Şimdi Ara

Yusufk21 youtube kanalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam eminim amacınız insanlara faydalı olmaktır. Ünlü olup youtuber olmak falan değildir. Bir milyon kere verilen tavsiyeleri bir daha da dillendirmezsiniz. Kalıp tavsiyelerin dışına çıkacağım demişsiniz de uzaydan tavsiye mi getireceksiniz orası da meçhul. Neyse başarılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • askmeafavour A kullanıcısına yanıt
    Hocam uzaydan tavsiye getirmeyeceğim. Düşüncem meb ve kazanımların üzerinde durarak sınavın genel dinamiklerini anlatmaya çalışmak. Konuları şu zamanda halledin demek yerine konuları bu şekilde çalışarak halledebilirsiniz diyeceğim mesela. En basitinden kanal önerisinde gidip herhangi bir yks kanalı önereceğime ali nesini pisagor matematiği önereceğim. Bunlar örnek tabi 1 2 şeyle farklı özgün olunmaz ama klasik tavsiyeler vermemeye çalışacağıma emin olabilirsiniz.

• Yeter yks kanalı açmayın tavsiye vereceğim de deme.

• Dislike'ını verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • faydalı up
  • Yusufk21 Y kullanıcısına yanıt
    Kerdeşim anlamıyorsun galiba youtubede, dhde bir tayfa var tıp kazananlara, derece yapanlara falan ayrı bir gözle bakıyorlar ve sen ne desen yapmaya çalışıyorlar. Dolayısıyla söylediğin şeylere çok dikkat etmen lazım. Eğitim alman lazım. Çünkü herkesin algılaması çalışması vs farklı. Neyse ya 3-5 kuruş hırsına devam edin.
    Son derece basit bir cevap istedim hocam neden video atmanızı bekleyeyim ne zaman atacağınız da bilmiyorum tak diye söyleseniz izlenme düşmez merak etme sadece MEB yeterli olur mu her branşta

• whydontlovemejenny kullanıcısına yanıt
    Hocam yeterli olur tabi bir arkadaşım ciddi anlamda meb kitaplarını hatmederek sınavda biraz da sınavda yaşadığı talihsizliklerden dolayı 3300cü oldu. Bunu size direkt söylememin çok etkili olmayacağını düşünerek öyle söyledim. İsterseniz özelden detaylı konuşabiliriz. İzlenme düşmesi gibi bir telaşım yok hocam zaten 1 kişiye bunun için tavsiye vermeyecek biri değilim. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.

• ODTUorMETU O kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğinizde haklısınız ve bunu her videoda söyleyeceğim bu konuda bilincimi artırdığınız için teşekkürler. Ben de geçen sene youtube kanallarını dinledikçe program değiştirip farklı şeylerle vakit kaybetmiştim benim söylediklerim yüzünden böyle şeyler olmasını istemem. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bu arada 3 5 kuruş işinde olsam direkt çevremdekilere ders vermeye çalışırım yputube işi çok zahmetli çünkü. Benim amacım farklı bir bakış açısı katmaya çalışmak başlangıç olduğu için biraz tavsiyeye yönelik gözükebilit kanalım ama iletiki düşüncelerim birlikte tyt denemelerinin alan denemelerinin nasıl analizini yaptığımı nasıl yapılması gerektiğini anlatmak, meb kitaplarına ve kazanımlara nasıl bakmak ve çalışmak gerektiği üzerine olacak. Öyle kendini tekrarlayan videolar çekmemeye çalışacağım zaten çekemem de çünkü şuan kendim çektiğim videolar bile kısa oluyor çünkü sözü uzatıp videoyu uzatma gibi bir yeteneğim ve çabam da yok. Geribildiriminiz için teşekkür ederim. Eleştirilerinizi de bekliyorum.

• Up. Tyt türkçe videosu yayında.

Zaten her derece öğrencisi farklı bakış açısına sahip her derece öğrencisi deneme analizini hatasız yapar hatta öyle bir yapar ki derece yapmasının temel sebebi o deneme analizidir. Yani bırakın da insanlar özgün bir şekilde yollarını bulsunlar. Hani bak kitap kanal hoca önerisi yaparsın da abii ben bakış açısı kazandiriyorum. Adamı 360derece döndürüp aynı yere getiriyorum vs ben bunu komik buluyorum. Sen o bakış açısı dediğin şeyi 10dk da mi kazandın. İnsanlara umut satmayı birakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ODTUorMETU O kullanıcısına yanıt
    Ben burda deneme analizini hatasız yapan kişi düzenini bozsun beni izlesin dedim mi? Hayır. Bakış açısı kazandırıp kimseye bir şey kazandıracağim dedim mi? Hayır. Boş konuşuyorsunuz. Bakış açısı sadece kişisel bir şey değildir. Ben insanlara sınavı KENDİM nasıl kazandım, sınava nasıl baktım onları anlatıyorum. Sırf kösteklik yapma amacınız var. Herkes kusursuz çalışıyor da ben gelip onların sistemini bozmaya çalışıyorum gibi anlatıyorsunuz. Bi bakın videonun başında ne konuşmuşum.

Yolun acik olsun kaplan basarilar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.