Şimdi Ara

yüzün yağlanmasını nasıl engellerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
18.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yüzüm hafiften yağlanıyor. Ben zoretanin kullanmıştım. Kurumuştu. Yağdan bıktım artık. zoretanin gibi nasıl kuruturum yüzümü ama kalıcı çözümler lazım. Kükürtlü sabun vs demeyin onlar 2-3 saat sonra tekrar yağlandırıyo yüzü. Kalıcı bişey lazım. bi krem vs . yani yüzüm kurusun ben yüzümü nemlendirici ile yağlandırayım böle bişe istiyorum. Var mı böle bi ilaç vs. koca karı ilacı da olur :D

• aynı sorun bende de var ekstra bişeyler kullanmadım hiç sabah clearın jeli ile yıkıyorum ama öğleye doğru aşırı yağlanıyor durmadan su ile arınmaya çalışıyorum bi çözüm sunabilecek varmı
  • limon + yoğurdu karıştır göz kararınca, yuzune sur 15-20 dk bekle haftada bir yapsan yeter dene farkı gör
  • Hocam kalıcı bi çözüm mü acaba o limon yoğurt
  • Ahmet maranki diye bi adam var araştır biraz.Yararlı otlar felan adamın uzmanlık alanı kaynatıp felan içersın geçer heralde yağlanman.Araştır marankıyı.
  • benimde cildim yağlı.. idi ama artık böyle bir sorunum yok.. yani kontrol altına aldım.. şöyleki;
    sabahları biodermanın mavi jeli var onunla yıkıyorum sonra matlaştırıcı nemlendiricini sürüyorum akşamlarıda kayısı çekirdekli doğal sabunla yıkıyorum.. nerdeyse yağ mağ sivilce leke falan kalmadı cildimde.. tavsiye ederim..
  • hocam sabah yüzümü yıkayıp sabunla , evden çıkıyorum akşam 5 gibi eve geldiğimde yüzüm fena halde yağlanmış oluyor. bıktım bundan ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç ne tarafa taranmalı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ah ulen ah bendede var bu sorun hem yaglanıyor hemde cok sıvılce cıkıyor delırcem ssk olcaktı çakcaktım roaccutaneyı ooh mıs gıbıı :(:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: geth

benimde cildim yağlı.. idi ama artık böyle bir sorunum yok.. yani kontrol altına aldım.. şöyleki;
    sabahları biodermanın mavi jeli var onunla yıkıyorum sonra matlaştırıcı nemlendiricini sürüyorum akşamlarıda kayısı çekirdekli doğal sabunla yıkıyorum.. nerdeyse yağ mağ sivilce leke falan kalmadı cildimde.. tavsiye ederim..

dostum dediklerin masraflı ve çok zahmetli gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatomie

quote:

Orijinalden alıntı: geth

benimde cildim yağlı.. idi ama artık böyle bir sorunum yok.. yani kontrol altına aldım.. şöyleki;

dostum dediklerin masraflı ve çok zahmetli gibi

Evet biraz zahmetLi

Aynı sorun bendede war ya sabunda fayda etmiyor

• her iki dediğinde doğru.. ama değiyor işte.. ancak bu dediklerime birkere para verirsin 4 ayda götürür.. 4 ayda bir masraf yapıcan. başka türlü çözemedim ben mecbur veriyorum işte ne yaparsın:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.