Şimdi Ara

Yüz bine ne alırsınız? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
3.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uzun bir aradan son mazda CX5 i de yakınen inceleme şansım oldu. Her bakımdan forester ile benzer bir donanıma sahip olan bu araç da baya kafamı karıştırdı. Yazdığım gibi donanıma sözüm yok ama suv bir araçtan çok yükseltilmiş bir C sınıfı görünümünde. Her ne kadar beğenilse de iç kısmında da bazı şeylere dikkat edilebilirdi. Mesela aracın içinde çok fazla siyah renk hakim bir de alt kısımlardaki halıflexler kış çamurunda sorun olacak gibi geliyor bana. ( Aynı şey Subaru xv de de vardı). Bir de şu malum 2.0 daki vergi oranları. Ama yakıt ve donanımda foresterdan daha iyi olması kafa çeldirici. Nerden nereye gibi oldu ama. Sanırım forester ya da mazda xc5 ten birisi yeni aracım olacak gibi. Ama hala içime sinmeyen şeyler var bunca para verecekken.
    Ha unutmadan mazda 3 gerçekten de çok iyi görünüyordu, alçak olmasa ilk düşüneceğim araçlardan biri olurdu.
  • 0 km passat alırdım ya da 2.el e60 kasa makyajlı 520d
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Öncelikle o parayı kalkıp bir C sınıfı araca verirsen yazık edersin..

D sınıfı yada SUV seçebilirsin.. Burada da aracı kullanım amacın, aracın yakıt durumu, vergileri , servis durumu gibi etkenler senin tercihini az çok belli eder, araç sayısını 2-3 seviyesine indirir..

Bu kadar geniş baktığın sürece seçemezsin, kararsızlıkta gidip gelirsin.. Önce kendi tercihlerini belirle..

Imzana arabanin anahtar teslim fiyatinida yaz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracımı Kasım ayında 2. el olarak aldım. Araç 30 bin Km.'deydi. 90 bin TL. verdim.
    Geçen hafta 102 bin TL. verdiler, vermedim. Sıfırını soruyorsan, şu an aynı dolulukta bir S 60'ın sıfır fiyatı 140 Bin TL.civarı..
    Şuan 100 bin liram olsayine gidip sıfır araç almam.
    Bu kadar dolusu olmasada, Advance yada Premium + temiz bir S 60, hemde 2013 model, 100 bine çok rahat bulunur. (Doluluk derken Volvoyu bilmeyenler yanlış anlamasın, Volvo'da Advance donanım zaten bir çok markanın en özellikli aracı kadar özelliği bir arada barındırır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 15 Eylül 2014; 21:01:01 >
  • Arkadaşlar yaşadığımız ülke şartlerı ve gerek bulunduğum ve gerekse araç kullnmayı düşündüğüm çevreyi göz önüne alarak altı yüksek bir araç almayı düşündüğümü defalarca yazmama rağmen hala bmw ya da volvo öneriyorsunuz. Hem siz hiç subaru forester mazda cx5 i incelediniz mi? Hangi donanımlara sahip olduğunu biliyor musunuz acaba? Bana daha çok öylesine yazıyorsunuz gibi geliyor. Şunu al diyorsunuz da neden o aracı tercih etmem gerektiği konusunda bir şey diyemiyorsunuz. Bir de yukarda yazılanlardan habersiz olduğunuz için yazdıklarınızın çoğu alakasız oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senut

Arkadaşlar yaşadığımız ülke şartlerı ve gerek bulunduğum ve gerekse araç kullnmayı düşündüğüm çevreyi göz önüne alarak altı yüksek bir araç almayı düşündüğümü defalarca yazmama rağmen hala bmw ya da volvo öneriyorsunuz. Hem siz hiç subaru forester mazda cx5 i incelediniz mi? Hangi donanımlara sahip olduğunu biliyor musunuz acaba? Bana daha çok öylesine yazıyorsunuz gibi geliyor. Şunu al diyorsunuz da neden o aracı tercih etmem gerektiği konusunda bir şey diyemiyorsunuz. Bir de yukarda yazılanlardan habersiz olduğunuz için yazdıklarınızın çoğu alakasız oluyor.

Arkadaşlar SUVve jip önerilerini yapmış sizde beğenmemişsiniz ve 2 seçeneği kafanıza koymuşsunuz seçim sizin işte daha millete kızmaya gerek yok.
    Ben olsam 2 seçenekten mazdayı tercih ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eyvallah da passat Bmw 3.20,520 e 60 (heralde volvo s60) gibi önerilerin hangisinde suv önerisi var ? Bir de mazda tercih et derken sebebini de açıklarsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senut -- 18 Eylül 2014; 17:15:57 >
  • Karar verildi, Mazda CX5 için kapora yatırıldı. Umarım pişman olmam:) .
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.