ya baktım bulamadım başka konu vardır muhakkak ama. şimdi almanyadan bir tel getittirsem türkiyede sorunsuz nasıl kullanabilirim. ordan bir tanıdığa aldırıp burda sorunsuz nasıl kullanabilirim,nasıl getirtebilirim. bilen arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.
bu konuyla ilgili forumda topic linki bilen varmı bari oraya bakalım.
Aldırdığın ürünün faturası olması lazım ayrıca faturada imei numarası yazmalı... Bu faturayla gümrükte veya bir turkcell-telsim shoplarda filan kayıt ettirebilirsin telefonunu.. Kolay gelsin
teşekkür ederim kardeş bilgin için birde şimdi ordan teli alınca kargoyla getirebilirmiyiz. yoksa gümrüktenmi almamız gerekir ve orda tele ödediğimiz paranın dışında masrafımız olurmu. bunuda cevaplayabilirmisin.
imei problemini nasıl halledıyorsunuz?
Halledecek bi problem yok sen faturaya yazdırtırsan imei numarasını no problemito...
quote:
Orjinalden alıntı: fcg
imei problemini nasıl halledıyorsunuz?
arkadaşım bi dergide okuduğum yazı aynen şöyle dergide yanımda zaten ondan yazıyorum
Getirilen paketteki malın değeri 100eurodan fazla ise;
Posta Gümrüğüne takılan CE damgalı bir kutuyu teslim alabilmek için yapmanız gereken masraflar şu şekildedir;
Merhaba, bugun DHL ile yurtdısından hediye olarak nokia telefon geldi...kutusuyla beraber cıktı ama icinde faturası yok kutunun ustunde IMEI no vs. yazıyor bununla gidersem olur mu acaba...Bu arada DHL Express geldi..Gift seceneği işaretlenmişti...Gümrük vs. ödemedim bilginize..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme