Bildirim
Yurtdışından İphone getirmek ???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çalışır. Yurtdışından gelenler illa öyle paramı verecek
Kullanıyomuş gibi yap getir cebinde ama burada kayıt ettirmelisin -
saolasın
yani cebime koyarım kullanıyormuş gibi sorun olmaz.Burda kesin sorun olmaz değil mi?ekran kararıyor falan dediler orda işlettirmessen.Ben saçma buldum ama diğer bilen arkadaşlarda kesin yorumu koyarlarsa çok mutlu olacağım.Bu arada Allah'ın izniyle iphone andorra dan alınacak. -
Cebine koy getir hiç sorun olmaz.
http://forum.shiftdelete.net/iphone/97086-yurt-disindan-iphone-getirtme.html
Aldığın büyük ihtimal simlock lu olacaktır sonrasında simlock kırdırabilirsin. -
arkadaşlar şimdi ordan alıp burda pasaporta kayıt ettirsem birşey olmaz yani.Resmi mal sayılır değil mi?kaçak değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: K®ATOS
arkadaşlar şimdi ordan alıp burda pasaporta kayıt ettirsem birşey olmaz yani.Resmi mal sayılır değil mi?kaçak değil.
Aynen öyle -
ya ne avantajı olacak ki? model üstünlüğü mü var yoksa fiyat üstünlüğü mü, bence sen buradan almalısın.
alıp da bozuk çıkması var bak ona göre dediydi biri dersin.. -
Türkcell de 5-10 tl ye açtırabilirsin. -
araştır bak burda ne kadar.andorrada 500-600 tl diye biliyorum burda 1000 den yukarı.
quote:
Orijinalden alıntı: The souls migration
ya ne avantajı olacak ki? model üstünlüğü mü var yoksa fiyat üstünlüğü mü, bence sen buradan almalısın.
alıp da bozuk çıkması var bak ona göre dediydi biri dersin..
-
quote:
Orijinalden alıntı: The souls migration
alıp da bozuk çıkması var bak ona göre dediydi biri dersin..
fiyat üstünlüğü olucka tabi
yurtdışında iletişim firmaları kendi hatları ile birlikte aldığın zaman ucuza satıyorlar.
hem senden ıphonun yarısının fiyatını alıyor geri kalan paranında tel sinlocklu oldugu ve kendisinden başlka sim kullanmıcağını düşündüğü için hattan kaldırıyor sözde kalan parayıda ancak işte herkez iphone u alıyor. sonra simi kırıp atıyor gidiyor . sonrada simlocku kırdırıp başka sim takıp kullanıyor bölece ucuza geliyor.
-
abi şimdi bu iphone un sürümleri varmış 3.1.2-3 gibisinden.ben herpsini kırdırabilirmiyim?yani ordan simlock lu mu alayım fark etmez mi?kırdırınca ne gibi riskleri var? -
Hepsi kırılır mı bilmiyorum? Iphone bölümüne konu açarsan cevap alırsın. Jailbreak (kırma) riski yok diye biliyorum en azından ITouch'da bir sorunla karşılaşmadım ben. Garanti sorunu olunca restore edip normal haline döndürebilirsin. Ayrıca bi aralar Iphone'un yeni modeli çıkacak deniyordu yakın zamanda, imkanın varsa onu beklemeni tavsiye ederim. -
android gümbür gümbür geliyor(bu satırları yazmışken iphone'u geçmişti) siz hala iphone apple'in su moda yaratma stratejisine
http://shiftdelete.net/android-ile-iphone-dile-geldi-video-21186.html videoyu izleyin bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X