Şimdi Ara

yurttt sonuçlarııı??? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
1
Favori
9.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: condorn

aynen. ben de ara sınıfım ama yedek medek yazmıyor

Yedek yazmıyorsa yurt çıkma ihtimali yokmuş. Geçen sene 3000 küsür yedek sırası vermişti.Bu sene onu bile çok görmüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDelibaş

yurttt sonuçlarııı???

bende yüksek ücretli yurt yedek sırası yazıyo ama yurt adı yazmıyo hiç bişey anlamadım bu işten
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

yedek olayını acıklarmısınız yedek sıram 64, ben şimdi yurttamı kalıcam kendi icabımamı bakıcam ilk tecrübeo ldugu için bir şey anlamadım yardım edrmsnz.

Eğer yurtta yer varsa misafir öğrenci olarak kalırsın, kaldığın gün başına ücret ödersin.Taaki yedek sıran gelene kadar.Her hafta yedek sıraları için listeler asılır orayı takip edip sıranı bekleyeceksin sıran gelince kaydını yaptırıp asıl yurt öğrencisi olacaksın.

Yedek oldugun için sıran gelen kadar yurtta kalma zorunluluğun yok, istediğin yerde kalabilirsin ama genelde yedek sıraları erken gelebilecek öğrenciler sıraları gelene kadar yurtlarında misafir olarak kalmayı tercih ederler.

hocam ben 9.sıradayım ''9 Eylül 2013 tarihinden itibaren Bölge/Yurt Müdürlüğünüzden yedek sıranızı takip ediniz.''yazıyor ben o zaman 9'unda mı gidiyim sinop'a?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 35mephisto

babamın 900 lira emekli maaşı var... kız kardeşim okuyor.. çıkmamış..Torpilinizi yesinler sizin..

hocam bendede aynı babam 750 tl alıyo bagkur emeklisi. Ablam üni okuyor kardeşim lise bizede çıkmadıysa artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

quote:

quote:

yedek olayını acıklarmısınız yedek sıram 64, ben şimdi yurttamı kalıcam kendi icabımamı bakıcam ilk tecrübeo ldugu için bir şey anlamadım yardım edrmsnz.

Eğer yurtta yer varsa misafir öğrenci olarak kalırsın, kaldığın gün başına ücret ödersin.Taaki yedek sıran gelene kadar.Her hafta yedek sıraları için listeler asılır orayı takip edip sıranı bekleyeceksin sıran gelince kaydını yaptırıp asıl yurt öğrencisi olacaksın.

Yedek oldugun için sıran gelen kadar yurtta kalma zorunluluğun yok, istediğin yerde kalabilirsin ama genelde yedek sıraları erken gelebilecek öğrenciler sıraları gelene kadar yurtlarında misafir olarak kalmayı tercih ederler.

hocam ben 9.sıradayım ''9 Eylül 2013 tarihinden itibaren Bölge/Yurt Müdürlüğünüzden yedek sıranızı takip ediniz.''yazıyor ben o zaman 9'unda mı gidiyim sinop'a?

9.sıradaysan ilk haftadan sana sıra gelir diye tahmin ediyorum, yedekler için kayıt tarihi ne zamanmış öğren ona göre git.

• quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

Yedek yazmıyorsa yurt çıkma ihtimali yokmuş. Geçen sene 3000 küsür yedek sırası vermişti.Bu sene onu bile çok görmüşler.

bende ara sınıfım ama yedek sırası yazıyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: holebas

Arkadasin yedek sirasi 7

Nolur durumu

ilk 10 sırada hiç sıkıntı olmaz, ilk haftadan garanti gelir

Hocam Edirne'de okullar 23'ünde başlıyor. 9'undan itibaren takip edin diyorlar. Peki ben 28.sıradayım gelir mi biran önce?
  • Durumu: Yüksek Ücretli Yurt Yedek
    Bölge Adı: BOLU BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
    Yüksek Ücretli Yurt Adı: KARAMÜRSEL-GAZANFER BİLGE ÖĞR. YURDU
    Yüksek Ücretli Yurt Yedek Sırası: 4

4. Yedeğim beyler yerleşemedim mi şimdi bu saatten sonra yerleşme şansım nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcu Polis

yurda malesef yerleşemedim.yedek olarak dahi kazanamadım.okadarda takmıyorum.dandık devlet yurtlarında kat banyosu kat tuvaleti olan doğru duzgun ınternet hızmeti olmayan bi kurumu bende istemıyorum.

2 yıl yüksek ücretli devlet yurdunda kaldım, kendi evimde bile öyle rahat ettiğimi sanmıyorum.Odalar üç kişilik, banyo tuvalet oda içinde, baza şeklinde yataklar, 60 megabit internet hizmeti, odada mini bozdolabı var, üstte çamaşırhane var daha ne ister ki bi öğrenci.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcu Polis

yurda malesef yerleşemedim.yedek olarak dahi kazanamadım.okadarda takmıyorum.dandık devlet yurtlarında kat banyosu kat tuvaleti olan doğru duzgun ınternet hızmeti olmayan bi kurumu bende istemıyorum.

Sehirden sehire değişir bolu da kaldim mukemmeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: biheppi*

8.sıradayım arkadaşlar.9 eylülden itibaren takip ediniz diyor.
    23'ünde bşalıyor okul. o zamana kadar gelir mi?

aynen bende 9.sıradayım 16'sında başlıack okul :S bize ilk gün çıkar sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

Durumu: Yüksek Ücretli Yurt Yedek

4. Yedeğim beyler yerleşemedim mi şimdi bu saatten sonra yerleşme şansım nedir ?

Merak etme yerleştin dostum, ilk haftadan sana sıra gelir kendini asil olarak görebilirsin.Hem de yüksek ücretli yurt çıkmış, genel yurtlara göre çok daha rahattır.Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: biheppi*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: holebas

Arkadasin yedek sirasi 7

Nolur durumu

ilk 10 sırada hiç sıkıntı olmaz, ilk haftadan garanti gelir

Hocam Edirne'de okullar 23'ünde başlıyor. 9'undan itibaren takip edin diyorlar. Peki ben 28.sıradayım gelir mi biran önce?

Kısa sürede gelir diye düşünüyorum, 9'undan itibaren her gün yurdunu telefondan arayarak yedek listesinin durumunu sorar ona göre gidersin.

• quote:

quote:

Merak etme yerleştin dostum, ilk haftadan sana sıra gelir kendini asil olarak görebilirsin.Hem de yüksek ücretli yurt çıkmış, genel yurtlara göre çok daha rahattır.Hayırlı olsun.

Teşekkürler hocam sizce özel yurt mu yoksa fiyat/kalite olarak yüksek ücretli öğr. yurdu mu ?

• yüksek ücretli öncelikli yazmıştım, durumda "yurda yerleştirildi" yazıyor. yüksek ücretli olsa durumda belirtilir miydi?

edit: genel yurt adı yazıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ProtoN. -- 31 Ağustos 2013; 14:36:51 >
  • yüksek ücretli yurtlara talep daha az heralde yoksa yalnış mı düşünüyorum.
  • Devamlı takipte kalmalısın. İlla kayda gelemeyen kaçıran unutan öğrenciler olur.
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam sizce özel yurt mu yoksa fiyat/kalite olarak yüksek ücretli öğr. yurdu mu ?

Yüksek ücretli yurtlar fiyatına göre on mumara.Tabi ben sadece Trabzon için konuşabilirim diğer illerde durum ne bilmiyorum.Özel yurtların yüksek ücretli devlet yurtlar kalitesinde olan odalarının fiyatları uçuk.Özel yurtlarda tek avantajın istediğin saatte girip çıkabilmen olabilir, devlet yurtlarında belli bi disiplin vardır herkes ona uymakla yükümlüdür en çok da bu yönünü seviyorum.Akşam 12 den sonra gürültü edemiyor kimse mesela, eden olursa çağır güvenliği şikayet et.Özel yurtta olsan bu konuda çok sıkıntı yaşarsın ki yaşayan arkadaşlarım oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

bizim arkadaş da üniversiteye gitmeyecek ama yurt çıkmış, yedek falan da değil, asil
    yahu biz ara sınıfız öncelik vermeleri gerekti

•  yurttt sonuçlarııı???
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.