17 yaşındayım bulunduğum yerde 7 yaşında okula başladım desem 10 senedir yüzlerce hatta binlerce arkadaşım oldu hepsini tanıyorum hepside beni tanıyor görünüşte severler ama gerçektede severlermi bilinmez bulunduğum yer 600bin nüfuslu bir yer ama 10 senedir yüzlerce kişiyi tanıdım onlarda beni tanıdı belki bini bile bulmuştur ama bir sorunum var 10 senedir bu tanıdığım arkadaşlarım sürekli biryerlerlere giderler gezerler tozarlar beni hiç çağırmazlar kız arkadaşlarımda öyle okulun en b*ktan çocuklarıyla bile AVMlere giderler beni çaağırmazlar tiple alakası yok hatta tatlısın diyipte yinede benimle çıkmayan çevremde o kadar çok kız varki madem tatlı buluyorsun çık o zaman yine çıkmazlar giderler o serserilerle çıkarlar sevgilim oluyor arada mesela yılda 10 tane diyim o kadar insan tanıyorumki kendimden büyük olsun küçük olsun saysan sayamazsın ama hiç biriyle o kadar samimi olmadım okulumuzda 600 öğrenci var 250i beni tanıyordur bende 100ünü falan tanıyorum onlarda öyle samimi görünüyorlar seviyo gibiler ama sadece görüntü olarak yine biryerlere çağırmazlar 2.plana atarlar sürekli beni bende kendimi zorla istenmediğim yere davet ettirmem bazıları çağırılmadığı halde gidiyor kendielrini zorla davet ettiriyorlar ben onuda yapamıyorum sıkıldım artık napmam lazım benim şu sıralar sevgilimde yok sıkıldım param var ama tek çıkıp haryacasım yok özellikle şu bana tatlısın diyipte benimle bir türlü çıkmayan kızlara anlam veremiyorum heralde onlarla takılmadığım için ezik olarak görüyorlar
O kadar çok arkadaşın olacağına adam akıllı 2-3 arkadaşın olsun yeterli. Ne kadar çok arkadaş o kadar çok zarar.
diyosunki yani ''yalnızlığım çok kalabalık bu akşam''
benim sadece sevgili bulamama problemim var. konuskan degilim o yuzden, git disariya bi tane yakin arkadas bul gez.
Sen arkadaş bulmuşsun anca dost değil.Yanlışın burda.herkes dostlarıyla gezer tozer arkadaşlarıyla değil