Şimdi Ara

Zack Snyder's Justice League'in +18 bir film olacağı resmi olarak açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hazreti Bruce Wayne kullanıcısına yanıt
    beğenmeme lüksü yok demeyelim, bvs karakter odaklı bir filmdi, batman'in solo takılması benim için daha iyi, jl'de batman süper kahraman olmadığı için sırıtıyor, diğer üyelerin de çok bir olayı yok, bvs'nin altında endgame'in üstünde bir fim bekliyorum.

  • Venom59 V kullanıcısına yanıt
    sen git marvel filmi izle, bvs sana fazla gelmiş belli ki

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hazreti Bruce Wayne

    Sözüm meclisten dışarı bazı insanları anlamak güç, adam filmin yönetmeninin stilinden hoşlanmıyor ama bıdı bıdı etmek için takip ediyor, yorum yazıyor filan. Bu adamın ne tür bir film yapacağı MoS ve BvS(özellikle Ultimate Edition hali) filmlerinden belli zaten. O filmleri beğendiysen eğer bu filmi beğenmeme gibi bir lüksün yok, fakat eğer beğenmediysen, hoşuna gitmediyse bir şeyler üzgünüm ama bu filmde de gitmeyecek. Yabancı kaynakları da takip ediyorum millet daha izlemeden film yok şöyle berbat olacak yok böyle iğrenç olacak, ama 4 saati nasıl izleyecez çok uzun bla bla birçok toxic laf. Beğenmiyorsanız gidin abi açın dark knight serisini hiçbir iş beceremeyen kıytırık bale batman'ini izleyip keyif alın, ya da filmin ana kötüsünü dans ederek yenen, evrenin tüm filmlerinin birbirinin kopyası olan marvel filmlerini izleyin.

    O bıdı bıdı konuşanların tamamına yakını marvel fanboy zaten. Başka türlü ilgisinin olmadığı bir filme daha çıkmadan b.k atmak normal insan davranışı değil. Adam resmen benim babam senin babanı döver kafasından çıkmamış gibi her konuya aynı Zack şöyle Zack böyle copy-pastesini yazmaktan bıkmıyor.


    MoS kadar epic film vardı da marvelda da biz mi izlemedik, çamur attık?





  • cyberpunk'u neden beğenmediniz ki?

  • izleme birader o zaman, mos ve bvs gibi filmleri belli kitle çok seviyor belli kitle hiç sevmiyor, demek ki sana hitap etmiyor, sana hitap etmiyor diye de kötü olmuyor film, hikayeye laf ediyorsun da dark knight'ta da hikaye kötüydü, film boyunca batman jokerin peşinde koşturuyor, bu mu hikaye? oyunculuk ve gerçekçi aksiyon sahneleri dışında dark knight abartı bir filmdir, 3.film hikayesiyle de aksiyonuyla da sonuyla da daha iyi bir filmdi, jl'i hiç izleme bvs ve mos'u sevmediysen, nasıl ki mafya filmi sevmeyen birinin godfather'a kötü demesi komikse senin de bvs'ye kötü demen acınası, ayrıca filmdeki karanlık tonun efektlerle alakası yok, film boyunca hava ciddiydi marvel gibi sulu-kötü espriler yoktu

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.