Şimdi Ara

Yüzmeyi bilen gelsin (Ama iyi bilen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

30m yüzüyorum ve yoruluyorum.Dinlenmeye kalktığımda ise dinlenemiyom hatta dahada çok yoruluyorum, kolları çok çırpıyorum millete göre.Sırt üstü yatınca dinleniliyoda , millet bakıyom ellerini çırparak dinleniyo.
    Varmıdır bunun taktiği .

Geçen gün 2 tane 50yaşın üstündeki kadınlar , 1saat boyunca ilerlerde , o söylediğim gibi durdular.Benim istediğimde bu , nasıl durabilirim bukadar

• hocam çok çok sakin olmalısın. ağır hareketlerle ellerini ve ayaklarını çırpacaksın. ama sakinliğini koruman lazım.
  • takip edeyim. keza her gün balkondan sitenin havuzuna bakmaktan bıktım. biri bana yüzme öğretsin pls. s. ss. s. s. s. s. s. s. s. ss. s. s.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yorulduysan su üstünde sırt üstü dur.El kol çırpanada pek gerek kalmaz işi biliyorsan yatakta yatar gibi dinlenirsin.
    Sırt üstü durduğunda göbeğin olabildiğince yukarıda olsun.
  • Sürekli çırpınmana gerek yok hocam sırtüstü yatmadan da kendini tamamen salsan bile denizin dibini boylamıyorsun o yüzden rahat ol vücut zaten tam batacakken refleks olarak bir hareket yaptırtıyor sen çok zorlama su üstünde kalıcam diye akışına bırak.
  • Aslında yorulmak değilde, nefesim gidiyo , kollarda birşey yok , tek sorun nefes.

Galiba yanlış yüzüyorum , her kulaçta kafayı çeviriyorum.Nefes al-ver şeklinde ilerliyorumda.

Bu adam gibi yüzmeye kalkınca zaten nefes dayanmıyo, çok zorluyo. Böyle yüzerken ne yapmak lazım , suyun altında deli gibi ağızdan havamı vermem gerekiyo

• Hocam sırt üstü dinleniyorsunuz kulaç atıyorsunuz zaten yapılabilecek herşeyi yapıyorsunuz. Ciğerleriniz sağlam değildir ondan nefesiniz kesilir yotulurdunuz. Benim tavsiyem set set yüzmeniz. 10 kulaç ile başlayın 5 set yada 4 set yapın gün geçtikçe 20 kulaç yaparsınız yada setleri artırırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    Şu üstte attığım videodaki adam gibi nasıl yüzülüyor ,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.