Şimdi Ara

Z11 i batırdım acil yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta öncesine kadar zalman z11 kasamı boyadım . Plastik kısımlarını kasadaki yan kanallar da dahil. Zımparasını ya ben düzgün yapamadım yada aldığım ilk sprey bozuktu nedeni ni tam olarak bilmiyorum ama boyalar aktı kasa berbat oldu 8 kutu krom sarı sprey harcadım polisanın azda olsa kurtardık çok kusur var kasada o plastiklerden o sprey boyayı plastiğe zarar vermeden nasıl sökebilirim vernik te attım üstüne . amacım boyayı söküp bu işi profesyonelce yapan kişilere yaptırıcam 40-50 tl neyse vericem parasını yeterki kusursuz olsun. dark truva kasam vardı onuda boyadım onda böyle olmamıştı zalman z11 gibi kaliteli bileşenler kullanılan bir kasada akma ve boya tutmama problemleri canımı sıktı açıkçası. yardımlarınızı bekliyorum. sprey boya sökücüler varmış duyduğum kadarıyla işe yarar mı yardım bekliyorum. ss atarım ilgilenirseniz

• tiner kullandın mı?
  • Dostum polisan boya tercihin bastan hata olmus boyle dandik boya puskurten baska mekanizma yok. Krom boyalar diger boyalara gore daha sivi kivamli buda bir eksi olmus. Okuduguma gore astar boya da atmamissin. Boya tam kurumadan vernik attiysan boya birde buzusmustur tam facia. Simdi yapacagin tek birsey var krom boyadan vazgec 3000 kum zimpara veya biraz daha kucugu ile komple zimpara yap kasayi boyalar sokulene kadar. Daha sonra duplicolor veya akcali astar at. Astar bulamazsan beyaz renk sprey kullan. Daha sonra yine bu dedigim markalardan birinden istedigin renge boya. Illa krom dersen yine ince ince katlar at cok sikma boyayi. Boya bir kac gun kurumadan da vernikleme sakin. Gecmis olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doomcry1000

Arkadaşlar 1 hafta öncesine kadar zalman z11 kasamı boyadım . Plastik kısımlarını kasadaki yan kanallar da dahil. Zımparasını ya ben düzgün yapamadım yada aldığım ilk sprey bozuktu nedeni ni tam olarak bilmiyorum ama boyalar aktı kasa berbat oldu 8 kutu krom sarı sprey harcadım polisanın azda olsa kurtardık çok kusur var kasada o plastiklerden o sprey boyayı plastiğe zarar vermeden nasıl sökebilirim vernik te attım üstüne . amacım boyayı söküp bu işi profesyonelce yapan kişilere yaptırıcam 40-50 tl neyse vericem parasını yeterki kusursuz olsun. dark truva kasam vardı onuda boyadım onda böyle olmamıştı zalman z11 gibi kaliteli bileşenler kullanılan bir kasada akma ve boya tutmama problemleri canımı sıktı açıkçası. yardımlarınızı bekliyorum. sprey boya sökücüler varmış duyduğum kadarıyla işe yarar mı yardım bekliyorum. ss atarım ilgilenirseniz

boyanın üzeri tekrar zımparalanmaz ve astar boya atmıcaksan hiç zımparalanmaz silmen yeterliydi :)

• doomcry1000 kullanıcısına yanıt
    hocam bazı marangoz lar boya işleri yapıyor ver halletsinler 25-50 arası tutar diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoNNeZ

tiner kullandın mı?

kullanmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: leqvar

hocam bazı marangoz lar boya işleri yapıyor ver halletsinler 25-50 arası tutar diye düşünüyorum

parasında değilim zaten 8 kutuyla 100 lira girdi zaten düzgün olsun yeter :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım. Mat 2
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: supressor

Dostum polisan boya tercihin bastan hata olmus boyle dandik boya puskurten baska mekanizma yok. Krom boyalar diger boyalara gore daha sivi kivamli buda bir eksi olmus. Okuduguma gore astar boya da atmamissin. Boya tam kurumadan vernik attiysan boya birde buzusmustur tam facia. Simdi yapacagin tek birsey var krom boyadan vazgec 3000 kum zimpara veya biraz daha kucugu ile komple zimpara yap kasayi boyalar sokulene kadar. Daha sonra duplicolor veya akcali astar at. Astar bulamazsan beyaz renk sprey kullan. Daha sonra yine bu dedigim markalardan birinden istedigin renge boya. Illa krom dersen yine ince ince katlar at cok sikma boyayi. Boya bir kac gun kurumadan da vernikleme sakin. Gecmis olsun.

ben krom istemedim sarı sprey dedim taksi arısımı dedi yok dedim gitti krom verdi . polisan pahalı diye polisan aldım boya sökücüyle çıkartılmzmı tek yol zımparalamak mı :) bu arada evet bazı yerleri büzüştü

• doomcry1000 kullanıcısına yanıt
    maşallah hocam zarar etmişsiniz bende olsa direk veririm boyatırım 50 tl ye neyse olan olmuş inşallah güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: leqvar

maşallah hocam zarar etmişsiniz bende olsa direk veririm boyatırım 50 tl ye neyse olan olmuş inşallah güzel olur

sorma ya kaş yapalım derken göz çıkarttım :)
  • Hocam resim var mı merak ettim ayrıca geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pincons

Hocam resim var mı merak ettim ayrıca geçmiş olsun

en kıza zamanda eklerim
  • Birinci hata sprey boyanın üzerine vernik veya başka bir uygulama yapılmaz. Sprey boya son kat boyadır.

sentetik tiner sprey boyayı çıkarır ama üzerindeki verniği çıkaramaz.
    Selülozik boya ile verniği çıkarabilirsiniz bu seferde selülozik boyada plastik parçaların üzerini prüzlü bi yapıya sokar ve zarar verir.
    Bir nalbura gidip 150 kum zımpara istediğinizi söyleyin yaprak fiyatı max 1.25 TL dir kazıklanmayın.
    Verniği zımparaladıktan sonra sentetik tinerle güzelce silin. (Tinerin litresi en son benzinin 2 katıydı)
  • Hocam geçmiş olsun ne diyelim resim bekleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke konu açsaydın yada ufak bir araştırma yapsaydın boyama için geçmiş olsun baya bir masraf etmişsin.
  • resimleri yarın ekleyeceğim fakat tam net değil ufak bir rütuşla belli olur :)
  • şöyle birşey oldu
     Z11 i batırdım acil yardım :) Z11 i batırdım acil yardım :) Z11 i batırdım acil yardım :) Z11 i batırdım acil yardım :) Z11 i batırdım acil yardım :) Z11 i batırdım acil yardım :) Z11 i batırdım acil yardım :) Z11 i batırdım acil yardım :) Z11 i batırdım acil yardım :)

• Birden kendi kasami gördüm sandım... :) ben bu sari olayını kaplama ile yaptım.. Boyama olayı biraz sıkıntılı gibi plastik yuzeyde..bende yapmayı düşünüyorum ancak bir turlu elim değmedi..

• quote:

Orijinalden alıntı: suat6027

Birden kendi kasami gördüm sandım... :) ben bu sari olayını kaplama ile yaptım.. Boyama olayı biraz sıkıntılı gibi plastik yuzeyde..bende yapmayı düşünüyorum ancak bir turlu elim değmedi..

sizinle konuşmuştuk zaten hatırlarsanız sizden fikir almıştım :) ben olsam birdaha boya sürmem zalman kasaya ne olursa olsun plastiği boya kabul etmiyor resmen :)
  • Eder eder.. Edecek başka şansı yok:) ben simdi custom soğutmaya geçtim.. Baya güzellik kattı... Sıra boyama olayında... Ama elim ne zaman değer bilmiyorum...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.