Şimdi Ara

Z500 W8'li olarak satın alan arkadaşlara soru!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Z500'ü winsows 8'li olarak alan arkadaşlara bir sorum olacak;

Ben z500'ü w8'li olarak aldım ve henüz 1 aya yakın zaman oldu. Aldığım günden beri ekran kartının düzgün kurulmadığından şüpheleniyorum. Çünkü masaüstü görüntüsünün ve oynattığım videoların çözünürlüğünün düzgün olmadığını düşünüyorum.

Z500'ün w8 kurulumunu kendi bünyesi içinde otomatik olarak yaptım. Diğer partisyonda gördüğüm driverleri yüklemedim.

Bu konuda birşeye kalkışmadan önce forumda diğer başlıklarda bunu birkaç defa yazdım ama kimseden bu konuda bir cevap alamadım.

W8'li alan arkadaşlar siz bu durumla karşılaştınız mı?

• lenovodan ilgili driverlari indir. masaüstüne cikart fakat kurma. sonra aygit yöneticisinden sürücü güncelleme de ve dosyayi bilgisayarında ara diyerek sürücüyü güncelle.
    eğer yeni sürücü sıkıntı yaratirsa eski sürücüye de donebilirsin böylelikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duratorq_ kullanıcısına yanıt
    Diğer partisyona driver setup'ları koyulmuştu. Arama yeri olarak orayı gösterim, kısa bir arama sonucundan sonra her iki görüntü bağdaştırıcısı için de "sürücü yazılımının güncel olduğu belirlendi" diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musicapuerte -- 13 Ocak 2014; 10:16:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.