntı: kitaptakikurt

Abathur çok riskli bir seçim. Kesinlikle oynamayı bilmeyen Abathurla oyunda 4vs5 kalıyorsunuz. Oynayan çok nadir denk gelir efsane işler yapar.

Ayrica abathur oyuncusu olarak takima da cok guvenmek gerekiyor.

Bu karakrer hakkinda merak ettigim bir sey var: genelde bu karakteri oynayanlar oyun basi 250.000-400.000 zafer vurusu kasabiliyorlar. Bu durum oyuncunun seviyesinin yukselmesinde diger karakterlere gore daha mi cok etkili oluyor? Ayrica altin toplamada ne gibi avantajlari var?

Hocam zafer vuruşu ve altın toplamaktan kastınız exp ve oyun sonu gold ise ; Genellikle Abathur oyuncusu hiçbirşey yapmasa bile gayet güzel exp kazanıyor oyun içinde, stimpack ve bir arkadaşıyla girmişse uçuyor kazandığı exp, ayrıca stimpack ile 75 gold alıyorsunuz zafer başı.

• Zagara ile combatlarda kill alabilirsiniz Mutalisk buildi ile.. zaten pusher özelliği de iyidir..
    Zagarayi severm ve isteyerek oynarım ;) sağlam bence ama iyi build lazım
  • Zagara'dan, korsan (Blackheart's Bay) haritasında baya verim alıyordum (ücretsiz olduğu hafta denemiştim). Yere koyduğu Creep Tumor (D) lerin yerleri çok önemli. Mesela Blackheart's Bay haritasında korsanın olduğu yerlere koymak lazım karşı takımın altınları vereceği zaman onları görmeniz, onların yerlerini görmeniz büyük fayda sağlıyor. Korsanın arkasındaki o 2 gizli bölüme özellikle. ve aşağıdaki kısımlara ve de düşmanın geldiği köşelere. Ayrıca kendi kaçışınız için de, kaçacağınız yola belli aralıklarla koymakta fayda var. Onların üzerinde (yada yakınında, tam net bilmiyorum) olduğunuz zaman canınız dolmaya başlıyor ve de hızınız kısa süreliğine artıyor. Ben genelde takımla beraber takılıyordum, agresif oynuyordum. Son zamanlarda rastladığım Zagara lara dikkat ettim, biraz daha 'siege damage' ağırlıklı oynuyorlardı. Pasif kalıyorlardı takım savaşlarında. İlk talentta 200% arttıran seçeneğe verirseniz daha etkili olur. Hunter Killer (W) yeteneği baya etkili. Seçtiğiniz düşmana yaratık gönderiyor ve belli bir süre boyunca o düşmana saldırıyor. Mesela novanın gerçeğini gördüğümde, zeratul u görünür haldeyken gördüğümde direk W skilini atıyordum. O kadar rahat dolaşamıyorlardı. Infested Drop (E) skilli düşman herolar için çok etkili olmayabilir; minionlara da odaklanabiliyorlardı ama E skill ini koyduğunuz alanda düşman varsa, yani düşerken düşmana denk gelirse oradan da damage geliyor. Onu tutturabilmekte fayda var. Mümkün olduğu kadar Creep Tumor skill i ile doğru yerlere tumorleri yerleştirmelisiniz. Level 4 e kadar Basic Attack ile dalmak biraz zorlasa da 4. level de Envenomed Snipes alınca 20% range artıyor basic attack için ve de damage de fazla vuruyordu. Bu arada Q skillinden bahsetmedim. Minionların ortasına girip onu atarsanız çevredeki tüm minionlara geliyor. Uzaktan minionlara atmak yerine o şekilde içlerine girip atmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsanay -- 6 Ağustos 2015; 0:36:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ihsanay

Zagara'dan, korsan (Blackheart's Bay) haritasında baya verim alıyordum (ücretsiz olduğu hafta denemiştim). Yere koyduğu Creep Tumor (D) lerin yerleri çok önemli. Mesela Blackheart's Bay haritasında korsanın olduğu yerlere koymak lazım karşı takımın altınları vereceği zaman onları görmeniz, onların yerlerini görmeniz büyük fayda sağlıyor. Korsanın arkasındaki o 2 gizli bölüme özellikle. ve aşağıdaki kısımlara ve de düşmanın geldiği köşelere. Ayrıca kendi kaçışınız için de, kaçacağınız yola belli aralıklarla koymakta fayda var. Onların üzerinde (yada yakınında, tam net bilmiyorum) olduğunuz zaman canınız dolmaya başlıyor ve de hızınız kısa süreliğine artıyor. Ben genelde takımla beraber takılıyordum, agresif oynuyordum. Son zamanlarda rastladığım Zagara lara dikkat ettim, biraz daha 'siege damage' ağırlıklı oynuyorlardı. Pasif kalıyorlardı takım savaşlarında. İlk talentta 200% arttıran seçeneğe verirseniz daha etkili olur. Hunter Killer (W) yeteneği baya etkili. Seçtiğiniz düşmana yaratık gönderiyor ve belli bir süre boyunca o düşmana saldırıyor. Mesela novanın gerçeğini gördüğümde, zeratul u görünür haldeyken gördüğümde direk W skilini atıyordum. O kadar rahat dolaşamıyorlardı. Infested Drop (E) skilli düşman herolar için çok etkili olmayabilir; minionlara da odaklanabiliyorlardı ama E skill ini koyduğunuz alanda düşman varsa, yani düşerken düşmana denk gelirse oradan da damage geliyor. Onu tutturabilmekte fayda var. Mümkün olduğu kadar Creep Tumor skill i ile doğru yerlere tumorleri yerleştirmelisiniz. Level 4 e kadar Basic Attack ile dalmak biraz zorlasa da 4. level de Envenomed Snipes alınca 20% range artıyor basic attack için ve de damage de fazla vuruyordu. Bu arada Q skillinden bahsetmedim. Minionların ortasına girip onu atarsanız çevredeki tüm minionlara geliyor. Uzaktan minionlara atmak yerine o şekilde içlerine girip atmanızı tavsiye ederim.

Kesinlikle zagaradan korsan mapte en güzel verim alınıyor katılıyorum. haritaya sağladığı görüş bi yana düzgün konumlandırılmış bot lane tümörleri ile aşılması zor bi lane haline geliyor tabi korsanı çok kaptırmazsanız :) e skilli gerçekten rahatsız edici bi talentında sarj özelliği ekliyor 2 tane kullanabiliryorsunuz yani ben genelde onu seçiyorum. zagara ile pusher oynamak daha mantıklı geliyor bana tabi mapten mape göre değişir. ben e skilli üzerine kullanıyorum talentlarımı . korsan mapte daha farklı bir build seçilebilir olay gold olduğu için pusher özelliğini korsan ile beraber çok rahat hallediyorsunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.