Şimdi Ara

z3 mü m8 harman kardon mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi gunler arkadaslar 2.el z3 yada m8 harman kardon alacagım kararsız kaldım. Z3 gercekten ıyı ama aksesuarları çöp öbur yandan harman kardon kulaklık ve z3e yakın performanslı m8 var degerlı goruslerınızı beklıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Z3

• Tabiki Z3.
  • Z3

• teşekkurler, urunu magazada ınceledım ama ele oturmuyor ozellıklerı ıyı gercekten, bunun 2. Elını almak yerıne huawei g7nın 0ını alsam nasıl olur acaba cok ovduler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoyalSalute kullanıcısına yanıt
    Tabi ki M8 harman karbon hocam,içinden çıkan kulaklık için bile alınır.z3 kronik problem leri olan bir telefon.

• M8 ve z3 performans olarak ayni seviyede olan cihazlar. Katalog rakamlarina aldanmayin.

M8 hk modelini yazdiginiza gore sese onem veriyorsunuz oyleyse zaten daha iyisi yok demektir. M8 sesi ve ele oturan guzel kasa yapisi icin bile alinir. Durusu yeter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvatore18

Tabi ki M8 harman karbon hocam,içinden çıkan kulaklık için bile alınır.z3 kronik problem leri olan bir telefon.

z3 gibi telefona 10 lıralık kulaklık koymaları guldurdu acıkcası sony gıbı bır fırmanın.

• çok büyük bi fark yok aralarında aslında. biraz da sizin zevkinize kalmış bi şey
  • harman kardon ne birader?M8 çok daha üstün cihaz Z3'ten.Z3 sıfır olsa olabilir de 2. kesinlikle alma M8 çok daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.