Şimdi Ara

YUV (Komponent YPbPr) Receiver tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde 92 ekran 16/9 Panasonic "TÜPLÜ" TV var, bir arkadaşımdan Atlanta HD alıp YUV bağlantısını denediğimde görüntünün çok fark ettiğini ve netlik ve canlılığın arttığını tespit ettim.
    NOT: elimde servet değerinde pırlanta :-) skart kablom var, Lakin YUV için pazarda satılan 3-5 TL ye aldığım üç renkli (orjinal video kablosu bile olmayan) kablo ile denenmiştir.

Şimdi sizden FTA yayınları seyredebileceğim ucuz yollu Komponent çıkışlı alıcı tavsiyesi istiyorum.

Miadı dolmuş, demode olmuş ama piyasada bulabileceğim bir model de olabilir,
    Eskiden HDMI çıkışlı cihazlar yokken profesyonellerin kullandığı ve önerebilecekleri modeller olabilir.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xconnect -- 18 Temmuz 2010; 0:23:52 >

• next 2000
  • Goldmaster scart üstünden component çıkış veren uydu alıcıları var. Ben sat-4250 modelini denemiştim. Daha önce kullandığım yeni nesil uydu alıcılarının component çıkışlarından daha iyi görüntü verdi. IBM ve NEC chipsetli samsung tunerli Goldmaster alırsanız scarttocomponent kabloyla bağlantısını kullanmanızı tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim.

Goldmaster yeni modellerinde skarttan değil de üç renk tos çıkışlı olanlarından araştırıyorum. Sonucu buraya yazarım.
  • quote:

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim.

Goldmaster yeni modellerinde skarttan değil de üç renk tos çıkışlı olanlarından araştırıyorum. Sonucu buraya yazarım.

Ben sırf YUV çıkışı için alacak olsam elimdeki tv ile uyum sorunu yaşamayacaksam goldmaster IBM veya chipsetli NEC olanlarından alırım. 4250 kullandım scarttocomponent ile PVR-78800, SAT-1010 HD ve Seoul TurboHD cihazlarının component çıkışlarından daha iyi bir görüntü verdi. Başka cihazların component çıkışla deneme şansım olmadı.
  • teşekkür ederim,

GOLDMASTER SAT 4250 modeli sadece VATAN da var.
    Ona yakın bir başka modelini hatırlıyor musunuz?
  • IBM chipset veya NEC chipsetli olan modeller olabilir goldmaster kendi sitesinde ürünlerle ilgili detaylı bilgi var. 9000 serisi IBM chipsetli 4000 serisi nec chipsetli diye hatırlıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LVDS KABLO
    15 yıl önce açıldı
    receiver-kablo- plazma ????
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.