Şimdi Ara

zafer benimdir diyebilenindir hakkında!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu elemanı bekir avşarın son videosuna bakarken yorumlarda gördüm. kendisini hatırlarsınız tyt sosyal 13. soruyu bilen şahıs, bekir avşara da 9 aydır katıl butonuna üyelik yaptırmış zafer benimdir diyebilenindir hakkında!  her neyse sizce nasıl bildi? SS leri şuraya bırakıyorum.

(BU ARADA ŞİMDİDEN SÖYLİYİM İKİSİ AYNI HESAP, GİTTİM ÜŞENMEDEN YORUMLARDAN BAKTIM. ABONE SAYISI VE KATILIM TARİHİ AYNI.)

• yani kendisine gelen 500 yorumdan elbet haberi vardır daha dün akşam bekire yorum yazmış? hiç çıkıp da açıklama yapmaması ya da o yorumlara cevap vermemesi sizce de mantıksız değil mi? bu ne vurdumduymazlık?

• yahu arkadaş ne uzattılar şu meseleyi. sallamış troll yorum yapmış tutmuş işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EF7BE56 -- 4 Temmuz 2021; 18:33:25 >
  • işinize gelmedi tabi:)

• Şu videodaki yorumları okuyunca ne güldüm arkadaş,millet ne seviyor duyar kasmayı.

Soru ösym kitapçığında da benim kitapçığımda da 14.soruydu.Bazılarında 13.soru da olabilir bunda bir şey yok.

Piyasadaki bir denemeye ya da Ösym nin hazırladığı bir sınava baktığında Sokrates,Platon-idealar,Toplum sözleşmesi,varoluşculuk,tabula rasa,rasyonalizm,pozitivizm,Descartes,Kant,Hegel-diyalektik,Wittgenstein mantıkçı pozitivizm gibi şeylerden en az birinin kesinlikle olduğunu görürsün,yani arkadaşın yaptığı tahmin milyonda bir olacak bir şey falan değil.Boş yere ortalığı ayağa kaldırdılar

• tamam da sorun yaptığı tahmin değil ki; neden yorumlara cevap vermiyor. çıkıp da tahmin yaptım tuttu diyemeyecek kadar aciz. böylece biz de konuşmuş oluyoruz.

• wweiss1023 W kullanıcısına yanıt

Başka bir yorum yapmamış mı bilmiyorum ama bir şey dese de bu linç ekibinin anlayacağını sanmıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • soru çalmayı bırak yarın çıkıp gelecekten geldim dese inanacak andavallar var sosyal medyada. tabii bunun da işine geliyor gizemli davranıyor, baksana 2000 abonesi olmuş beleşten.

• İki kere üniversite sınavına girdim, Bekir Avşar kimdir tanımıyorumzafer benimdir diyebilenindir hakkında! 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.