Şimdi Ara

Yurtiçi Kargo Gönderi Kodu Lazım --- Acilll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
14.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hemalhemsatta ödemesi yapılmayan bir satış için 01/06/2009 tarihinde gönderilmiş bir kargonun gönderi kodu gerekiyor elinde olan varsa bana pm atarsa sevinirim.

• Bu Forumda Yurtiçi kargoda çalışan biri bile vardır. Yardım pls
  • Adam falan mı kazıklayacaksın?
  • Amaç?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

Amaç?

Site üzerinden satış gerçekleştirdim ve bu satış karşılığı rapid verdim ama sitede rapid premium satmak yasak olduğu için farklı bir ürün satmış gibi gözüktü ürünü sattıkdan sonra kargo bilgisini site istiyor benimde gönderdiğim bir kargo olmadığı için para bana aktarılmıyor onun için o tarihte gönderilmiş bir kargo gönderi kodu arıyorum. Her hangi bir dolandırıcılık veya başka bir şey yoktur. Daha da detaylı bilgi verirdim ama burası olmaz isteyene pm ve msn üzerinden görüşebiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nemésis

Adam falan mı kazıklayacaksın?

Böyle birşey kesinle söz konusu değildir ve bir kargo'nun gönderi kodu ilede yapılamaz zaten
  • dostum rastgele bi kargo gonderi kodu yaz bişi olmaz kodları kontrol etmiolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PTT Kargo Kodu alınık
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: georgia

dostum rastgele bi kargo gonderi kodu yaz bişi olmaz kodları kontrol etmiolar

korgo bilgilerini kontrol Ediyorlar 51 tl lik ödeme bekliyorum ama doğru kargo bilgilerini göndermediğiniz için ödeme tarafınıza yapılmayacaktır dediler . Telefonla görüştüm gene kabul etmiyorlar iptal de etmiyorlar parayı havuz hesabında bekletiyorlar
  • way anasını dahA 1 ay oncesine kadar kontrol yoktu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: georgia

way anasını dahA 1 ay oncesine kadar kontrol yoktu...

6 - 7 kez satış yaptım yokdu ama bu sefer inceleme yaptılar ve patladı :(
    51 tl havuz hesabında bekletiyorlar
  • Yardımcı olabilecek biri yokmu ?
  • Bu arkadaştan öyle bir şey beklemem. Kendisiyle 2 kez alışveriş yaptım ve kendisine güvenirim. Yardım edebilirseniz bu arkadaşa iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

Bu arkadaştan öyle bir şey beklemem. Kendisiyle 2 kez alışveriş yaptım ve kendisine güvenirim. Yardım edebilirseniz bu arkadaşa iyi olur.

Güvenin için teşekkürler RevidaL

Dolandırıcılık veya ona benzer birşey yok zaten siteden (hemalhemsat) hakkım olanı almaya çalışıyorum...
  • hocam kargo kapanmadan gidin bence durumu izah edin baktınız olmuyor yine evden birine 5 ytl falan tutar bi kargo çıkın o numarayı yollayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atl@s

hocam kargo kapanmadan gidin bence durumu izah edin baktınız olmuyor yine evden birine 5 ytl falan tutar bi kargo çıkın o numarayı yollayın

Malesef site sizin dediğiniz şekilde kabul etmiyor.Sisteme belirtilen tarihte ki kargonun gönderim kodunu istiyor yani geçmişe dönük
  • tamamda bu sefer veren kişi kötü duruma düşebilir. Misal birisi kodu verdi. sitede tuttu gönderilen kişiye aradı. adam dicek ne alaka ben öyle birşey almadım. al başına belayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: s_i_y_a_h

tamamda bu sefer veren kişi kötü duruma düşebilir. Misal birisi kodu verdi. sitede tuttu gönderilen kişiye aradı. adam dicek ne alaka ben öyle birşey almadım. al başına belayı

böyle birşey olmıyacak çünkü site sadece doğruluğunu kontrol ediyor. Alıcı ile telefon üzerinden iletişime geçmiyor..
  • Ben bu tür birkaç alışveril yapmıştım gg ile.

Kargo kısmına ise elden teslim veya telefon ile teslim yazdım ve işlemlerimi gerçekleştirdim.

Sende böyle bir yol izleyebeilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeSCeNT

Ben bu tür birkaç alışveril yapmıştım gg ile.

Kargo kısmına ise elden teslim veya telefon ile teslim yazdım ve işlemlerimi gerçekleştirdim.

Sende böyle bir yol izleyebeilirsin

Siteye bir kere kargo ile gönderdim dedim ve farklı bir kargo adresi yolladım.Birde elden teslim ve online teslimatı hemalhemsat kabul etmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.