Şimdi Ara

Yüzücü Gözlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lens kullandığım için denize girerken kullanmak için yüzücü gözlüğü almak istiyorum.(geçen hafta daha 1 haftalık lensleri malesef kaybettim denizde ) tavsiye edebilceğiniz uygun fiyatlı yüzücü gözlüğü varmı ?

şöle bişi buldum ama nasıldır iyimidirhttp://www.hepsiburada.com/adler-2437-silikon-yuzucu-gozlugu/productDetails.aspx?categoryid=1802775&productid=mrrprd_sporadler134&mr=12

• mor rengini almayacaksın değilmi mavi güzelmiş
  • O tür gözükler azda olsa su kaçırır onu takınca gözüne yinede su gelir su geçirmeyen tek gözlükler mavi camlı lastikli olmayan gözlerine yapışan yüzücü gözlüğüdür oda sadece yarışlarda 5 dakikadan fazla kullanılmamalıdır yoksa gözüne zarar verebilir lastiksiz olduğu için canını çok acıtıyor benim sana önerim söylediğim gözlükler pahalıdır onun yerine lenslerini çıkarıp girsen daha mantıklı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelberTh -- 5 Temmuz 2009; 12:44:17 >
  • Yüzücü gözlügü ile dalmak bir başka oluyor Mavi +1
  • dive shopun birinden buhar yapmayan modellerden al 15-20 lira
  • Eğer söylediğim gözlüğü alamassan arena yada speedo öneririm onlarda su kaçırır ama idare eder arada bir gözlüklerin içini boşaltıp tekrar yüzmeye devam etmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelberTh -- 5 Temmuz 2009; 12:47:38 >
  • çok pahalı bir şey almak istemiyorum açıkçası.lens leri çıkartırsamda açıkçası kendimi yunan adalarında bulma ihtimalim çok yüksek speedo markasını biliyorum ama su kaçırdıktan sonra ona daha fazla para vermekdense bunu almak mantıklı değilmi acaba ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukardada dedim söylediğim gözlükler lastiksiz canını çok acıtır ama tek su geçirmeyen gözlüklerde onlardır senin kararın söylediğim gözlüğün resmini bulabilirsem internette buraya koyarım.
  • yerinden al. mağazaya git dene öyle al
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:35:24 >
  • Sadece gözlüğün resmini bulamadım ama googla micheal phelps yazıp aratırsan yüzerkenki resimleri var tüm yüzücüler genelde böyle gözlükleri kullanır zaten birde spor mağazasından almalısın heryerde bulamassın bu gözlüğü son olarakta deneyip alırsan daha iyi olur fazla acıtırda dayanamam dersen speedo alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelberTh -- 5 Temmuz 2009; 13:30:54 >
  • ben bir dükkandan 6 liraya almıştım gözlüğü buğu önleyici katmanı vardı. ama bu gözlük de çok güzelmiş.
  • anlaşıldı kemeraltına gidip outdoor malzemeler satan bi yerden almak daha mantıklı
  • arena kullanıyorum ben
    arena shark iyi bi model az tuzlu ama değer
  • ne kadar hocam ?
  • geçen havuzda bende gözlükleri kaybettim yüzücü gözlüğüydü hemde slazanger'mi neydi kaliteli bişeyde görevli oklava gibi bişey soktu aradı yok dedi dedim okadarını bende yaparım öyle bi konuştuki sanki tüp getirip dalış yapcak neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGRAMAN

geçen havuzda bende gözlükleri kaybettim yüzücü gözlüğüydü hemde slazanger'mi neydi kaliteli bişeyde görevli oklava gibi bişey soktu aradı yok dedi dedim okadarını bende yaparım öyle bi konuştuki sanki tüp getirip dalış yapcak neyse

havuzun suyu ne renkti de sen gözlüklerini bılamadın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkahn

quote:

geçen havuzda bende gözlükleri kaybettim yüzücü gözlüğüydü hemde slazanger'mi neydi kaliteli bişeyde görevli oklava gibi bişey soktu aradı yok dedi dedim okadarını bende yaparım öyle bi konuştuki sanki tüp getirip dalış yapcak neyse

koyu mavi deniz suyu olan havuzdu sanırım ama sürekli temizleniyomuş.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: erkahn

quote:

koyu mavi deniz suyu olan havuzdu sanırım ama sürekli temizleniyomuş.

havuzlar şeffaf olur tertemiz su sonuçta
    koyu mavi deniz suyu ilginç ilk kez duyuyorum
    bizim otelde 5 havuz var hepside şeffaf su

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.