Arkadaşlar çok acil cevabınıza ihtiyacim var. Dedemler yarın hollanda ya gidecek . Bu ara anneler günü indirimi de var bu nedenle hemen karar vermem gerekiyor.
Yurtdışında fiyatlar uygun mudur ? Yani kendini belli edecek düzeyde fark var midir ? Mesela 1600tl civarina galaxy s3 alabilir miyim ? Yada one x falan ?
Ikinci olarak en önemlisi , yurtdisindan telefon getirince garantisi oluyor mu , burada bir kaydettirme işlemi varmış sanırım o nasil yapılıyor ?
Ayrica turkce dil sorunu fln olur mu
Allaskina bilen biri yardimci olsun
Garantisi olmaz.
Türkiye'ye gelirken telefonu yanlarında getirirlerken artık 100tl mi 100 dolar mı ne vergi alıyorlarmış(emin değilim bi arkadaşım demişti)
Tabiki Türkiye ile fiyat farkı fazla oluyor genellikle mesela burda 1000tlik bi cihazı orada 650tlye alırsın ama telefonuna göre değişir.
Hocam işi acilen tam olarak öğrenmem lazım . birde s 3 ne zaman piyasaya sürülecek acaba ?
S3 için ülkemizden ön siparişler alınmaya başladı. Ama yurt dışında olay nasıl bilmiyorum dedenlere söylersin var ise alırlar.