Şimdi Ara

Z3 whatsapp ve instagram ikon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 gün önce xperia z3 aldım, cihazdan gayet memnunum yalnız çözemediğim bi konu var. Whatsapp da çıkan ikonlarla instagramda yada facebook'da çıkanlar aynı değil ve bunları hiç beğenmiyorum. Whatsapp'daki ikonlarımı bu uygulamalarda da kullanmak için ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.
     Z3 whatsapp ve instagram ikon sorunu Z3 whatsapp ve instagram ikon sorunu Z3 whatsapp ve instagram ikon sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubbs -- 19 Ocak 2015; 0:36:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kubbs

Herkese merhaba,
    2 gün önce xperia z3 aldım, cihazdan gayet memnunum yalnız çözemediğim bi konu var. Whatsapp da çıkan ikonlarla instagramda yada facebook'da çıkanlar aynı değil ve bunları hiç beğenmiyorum. Whatsapp'daki ikonlarımı bu uygulamalarda da kullanmak için ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.
     Z3 whatsapp ve instagram ikon sorunu Z3 whatsapp ve instagram ikon sorunu Z3 whatsapp ve instagram ikon sorunu

Selam. Beğenmediğiniz smiley'ler Android'in kendi smiley'leri, WEB üzerinden Hangouts vb. Google servislerini kullandığınızda aynı smiley'ler olduğunu farkedeceksiniz.

Bunları ben de hiç beğenmiyorum açıkçası.
    Sorununuz ve çözümü şu;
    WhatsApp, Telegram vb. uygulamalarda çıkan gülücükler uygulamaların kendi içlerinde mevcut, sistemin gülücüklerini kullanmıyorlar. Facebook veya Instagram sistem gülücüklerini kullanıyorlar. Aynı şekilde Facebook Messenger'da klavyeden gülücük açarsanız sistem, yazı kutucuğunun sağındaki gülücük simgesine tıkladığınızda açılan kısımda ise yine Facebook'un kendi gülücüklerini görürsünüz.

Sistem gülücüklerini iOS, Samsung vb. sistemlerin gülücükleriyle değiştiren uygulama mevcut, ancak root yetkisi istiyor.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stevenschoen.emojiswitcher

Veya iOS gülücükleri kullanan bir 3.parti klavye varsa onu araştırıp kullanabilirsin. Ama genelde klavyeler sistem gülücüklerini kullanır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnstagram Android sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.