Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisi Hangi Sıra İle İzlenmeli ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
7.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kronolojik açıdan Hobbit'i devreye sokanlar neyin kafasını yaşıyor acaba? Hobbit filminde geçen olayların bir kısmı, orta dünya tarihindeki farklı farklı olayların birleştirilmesi ile oluşmuştur. Yani zaman çizelgesi bazı kısımlarda doğru değil, bu yüzden de Hobbit'i alelade bir film olarak izleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieve

quote:

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

quote:

Orijinalden alıntı: sieve

quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

önce kitabını oku,film eh işte

Kitabını yakın zamanda satın alıp da okuyamam maalesef. Filmini merak ediyorum o yüzden izlemek istiyorum çoğu kişi tavsiye etti ve çok güzel dedi. Ayrıca meşhur oyununu da oynamak için sanırım filmi de izlemek gerekiyormuş biraz da onun için izleyeceğim.

Bi arkadaşta yazmış yukarıda.İlk önce Hobbit üçlemesini izleyeceksin sırasıyla,sonra Yüzüklerin Efendisi üçlemesini izleyeceksin.

Filmleri tonlarca ödül almıştır bazılarının eh işte demesine bakma

Hocam ben yanlis bakmadiysam hobbit filmleri daha sonra cekilmis ama, ben de hicbirini izlemedim de bi baslayayim diyordum

Hobbit daha sonra çekildi evet ama seriye göre daha eski zamanları anlatıyor.Yani ilk önce hobbit daha sonra yüzüklerin efendisi üçlemesinin izlenmesi lazım.

aynen ilk yuzuklerın efendısı üçlemesi sonra hobbıt ızlenmelı hobıt son seridir

• Yüzüklerin efendisi serisini daha iyi anlamak için Hobbit serisini izlemelisin daha sonra Yüzüklerin efendisi serisiyle devam edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-99756BFBF -- 7 Temmuz 2015; 1:25:34 >
  • ilk lotr 1 - 2 - 3 **** hobbit 1 - 2 - 3 yap

sonrada bi ay sonra

hobbit 1 - 2 - 3( EXTENDED ) - lotr 1 2 3 EXTENDED YAP daha yararlı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husnuuu748 -- 14 Temmuz 2015; 15:34:15 >
  • Beyler lotr serisinin veya hobbit filmlerinin hiçbirini izlemedim sizce büyük bir kayıp mı
  • hocam bazı arkadaşlar saçmalamış önce hobbit serisi sonra lotr izlenir. Çünkü hobbit lotrdan önceki zamanları anlatır, hobbit ilk izlenirse film daha iyi anlanır.
  • Once Lotr, sonra Hobbit. Hobbit daha onceyi anlatıyor olabilir fakat Lotr'de orta dunyayı vs. anlatıyor en azından. Ayrıca filmler hangi sırayla yayınlanmışsa o sırayla izlenmesi gerektiğini düşünüyorum.
  • daha iyi anlamakla falan alakası yok bence adamlar sanki bunu düşünememişler mi de bu sırayla yayınlamışlar o zaman.Yayınlanma sırasına göre izleyin daha çok etkilenirsiniz neymiş bu kadar savaş,olay çıkartan yüzük falan diye hobbit'i daha meraklı izlersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 20 Temmuz 2015; 23:49:50 >
  • lotr>hobbit
  • Lotr 1 2 3 sonra hobbit 1 2 3 sonra tekrar lotr 1 2 3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce Lotr sonra Hobbit.
  • Hikaye ye göre gitmek istersen önce hobbit sonra LOTR. Hobbit Yüzüklerin efendisinin 60 yıl öncesinde geçiyor. Sakın önce lotr sonra hobbit izleme. Lotr'dan sonra Hobbit biraz kötü gelebilir :) O yüzden önce hobbit sonra lotr :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.