Şimdi Ara

Zafer Lys nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karekök lysyi integral hariç çözdüm. Aynı düzeyde bir kitap alıcam endemik alıcaktım aslında. bir arkadaş zaferin de iyi olduğunu söyledi.Sizce nasıldır?

• Dediğin eski basım mavi zafer ise alınabilir.Güzel kitap,pekiştirir.

Ama benim tavsiyem 2 kitap bitti ise denemelere yüklen,asıl orijinal sorular onlarda.(Yayındenizi asla çözme,hiçbirini ...)
  • teşekkürler hocam.
    sadece karekökü çözdüm bir tane daha çözüp denemeye başlıcam.
    Bu arada deneme olarak eski 80 soruluk denemelerden çözsem sıkıntı olmaz sanırım. başlangıç için var mı öneriniz? behzatın ps leri nasıl kullandınız mı?
  • Peki extrem nasıl yazarları aynı endemikle?
  • Ben 80 soru gidiyorum.Vaktim var,seviyorum da çözmeyi zaten.Ben de geometri konusunda sıkıntı çekiyorum hedef 25+.Şu an 15-20 arası yapabiliyorum.Tavsiyeniz varsa bu konuda ben de sizden dinlemek isterim.

Kolay-orta seviye mat : Nitelik Mat
    Orta seviye mat : Apotemi,Metin(zora yakın)
    Zor seviye mat : İddialısına
    Ben zaman lys matı da beğendim.Bulabilir isen çöz başlangıç için güzeldir.
    Behzattan 1 deneme çözdüm.Beğendim soruları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.hafız -- 28 Ekim 2017; 22:58:36 >
  • Karekok LYS gibi hele son testler it gibi zor kesinlikle tavsiye ederim.karekok LYS zorluğu 9 ise bu 7.67 falan al bence

Bu arada mavi kapaklı kalın kitap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekstrem endemigin daha kolay halı hocam karekök bitirdiysen sana kolay gelir endemik ben karekök cozmedim bana dahi kolay geliyor sen endemik al hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.