Şimdi Ara

z2 mi g3 mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2000tl butcem vardi aklimda ise s5, z2, g3 ve m8 vardi. Oyun oynayacak oldugumdan m8i gectim. S5 ise tum incelemelerde diger iki telefona gore dusuk kaliyor. Yani z2 ve g3 arasinda kaldim. Z2nin su gecirmezligi ve tasarimi gercekten hos gonlum o yonde ama siz ne onerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Z2

• z2
  • Dostum bana kalırsa bunu ihtiyaçların doğrultusunda belirlemen gerekir.G3 tasarım olarak cidden güzel bir telefon tek fiziksel tuş ve knockcode ile kullanımı dahada basitleştiriyor.Ekran kalitesi gerçekten çok iyi AC işlemci kullanıyor fakat bunların getirdiği zorluk ise pil.3000 mah pilen hem quad hd görüntü kalitesi hemde AC işlemci ile yükleniyoruz.Ki bence bu pil performansında ciddi düşüş yaşatacaktır.Hele ki oyuncu biriysen zorlanabilirsin.Öte yandan smartnotice özelliği bulunuyor buda güzel bir + olmuş telefona.Neredeyse kamerayı unutuyordum.Lazer odak ve selfie ler için ekstra ışık hoş olmuş sensörleride + sayabiliriz bence fakat.13 mp olmasına rağmen artık mp e pek önem verilmediğini biliyoruz.Gelelim Z2 ye.Sony zaten başlı başına kaliteli bir marka kasanın kalitesinden bahsetmiyorum g3 e göre.Bunun yanında full hd kullanıyor AB işlemci ve 3200 mah pil.Yani bana kalırsa pil konusunda G3 ü rahatça sollar gibi duruyor.Ayrıca işlemcinin AB olmasının oyunlarda pek sorun olacağını düşünmüyorum.Z2 nin smartnotice gibi özel bir programı yok bunun için google now ın türkiyeye gelmesini beklemelisin.Kamerasına söyliycek söz bulamıyorum zaten ödüllü bir kamera olduğu herkesçe biliiyor ve bunu Z1 e göre daha iyi hale getirdi.Su ve toz geçirmezlikte önemli bir etken bana kalırsa.Şahsen o kadar para vericem ve tek bir yanlış hareketle bozulacak.Yok efendim olmaz öyle şey.Sen yinede iyi düşün kararını ver ama şöyle bir bakınca açıkçası Z2 bi tık önde duruyor.Yinede sana kalmış, iyi forumlar

• Bende Z2 var.G3'ün ön kısmı Z2'den daha hoş duruyor ince çerçeveleri sayesinde.Arka taraftanda kapağı çıkabiliyor G3'ün ama suya dayanıklılığı yok.2 telefonda seni tatmin eder hangisi içine siniyorsa onu al.
  • z2
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Bende Z2 var.G3'ün ön kısmı Z2'den daha hoş duruyor ince çerçeveleri sayesinde.Arka taraftanda kapağı çıkabiliyor G3'ün ama suya dayanıklılığı yok.2 telefonda seni tatmin eder hangisi içine siniyorsa onu al.

helal olsun lawless doğru söze ne denir ki +999999999999
  • Bende iki telefon arasında kaldım. Aklım Z2, gönlüm G3 diyor. İkiside süper zor bir karar olacak.

• ooo aldınmı z2 yı,hayırlı ugurlu olsun ıyı gunlerde kullan,zaten uzun bır surede kullanrsın bence.
  • O kadar para veriyosan birazda uzun omurlu olmali cihaz Sony yi tek gecerim hele Z2 bugun az kalsin G2 mi verip Z2 aliyodum. Z ve Z1 den gerekli dersleri cikarip Z2 uretilmis herseyiyle harika

• İlginiz için gerçekten teşekkür ederim. Herkes z2 kanaati getirmiş anlaşılan, benim de gönlüm ondan yanaydı. Öyleyse z2 alıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

ooo aldınmı z2 yı,hayırlı ugurlu olsun ıyı gunlerde kullan,zaten uzun bır surede kullanrsın bence.

Sağol bir sıkıntı çıkarmazsa 2-3 yıl benimle birlikte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.