Şimdi Ara

Z-5500 - Xİ-Fİ XTREME GAMER SORUNU!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Analogda daha öncede basıma gelmis olan tek hoparlörden ses alamama sorunu yasıyorum yukarıdaki postları tek tek okudum ama pek yardımcı oldugu söylenmez genelde problemin yanlıs anlasılması sonucunda verilen yanlıs bilgilerle dolmuş, öncelikle optik baglantı ile de baglı oldugu icin her iki baglantı türüyle de test ettiğimi ve analog modda ses alamadıgım orta hoparlörden, optic (digital) baglantıda gayet net ses aldığımı belirtmek istiyorum.. Daha evvelde benzer bi sekilde arka sağ da aynı problemi yaşamıştım nasıl gecti bilmiyorum da kendiliğinden gecmisti..

Benim tahminim problemin

a)yazılımsal oldugu ,
    b) analog baglantı noktalarıyla alakalı oldugu ;

cünkü hoparlörlerde ya da z5500 de herhangibir sorun yok opticde gayet iyi calısıyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turindebrouche -- 24 Kasım 2009; 12:00:02 >
  • evet arkadaşlar, araştırmalarım meyvelerini vermeye basladı.. Analog baglantıda ya da jackerde de sorun yok.. cünkü analogdayken de effect olarak movie ya da music yapınca orta hoparlör cosuyor.. tek problem 6 channel direct modunda analogda... yani problem %99 yazılımsal.. driverı silip kurmak en yakın cözüm gibi görünmekte.. ama üseniyorum.. öyleyse yarın.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.