Onu bunu bilmem, en kötü Z kuşağı yürüyen bir dinozordan daha hayırlıdır. Dipnot: videoyu henüz izlemedim sonra bakacağım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Z Kuşağı gençler AKP'li dayıyı konuştuğuna pişman etti ( videolu ) (4. sayfa)

-
-
Neler oluyor yaw
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İzlemedim ama dayının değil sözde kuşak tiplerin kendilerini rezil ettiklerinden eminim.
-
-
Valla ya tek ayaklari cukurda ama hala Turkce konusmaktan aciz bir sekilde yirtiyorlar kendilerini. Receli Allah zannedersen boyle olur tabi beyin yok ki hur irade ile dusunsun.
-
-
Gençler, 90lı yıllar ekonomik açıdan berbat ve yokluk içinde geçti. Evet %100 doğru, öyleydi.
Ama gerçek şu ki; şuanda varlık var! Ve kredi çekip+kredi kartı ile borç içinde sahip oluyoruz. Lakin ekonomi 90larda nasılsa şimdi de öyle, 80 doğumlu biz ve 2000 doğumlu gençler ile kısa çöpü çektik. 1990 doğumlular bir nebze şanslıydı. Hiç olmazsa 20 yaşında refahı iyi bir döneme denk geldiler.
RTE reset çekti ülkeye 90 lara döndük. Ha şu olursa yine amerika da 2008 mortgage krizi gibi dehşet deli bir kriz olurda ABD iflasın eşiğine gelirse, işte o zaman bizde ekonomi çok kısa sürede muhteşem olur. Ama görünen köy kılavuz istemez. Tahminimce 2023 haziranda dolar 15 TL yi görür. Hiç bir şey iyiye gitmeyecek. Belki hükümet değişir onlarda batırır ama bir kere olsun gençlerin istediği olsun. Zaten 84 yıldır batakta bir ülkeyiz biz hiç iyi günler görmemişiz (2008 mortgage krizi olduğu dönem hariç) gelen yemiş giden yemiş. Umarım gençlerin istediği gibi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 28 Haziran 2021; 22:34:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bunu yazanların akp li olmasi da çok muhtemel. Zoruna gidiyor demek
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerÇocuk 17 yaşında farkında mısın ?
17 yaşında konuştuğu konuya bak, stres yaptığı düşündüğü şeylere bak. Bunların hepsi normal de bağırması mı anormal ?
Gelmiş çocuk bağırıyor diyorsun, 17 yaşında çocuk niye böyle düşünüp konuşuyor demiyorsun da neden bağırıyor diyorsun.
Senin haline gülüyorum hocam.
Bos konusmussun kardesim, 17 yasindaki cocuk 56 yasindaki adama herkesin icinde el kol yapip kafan yoktur senin falan diyor ve sen de bunu savunuyorsun oyle mi?
Konu isterse akp chp ister turk kurt ister ak kara olsun, kimsenin kimseye hakaret etmeye hakki yok. Boyle tipleri gordukce bunlarin oy verdigi partiye oy veresi gelmiyor insanlarin. Ben hic bir zaman malum partiye oy vermedim ama sagci arkadaslarimin cogu sirf chpye oy vermemek icin onlara atiyor, sirf boyle tipler yuzunden.
Eger savundugunuz konuyu biliyorsaniz dogru duzgun ve zekice savunun, karsidaki dayi da vayyy be cocuk ne guzel konustu helal olsun desin, ben bunu bir dusuneyim desin. Oyle bagirarak hakarat ederek olmuyor bu isler. Olsaydi bu halde olmazdik zaten
-
Birde cevap yazıp engellerler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ali senin gibiler zoruma gidiyor bloklarsin ancak.
Saygı abidesi bilgili Z kuşağına bakın hele Bu zamana kadar hep saadete milli görüşe attım böylede devam edecek Erdoğan'a atmam çünkü milli görüşten koptu çoktan ekonomiyi iyi yönetiyor mu hayır lakin sol mu chp mı pff. Faşist dediğiniz akp den farkınız yok chp liler.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightning70 -- 28 Haziran 2021; 22:30:53 >
Ben Z kusagindan ümit görmüyorum siyaset böyle kaç yas büyük adamı dalga geçmek el kol yapmakla olmaz böyle mi oy kazanacaklar?
Ne farki kaldı faşist diktatör dedikleri akp den? kaç defa denk geldim müzik yasağından dolayı Erdoğani eleştirmek yerine ezan yasaklansın diyeni. Sinirleniyorum çünkü bunlarda nefret dolu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightning70 -- 28 Haziran 2021; 22:34:32 >
şu din tüccarlarını kudurtmayın, yine tüm sayfam bloklu olmuş
-
quote:
Orijinalden alıntı: lightning70
Ben Z kusagindan ümit görmüyorum siyaset böyle kaç yas büyük adamı dalga geçmek el kol yapmakla olmaz böyle mi oy kazanacaklar?
Ne farki kaldı faşist diktatör dedikleri akp den? kaç defa denk geldim müzik yasağından dolayı Erdoğani eleştirmek yerine ezan yasaklansın diyeni. Sinirleniyorum çünkü bunlarda nefret dolu.Ben 40 yaşındayım. Ama inan bana bugün o 55-60 yaşındaki abiler çok bencil, salın gençleri, 90lı yıllar yaşandı bitti kardeşim bitti. Ben o gencin yerinde olsaydım öyle çıldırırdım. Dikkat ettiysen sinir krizi geçirdi genç orada
Neden mi? Çünkü X kuşağı hep aynı şeyleri tekrar ediyor. Gençlerin önünü açmıyorlar. Kendileri ne zorluk gördüyse gördü bende gördüm o dönemleri, onlar gençken sokak sokak çete oldular. Birbirlerini öldürdüler. Şimdi ki gençlerde mi böyle yapsın?
Bu arada ezan bu ülkede susmaz. Eleştiren eleştirdiği ile oturur. Ateistler bu konuda çok saygısız ve acımasız. Ama sonuçsuz bir konu ezanları ancak vatan bölünürse savaş ortamında kaybedilirse olabilir. O da günümüzde imkansız görünüyor.
Müzik konusu ise e devlet üzerinden yeni bir mantıkla vote edilebilirdi.
Sonuç itibarıyle Gençlere yazık. Bize yazık. Bunu hak etmiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 28 Haziran 2021; 22:49:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben akp yi zerre desteklemiyorum haklısın ama bu tavır oy kazandırmaz kaybettirir.
Adama en başından beri güzelce anlatıyorlardı videoyu izlemedim sanırım, adama ne anlatmaya çalıştılarsa anlatamadılar, adam takmış eskiden tüp kuyruğu o kuyruğu bu kuyruğu falan diyordu hala, en son genç dayanamayıp olaya atladı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X