Şimdi Ara

Z1 mi Lg G2 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı Üzere Sony Xperia Z1(veya compact) ve Lg G2 arasında kaldım kafam çok karışık ne istediğimi cidden bilmiyorum.
    Sony Z1 başlı başına ilgimi çekiyor. Sony 'nin tek düşündüren yanı android arayüzü biraz çirkin kalıyor G2 ye göre
    Lg g2 de ise güzel yanları ekranın ince çerçeve olması özellikleri zaten söylememe gerek yok, rahatsız eden yanı ise önün full cam olması yere düştüğünde köşesinin denk gelmesi halinde boydan boya çok rahat kırılabilen bir telefon ve arkasında ki o tuşlar çok defa elime aldım ve çokta iyi hissettirmiyor şahsen.
    Ve son bir şey daha Lg G2 yi sıfır alcam Z1 i 2. el.

Hangisini tavsiye edersiniz ve nedenini yazarsanız sevinirim.

Bir de İstanbul Bilişim den alış veriş yapsam mı önerir misiniz garanti servis ağı nasıl memnun olmayan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirmipir -- 3 Eylül 2014; 1:21:07 >

• ıstanbul bılısım onerırım bırkac arkadasım aldı aylardır sorun yok cıhaz oalrakta 0 olmasında onemlı bır etken oldugundan G2 alırdım yerınde olsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

ıstanbul bılısım onerırım bırkac arkadasım aldı aylardır sorun yok cıhaz oalrakta 0 olmasında onemlı bır etken oldugundan G2 alırdım yerınde olsam.

İstanbul Bilişimden alırsam ikisini de sıfır alabilirim. Fiyatlar orada uygun olduğu için bütçem orayı kaldırabilir.
  • Aralarinda ki en buyuk fark ekran kalitesi baya onde g2 donanimlar ayni saglamlik tasarim acisindan z1 daha iyi ekran farketmez tft olmasi dersen z1 alinir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımlarının da aynı olması ikisi arasında kalmama yol açtı aslında. Sağlamlık beni düşündüren tarafı o işte G2 de pek güvenilir bir his uyanmadı ben de çokça kişiden duydum camının kırıldığını ki bir ön camı tekrar yaptırmak dünyanın masrafı. Ama gene de G2 nin ekranı o kadar doygun o kadar beni kullan benimle oyna kurcala diyor ki kafamı karıştırıyor o yüzden .
  • g2 gerçekten bence ekran konusunda rakipsiz yanyana bir çok telefonu koydum g2 deki renk beyazken diğerlerinde mavimsi sarımsıydı.ekran konusuda bir tane kılıf alırsınız korur kılıfsız telefon kullanan o kadar azken.
  • G2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirmipir

Donanımlarının da aynı olması ikisi arasında kalmama yol açtı aslında. Sağlamlık beni düşündüren tarafı o işte G2 de pek güvenilir bir his uyanmadı ben de çokça kişiden duydum camının kırıldığını ki bir ön camı tekrar yaptırmak dünyanın masrafı. Ama gene de G2 nin ekranı o kadar doygun o kadar beni kullan benimle oyna kurcala diyor ki kafamı karıştırıyor o yüzden .

G2 ekran,Z1 sağlamlık olarak önde.G2'ye bi spigen kılıf takarsin sapasağlam,ama Z1'e ekran takamazsin.

• G2 hocam ama G3 ile Z2 dersen Z2 ,sony z1 den sonra büyük sükse yaptı Z2 ile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

quote:

Orijinalden alıntı: Yirmipir

Donanımlarının da aynı olması ikisi arasında kalmama yol açtı aslında. Sağlamlık beni düşündüren tarafı o işte G2 de pek güvenilir bir his uyanmadı ben de çokça kişiden duydum camının kırıldığını ki bir ön camı tekrar yaptırmak dünyanın masrafı. Ama gene de G2 nin ekranı o kadar doygun o kadar beni kullan benimle oyna kurcala diyor ki kafamı karıştırıyor o yüzden .

G2 ekran,Z1 sağlamlık olarak önde.G2'ye bi spigen kılıf takarsin sapasağlam,ama Z1'e ekran takamazsin.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

G2 hocam ama G3 ile Z2 dersen Z2 ,sony z1 den sonra büyük sükse yaptı Z2 ile...

Hocam sony'nin Z2 le yaptığı o değişiklikleri söyler misiniz rica etsem. Ben pek fazla bir fark göremedim de.
  • Bende telefon ariyorum. G2 hic aklimda yoktu ama ofiste 2 arkadasim kullaniyor.

Bende inceledim Fiyat-Performans olarak oldukca guzel bir cihaz. Ozellikle ekrani cok guzel.

Z1 hic incelemedim onu icin birsey diyemeyecegim.

G2 icin kilif ile dusme v.s isler icin cozum uretilir. 32 GB ile kapasite sınırlı.

Arastirmaya devam. M8 i cok begeniyoruma ama fiyatta oldukca yuksek.
  • Piyasada çokça ilgi çeken telefon olduğu için insanın kafası ister istemez çok karışıyor bende çoğunu eleyip bu ikisi arasında kaldım hatta 1400 1500 tl ye 2. el 5s almayı bile düşündüm. Aslında bu kadar çok ve artık özelliklerin de pek farklı olmadığı cihazlarda piyasaya çıkıp beğendiğini almak kalıyor ama benim sıkıntım şu ben sürekli cihaz değiştiren biri değilim en az 2 3 yıl kullanabileceğim hem özellik hem de sağlamlık bakımın dan beni pişman etmeyecek bir şey arıyorum. Telefonu mesajlaşma haber okuma internette gezinme ve fotoğraf video çekme üzerine daha çok kullanıyorum telefonda oyun oynamak zaten adetim değil ve abuk subuk uygulamalarla da doldurmam telefonu. Bu yüzden çok kafam karışık bu konu da daha bilgili olan sizlerden fikir almak istiyorum bu yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirmipir -- 3 Eylül 2014; 17:32:33 >
  • Beyler bende ikisi arasında kararsız kalmıştım g2 ALDIM sonuçta savaşa gitmiyoruz z1 almaya GEREK yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.