Bildirim
z3 plus vs. htc one m9
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kamerayla işin varsa M9 işini görmez.
Kasa kalitesi= M9 -
biraz daha bütçe varsa z5 ikisi arasından ise z3 plus...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
o fiyatlara s6 alın -
androıdın adam akıllı arayuz yapmayı becerebılen ıkı markasının modelını secmıssın.cevap..tabıkı Z3 PLUS -
Ön kamera,kasa kalitesi,hoparlör olarak m9
Tasarım,ekran,batarya,arka kamera olarak z3+ -
Z3plus biraz daha üstün genel değerlendirme yaparsak.Yalnız hangisi daha uzun güncelleme desteği alır?Bende telefon alacağım ve z3 ile m9 aynı fiyat benim alacağım yerde.
M9 hala HTC nin amiral gemisi güncellemeyi kesemez değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aslında benim için önemli olan hem ön hem arka kamerasının kaliteli olması. Samsung ayarında foto çekmesi. Niye samsung almıyosun o zaman diyceksiniz belki ama samsungların kasasından şikayetçiyim çıt çıt çatlıyo kenarları. o yüzden kasa kalitesi iyi olan bir cihaz bakıyorum. aynı zamanda telefonun hızlı olması yani en az 3 gb ram ve iyi bir yeni nesil güçlü bir işlemciye sahip olmasını istiyorum. -
Bütçede bir sıkıntı yoksa note 5'e bakın derim tüm ihtiyaçlarınızı karşılar -
2000 barajını geçmek istemiyorum açıkçası. O yüzden alternatif olarak G3 - G4 - Note 3 - Note 4 - Note 4 Edge - One M9 - S6 - Z3 Plus düşünüyorum. 32 gb versiyonlarını. -
G3 - Note 4 - S6 - Z3 Plus - One M9 arasında kaldık arkadaşlar. Tasarım olarak hepsi hoşumuza gitti. yukarıda belirttiğim gibi ön ve arka kamera kalitesi, kasa kalitesi, hızlı, akıcı bir telefon bakıyoruz. Herhangi bir bir kronik sorunu olmayan, donanımsal sıkıntısı olmayan bir cihaz bakıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: goxelgokcell
G3 - Note 4 - S6 - Z3 Plus - One M9 arasında kaldık arkadaşlar. Tasarım olarak hepsi hoşumuza gitti. yukarıda belirttiğim gibi ön ve arka kamera kalitesi, kasa kalitesi, hızlı, akıcı bir telefon bakıyoruz. Herhangi bir bir kronik sorunu olmayan, donanımsal sıkıntısı olmayan bir cihaz bakıyorum.
düşük ihtimalli alternariflerim ise : G2 - M5 - S5- Z2 - Z3 -
Vatanda S6 1800 lira alın diyeceğimde sonra touchwiz arayüzü görüp küfür etmeyiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: hanıncipsi
Vatanda S6 1800 lira alın diyeceğimde sonra touchwiz arayüzü görüp küfür etmeyiniz.
arayüz olarak tavsiyeniz hangi model olurdu? -
İkisi de üzmez.
Ama Z3+ parasını daha çok hak ediyor
S6 tabikide
quote:
Orijinalden alıntı: hanıncipsi
+1
-
Htc sense mükemmeldir.
Sony de kötü değil.
İkiside memnun eder, z3 kullanıyorum ve hala ilk günkü performansta, htcde aynı performansı verecektir.
Z3+ biraz ara ürün gibi o yüzden z4 diyemediler, z5 al diyecem fiyat olarak uymuyor sana, htcde kasa kalitesi ve hoparlör performansıyla birde akıcı arayüzüyle şahane bir telefon.
2 telefonda da tek sıkıntı kamera olur, onun dışında üzmezler.
Samsung fanboyları birşeyler önereceklerdir onları dinleme derim, çünkü 3 ay sonra başka telefon almış olacak onlar, ama sen önerdikleri telefonu daha 1-2 yıl kullanmak zorunda kalacaksın.
2side marshmallow alacak ve 2sinde de sd kart desteği var. Marshmallow ile sd kartı dahili hafıza yapabiliyor olacaz yani 32gb telefonun 64gb bir sd ile 96gb olacak birden. Marshmallow arifesinde sd kart desteği olmayan bir telefon önermem
quote:
Orijinalden alıntı: maxi80
İkiside memnun eder, z3 kullanıyorum ve hala ilk günkü performansta, htcde aynı performansı verecektir.
Z3+ biraz ara ürün gibi o yüzden z4 diyemediler, z5 al diyecem fiyat olarak uymuyor sana, htcde kasa kalitesi ve hoparlör performansıyla birde akıcı arayüzüyle şahane bir telefon.
2 telefonda da tek sıkıntı kamera olur, onun dışında üzmezler.
Samsung fanboyları birşeyler önereceklerdir onları dinleme derim, çünkü 3 ay sonra başka telefon almış olacak onlar, ama sen önerdikleri telefonu daha 1-2 yıl kullanmak zorunda kalacaksın.
2side marshmallow alacak ve 2sinde de sd kart desteği var. Marshmallow ile sd kartı dahili hafıza yapabiliyor olacaz yani 32gb telefonun 64gb bir sd ile 96gb olacak birden. Marshmallow arifesinde sd kart desteği olmayan bir telefon önermem
yorumlarınız için teşekkürler. telefonu eşim için alıyorum. kendisi biraz şekilcidir ve foto çekmeyi çok sever. şu anda kullandığı samsung s3 kasa olarak berbat durumda soyulmadık yeri çatlamadık yeri kalmadı. Ve S3 şu an kasım kasım kasılıyor. Açıkçası ilerde android yükseltmesi alır mı almaz ona çok bakmıyorum. O yüzden en az 32 gb dahili hafızası 3 gb rami ve iyi bir işlemcisi, arayüzü ve kasası sağlam olsun ki olsun ki S3 de yaşadığımız bu sorunları yaşamayalım. Tabiki kamera kalitesi de önemli. Şekil olarak G3 - Note 4 - S6 - Z3 Plus - One M9 beğendik. Z3 plus ın ve one m9 un kamerada ne gibi sıkıntısı olur?
Benzer içerikler
- küçük ekranlı telefonlar
- poco x7 pro pubg kaç fps
- asker telefonu internetli
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- telegram video izleme
- periscope canlı yayın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X