Şimdi Ara

Z2 Mİ NOTE 3 MÜ KARARSIZKEN NOTE 3 ALDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Krait konusunda karıştırmışım evet şimdi fark ettim. Note 3 arayüzde exynos kullaniyor 801ac o işlemciden cok cok üstün. Note üç eğer zorlanmıyorsa o işlemci ile takılırken z2 takılmayacak. Z2 arayüz olarakta cok cok hafif. Hala ucuk fark yok diyebiliyosanız size diyecek söz bulamıyorum. Tuşlara bile üc saniyede giriyor samsunglar. Al kullan iki ay sonra başlasın takılmalar. Siz devam edin bj şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

Krait konusunda karıştırmışım evet şimdi fark ettim. Note 3 arayüzde exynos kullaniyor 801ac o işlemciden cok cok üstün. Note üç eğer zorlanmıyorsa o işlemci ile takılırken z2 takılmayacak. Z2 arayüz olarakta cok cok hafif. Hala ucuk fark yok diyebiliyosanız size diyecek söz bulamıyorum. Tuşlara bile üc saniyede giriyor samsunglar. Al kullan iki ay sonra başlasın takılmalar. Siz devam edin bj şekilde

Arayüzde exynos kullanıyor diyorsunuz hala.Tekrar ediyorum exynos dediğimiz işlemci büyük cortex a15 çekirdekleri+ güç tasarrufu için cortex a7 çekirdeklerini içerir.Snapdragon 800 yada aynısı olan s801 çok çok üstün değil.Cortex a15 frekans başına performansda daha üstün kraitden.Totalde s801 çok az bir farkla önde olabilir.Bir java-tarayıcı testlerine bakarsanız cortex a15 in üstünlüğünü görebilirsiniz. Madem arayüzde küçük çekirdekleri kullanmasından şikayet ediyorsunuz işlemcilerin,kimseye arayüzde cortex a53 çekirdeğini kullanan exynos 7420 ve snapdragon 810 telefon önermeyin,direk snapdragon 800-801 önerin.Gelen tepkileri bir tartın sonra.
    Kendim note 3 kullanıyorum ve evet rehbere 3 saniye sonra giriyor.Rehbere girmek için z2 alabilirdi arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 2 Nisan 2015; 17:20:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

quote:

Krait konusunda karıştırmışım evet şimdi fark ettim. Note 3 arayüzde exynos kullaniyor 801ac o işlemciden cok cok üstün. Note üç eğer zorlanmıyorsa o işlemci ile takılırken z2 takılmayacak. Z2 arayüz olarakta cok cok hafif. Hala ucuk fark yok diyebiliyosanız size diyecek söz bulamıyorum. Tuşlara bile üc saniyede giriyor samsunglar. Al kullan iki ay sonra başlasın takılmalar. Siz devam edin bj şekilde

Arayüzde exynos kullanıyor diyorsunuz hala.Tekrar ediyorum exynos dediğimiz işlemci büyük cortex a15 çekirdekleri+ güç tasarrufu için cortex a7 çekirdeklerini içerir.Snapdragon 800 yada aynısı olan s801 çok çok üstün değil.Cortex a15 frekans başına performansda daha üstün kraitden.Totalde s801 çok az bir farkla önde olabilir.Bir java-tarayıcı testlerine bakarsanız cortex a15 in üstünlüğünü görebilirsiniz. Madem arayüzde küçük çekirdekleri kullanmasından şikayet ediyorsunuz işlemcilerin,kimseye arayüzde cortex a53 çekirdeğini kullanan exynos 7420 ve snapdragon 810 telefon önermeyin,direk snapdragon 800-801 önerin.Gelen tepkileri bir tartın sonra.
    Kendim note 3 kullanıyorum ve evet rehbere 3 saniye sonra giriyor.Rehbere girmek için z2 alabilirdi arkadaş.

Hocam arkadaş halâ anlamadı ben note 3 ü işlemcisi yada rehbere giriş hızı vs diye almadım.

Z2 den bi tık daha iyi buldugum için aldım.

Işlemci iyi olabilir ama çıkarılabilir pil kapasitif tuş ve internette gezinirken verdiği tadı z2 de bulamam diye aldım. 2 yıl sonra bu telefon elimde olursa asla yerlerde sürünmez Tw çünkü rom root denen bişey var.

Ama z2 de her türlü kasa açılıp pil değişecek ve kasa değişiminde suya dayanıklı olmayacak.

Arkadaş note 3 z2 iphone almış ve hepsini zamanında alsa 6000tl telefona yatırmış adam yani varın siz düşünün.

• Sadece rehbere değil. Widgerlerde de takılma oluyor. O cihaza iyi bakmak gerek yoksa ölüyor. Sen bir senelik daha güncel işlemciyi cok az fark var diyorsun. Java testine bakmana gerek yok. Adam internette note 3 daha hizli diyor. Çekirdek başına düşen mhz sayisi olarakta z2 üstün. Sadece oc yapilsa dahi 100,200mhx değil 400mhz fark var. Hala ısrarla internette dılaşırken ısınıyo felan diyor. Savunma yapacaksanız mantıklı yapin. Z2 note 3ü tokatlar ama note 3de fena cihaz değildir. Bunu ister kabul edin ister kabul etmeyin. Sentetik testlerde s5 hepsinden önde ama gel gelelim z3 kadar stabil değil.

• quote:

Sadece rehbere değil. Widgerlerde de takılma oluyor. O cihaza iyi bakmak gerek yoksa ölüyor. Sen bir senelik daha güncel işlemciyi cok az fark var diyorsun. Java testine bakmana gerek yok. Adam internette note 3 daha hizli diyor. Çekirdek başına düşen mhz sayisi olarakta z2 üstün. Sadece oc yapilsa dahi 100,200mhx değil 400mhz fark var. Hala ısrarla internette dılaşırken ısınıyo felan diyor. Savunma yapacaksanız mantıklı yapin. Z2 note 3ü tokatlar ama note 3de fena cihaz değildir. Bunu ister kabul edin ister kabul etmeyin. Sentetik testlerde s5 hepsinden önde ama gel gelelim z3 kadar stabil değil.

Lafları çarpıtma daha hızlı demiyorum daha konforlu diyorum note 3

Işlemci olarak z2 iyi diyorum daha yırtınıyorsun konuyu kirletme arkadaşım.

Bu dünyada sen kesfetmedin işlemciyi yol al hadi.

• MrHS kullanıcısına yanıt
    Adam gibi konuş almazsam nolacak? Sana saatlerdir birşey anlatmaya calisiyoruz note üçü almışsın note üç fanboy olmuşsun. Konforluymuş cebe sığmıyor bunu arti gibi anlatiyosun ben büyük ekran seviyorum aldim de eyvallah diyelim neyin konforu?

• OttomanEmpire86 kullanıcısına yanıt
    Çekirdek başına düşen mhz hiçbirşey ifade etmez.Apple ın işlemcisi 1.4 ghz ile herkesi tokatlıyor.Yada quallcomm s805 i 2.7 ghz de çalıştırırken,bir üst işlemci olan s810 da 2 ghz çalışıyor.S805>s810 mudur sizce? Her çekirdeğin yapısı farklıdır. 1 senelik daha güncel dediğiniz işlemci snapdragon 800+0.2ghz. Z2,note 3 den daha seri çalışabilir ki çalışır buna katılırım.Bunun nedeni de çok üstün olan işlemcisi değil,arayüzdür.Z2 deki işlemcinin yine 1 sene önce çıkmış lg g2 den bir fark yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 2 Nisan 2015; 17:58:21 >
  • quote:

Adam gibi konuş almazsam nolacak? Sana saatlerdir birşey anlatmaya calisiyoruz note üçü almışsın note üç fanboy olmuşsun. Konforluymuş cebe sığmıyor bunu arti gibi anlatiyosun ben büyük ekran seviyorum aldim de eyvallah diyelim neyin konforu?

Senden açıklama isteyen oldu mu?
    He fanboyum note 3 aldım bana göre konforlu.

Yazarsın düşünceni gidersin fazlasını anlat diyen oldu mu.

Z2 ters saplar diyen biri bana fanboy diyorsa kendine bakmayan karacahil bi insandan öte değildir.

Hadi kardeş o üstün bilgilerini kendine sakla.

Z2 z3 z3c iphone iyidir gerisi boştur.

Ben z2 den note üçe hakaret ettim sana değil yanlız:) s6da z3e tersten saplamış dert etme bu kadar:)) iyiye iyi deriz note üçe kötü de demedik. Ayrıca bana açıklama demeni beklemiyorum ya da sen açıklama desen bile umrumda zannetme. İstediğimi yazarim buraya konu açmadan önce düşün. İyiliğin icin bilmeni istedim ama işte nerde onu anlayacak ziyniyet hayirli olsun note üçün güle güle kullan kardeşim:)

• quote:

Ben z2 den note üçe hakaret ettim sana değil yanlız:) s6da z3e tersten saplamış dert etme bu kadar:)) iyiye iyi deriz note üçe kötü de demedik. Ayrıca bana açıklama demeni beklemiyorum ya da sen açıklama desen bile umrumda zannetme. İstediğimi yazarim buraya konu açmadan önce düşün. İyiliğin icin bilmeni istedim ama işte nerde onu anlayacak ziyniyet hayirli olsun note üçün güle güle kullan kardeşim:)

Böyle yazınca haklı oldun tebrikler

https://www.youtube.com/watch?v=59sshCIcQHY
    https://www.youtube.com/watch?v=Ylmumrlg0xs
    https://www.youtube.com/watch?v=r5KhPrEQfn0
    bunları izle
    xperia z2 s5 arasındaki ufacık farkı görebiliyorsan gör..
    daha sonrada antutudan note 3ün z2 den daha iyi puan aldığını bi araştır gör.
    samsung deidğiniz firma bu test firmalarına para verip puanını arttırıyor bunuda bilin hani bilmiyorsanız :)
    z2 s5ten bile daha stabil açıyor instagramı. browserde de hemen hemen aynılar. ki kıyasladığımız s5 değil note 3.

https://www.youtube.com/watch?v=iy3fJnQQ7xE bu videoda 4:45 e bakarsan göreceksin 4k fark atmış z2 şaşırtıcı derecede. samsung buraların kralı olur genelde ama neyse :))
  • quote:

https://www.youtube.com/watch?v=59sshCIcQHY
    https://www.youtube.com/watch?v=Ylmumrlg0xs
    https://www.youtube.com/watch?v=r5KhPrEQfn0
    bunları izle
    xperia z2 s5 arasındaki ufacık farkı görebiliyorsan gör..
    daha sonrada antutudan note 3ün z2 den daha iyi puan aldığını bi araştır gör.
    samsung deidğiniz firma bu test firmalarına para verip puanını arttırıyor bunuda bilin hani bilmiyorsanız :)
    z2 s5ten bile daha stabil açıyor instagramı. browserde de hemen hemen aynılar. ki kıyasladığımız s5 değil note 3.

Hepsini araştırıp izledim sonra note 3 aldım

doğrusunu yapmışsın o zaman seneye konu açmanı bekliyorum ben diyeceğimi dedim
  • quote:

doğrusunu yapmışsın o zaman seneye konu açmanı bekliyorum ben diyeceğimi dedim

Anlaştık o zaman

• Arayüzde işlemcide birleşince hiz fark ediyor yani ister istemez. İşlemci orani düşükte olsa etkiliyor. Applenin durumu farklı. 1.4 ghz cihazi 1.8e oc edince farki gözümle gördüm (arc s)te nasil fark etmiyor?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.