Şimdi Ara

z5500 den kaliteli front tipi hoparlör takımı+anfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar z5500 den kaliteli, şık, kullanışlı bi front hoparlör seti kurmak istiyorum 5.1 = 2 kule 1 center 2 arka hopörlör 1 aktif sub olmalı.

set şeklinde bi sistem varsa onuda tavsiye edebilirsiniz yada teker tekerde alabilirim 0 olmak koşulu ile malüm 2 el sorun yapabilir.

markalar konusunda pek fikrim yok görünüşü güzel olup kalitesiz sistemler var onun için beni görünüşü etkiler ve onu almak isterim, anlamadığım için...

sizden isteğim uygun bi sistem kurmamda bana yardım edebilmeniz sadece hopörlör için 1000 tl bütçe sunabilirim.

hopörlörleri beslemesi için 400 tl lik bi cihaz alabilirim. toplamda 1400 tl lik sistem kurmayı planlıyorum.sizden en doğru şekilde sistemi kurmam için fikir vermenizi umuyorum ...

eğer z5500 kadar güçlü olamıcaksa... 1400 tl lik sistem ,onuda söylemenizi istiyorum.eğer bu bütçeyle güzel bi sistem kuramazsam z5500 alacağım.

şimdiden teşekkürler...

Not: Sistemin Kullanılacağı Mekan 40.m2 ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x07x -- 3 Temmuz 2010; 17:32:52 >

• resimdeki sistemler hakkında bi fikri olan varmı ?
  • Maalesef bütçe biraz kısıtlı.Speakerları iyi bişi alsan avr ye bütçe kalmayacak.Avr alsan speakerlar belki zayıf olacak ya z5500 kadar ses alacaksın yada daha az.Bence bütçe memnuniyetinizi karşılayamayacaktır.Çünkü 400 tl gibi avr bulmak zor...
  • o bütçeyle ancak stereo bir sistem kurabilirsin z5500den daha iyi...iki tane arka front ve bir adet güzel bir anfi ile iş tamamdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlör ve mini amfi tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.