Şimdi Ara

Yurtdışından sipariş vermek hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yurtdışından cowon siparişi vermeyi düşünüyorum ancak bu gümrük kanununu hatırlayamadım. Gümrüğe takılmaması ya da tabi olmaması için 200$'ın altında mı olması gerekiyordu 200 YTL mi? Cowon D2 siparişi vermeyi düşünüyorum. Sizce ne kadar sürede gelir ve gümrüğe takılmadan kesin gelir mi?



  • sınır 100 eurodur.. ürünü hediye olarak işaretlesinler ve değerini kargo dahil 100 euronun altında göstersinler bu şekilde kolay klolay bir sorun yaşamazsın.. istediğin akrgo türüne bağlı olarak 1 hafta ile - 1 ay süresinde eline ulaşır
  • ya bu sınırın 100€ olduğuna eminmisiniz? Ben sanki 200$ dı gibi hatırlıyorum :(
    Bu şekilde herhangi bir link, açıklayıcı bir sayfa bilen var mı?
    100€ üzerinde sipariş veren kimse yok mu aranızda?
  • 100 Euro Avro €...Dolar değil yani...Ancak alacagın site bhphoto ise UPS NEXT DAY AIR ile alırsan sorun yaşamazssın..Yanı vergi falan odenmıyor...Cok alan arkadasım var ve 100 € ustundeydı aldıkları ve parçalıydı(birden fazlaürün aldılar)..Ancak işi ticarete dokersen mesela bir anda 10 tane alırsan seve seve vergi odemek zorunda kalırsın..Ama ebayden alırım diyorsan ve standart kargo ile geliryorsa hem 1 ay beklersin hemde 101€ olsun hemen vergi odemek zorunda kalırsın oda yaklasık ürünün faturadaki tutarı+kargo parasının %10 nu..O yuzden BH den almak mantıklı...Benim tanıdıgımın verdiği kargo şöyle Vibez+Cx300+Sandisk Mp3 player yaklasık 300 dolar tuttu(kargo dahil)..Ama takılmadan geldi...Benımde aldıgım ürünler 200 dolardan aşşa olmadı...Sadece U2 cowon aldım oda 119 dolardı okadar...
  • sizin verdiğiniz parçalı 300$ tutan ürünler tek paketmiydi fatura ve aletler ayrı ayrı paketlerdemiydi?
    Eğer tek paket 300$ geldi ise benim üründe zaten 180$, o zaman bende siparişi vereyim ama B&H shopping sitesinde UPS Next DAY air gibi bir seçenek göremiyorum. Sadece UPS WORLDWİDE Saver var oda 3-5 iş günü demiş. UPS next day seçeneğini nasıl seçiyoruz?
  • yurtdışından getirteceğiniz cowon a panatel teknik destek vermiyor...hatırlatmak istedim sadece...forumda 350 ye garantilisi varken
  • Garanti olayında biraz kötü ama zaten garanti fiyata extra %30 bidirme yapıyor. + Türkiyeye getirme ücreti de var.

    Yurtdışından siparişe gelince amozon.com yada diğer güvenli sitelereden yaptıgın alışveriş tek parça ise 250 dolara kadar birşey demiyorlar ama çok parça ise o zaman gümrükden geçemiyor.
    zaten senin vereceğin siparişte tek parça. eğer ucuzsa türkiyeye oranla vede garantiyi yurtdışından veriyorlarsa alabilirsin tabi bu garanti süresini uzatacaktır yani bir bozulmada göndermen geri beklemen gibi.
  • abi boşuna bekliyorsun bence hem uğraş hem tırmala.. al türkiyeden garantili bi tane kafan rahat olsun... en azından bişey olduğunda cihazına özenle biyer olduğunu bilesin.. düşün bence :)
  • ben siparişi vermiştim çoktan da siparişi kredi kartımın imajını istedikleri için iptal ettim zaten ama yine de bir yolunu bulup abd den getireceğim, sanırım oradaki kuzene yollarım oda bana kargo atsın.
    Abicim fiyatlar yaklaşık aynı olsa 10-20$ için kasmam tabiki ama siparişi vereceğim alet tr de 535 ytl abdden getirirsem kargo içinde 290ytl bile değil. EE YUH!! 2 katı mı olur kardeşim fark.
    Değmez mi sizce?
    bence değer.
  • yurtdışından cowon d2 getirtebilen varsa yardımcı olabilir mi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: adriano_messi

    yurtdışından cowon d2 getirtebilen varsa yardımcı olabilir mi?


    yardimci olabilecek kimse yok mu? Baska basliklarda cesitli yazlar yazilmis ama kesin cevap veren kimse yok. Daha onceden getirtmis birileri cevap verirse cok iyi olur.

  • bende dusunuyorum bi tane almayı, getirten arkadaşlar varsa bi zahmet yardımcı olsunlar.
  • arkadaşlar hangi sitelerden getirttiriyorsunus söylerseniz cok sevinirim
  • arkadaslar daha önce yurtdısından hiç alısverıs yapmadım ben su ürünü almak istiyorum

    http://www.chelseamegastore.com/stores/chelsea/products/product_details.aspx?pid=104972&cid=12927

    bu ürün gümrüge filan takılmadan adresime gelır mı? bir de kredı kartıyla alısverıs yapıcaz tabi.bu site benim karttan bu ürünün degeri kadar mı euro cekecek nasıl oluyor tam olarak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gfbhalil

    arkadaslar daha önce yurtdısından hiç alısverıs yapmadım ben su ürünü almak istiyorum

    http://www.chelseamegastore.com/stores/chelsea/products/product_details.aspx?pid=104972&cid=12927

    bu ürün gümrüge filan takılmadan adresime gelır mı? bir de kredı kartıyla alısverıs yapıcaz tabi.bu site benim karttan bu ürünün degeri kadar mı euro cekecek nasıl oluyor tam olarak

    Linkini verdiğiniz ürün 73 pound, euro değil. Satın almanız durumunda muhtemelen gümrükte takılacaktır, bilginize. Güncel gümrük sınırlarını tam olarak bilemiyorum ama bu konuda ufak bir araştırmayla öğrenebilirsiniz.

    Ek olarak bu konu 2007 yılında açılmış olduğu için kilitliyorum. Yurt dışı alışveriş ile ilgili güncel konulara bakmanızı öneririm.

    İyi forumlar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.