Şimdi Ara

Yurtdışından iPhone 2g, 1.1.4 versiyon acil yardım app ile ilgili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşım danimarkadan almış iphone u .artık benim oldu
    2g
    1.1.4 versiyon sanırım kırılmış versiyon. itunes tan application atamıyorum applications sekmesi görünmüyor iphoneda. nasıl application yükleyebilirim ?
    jailbreklami acaba bu versiyon ?
    sim kartsız çalışıyor, yani sim yok icinde. eğer versiyonu güncellersem alete bir şey olur mu ?
    bir de no wifi yazıyor wifi bölümünde bu sorun da neyin nesi ?

• acil cevap arkadaslar up
  • acil yardım.
  • arkadaşlar , bir arkadaşım yurtdışından [ danimarka ] iphone aldı ve bana verdi aleti .
    ben de bir kaç tane application yüklemek istiyorum .
    sanırım 1.1.4 versiyon oldugu icin itunes üzerinden sync yapamıyorum applications ları. application sekmesi yok itunes da.
    fakat ben nasıl yükliycem simdi applicationsları?
    bunun tek yolu sanırım versiyon yükseltmek.
    1.1.4 ü yükseltirsem, türkiyede çalışır mı ? telefona bir şey olur mu bozulur muı ?
    arkadaslar lütfen biriniz yardım etsin..

güncelllllllll
  • güncell
  • güncel
  • güncelllllllll arkadaslar lütfen biri bana eğer cihazı restore edip güncelersem, türkiyede çalışıp çalışmayacağını söyleyebilir mi !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sevgili arkadasım benimde su anda kullandığım cihaz 2g Amerika'dan geldi 1.1.4 versiyonuydu.
    Şimdiki versiyonum 3.1.3 kullaniyorum.

Şimdi sende 3.1.3 e gecmek istiyorsan yapman gereken seyler sırasıyla şunlardır.

1. cihazının Türkiye'de İmail kaydın varmi diye kontrol etmelisin.
    ( Eger yoksa cihazına kendin başkabir kayıtlı i̇mail atabilirsin "ziphone" programiyla. Ama versiyonunun 1.1.4 olması şart. )

2. İtunes'in enson versiyonunu pc'ye kur.

3. Adres veremem ama internette ara "İPHONE 2G fake imail" için 3.1.3 frimwaresini indir. ( DİKKAT 2g fake imail için olanı indir çok önemli 250mb falan.. Sakın itunesten upgrade yapma. )Eger orjinalini yüklersen imailinde orjinal haline geri döner. Dahacok uğraşırsın. :):)

4. Sonra cihazı pc'ye bağla itunes cihazini gorucektir. Sonra (shift tuşu) + (upgrade) itunes üzerindeki tuşu tıkla senden yükleyeceğin frimware dosyasını istiycek. İndirdigin 2g fake imail 3.1.3 fremwaresini göster. Ve cihaza yüklemeye basliycaktir cihazın Yeni versiyonunu.
    Cihaz kapanıp yükleme ekranı çıkacaktır iphonede.

5. Yükleme tamamlanmadan hata raporu alırsan korkma. İphoneyi usp'den cikart geritak. İtunesten İslemi tekrar et (shift) +( upgrade) duzelicektir.
    Tekrar hata verirse i̇phoneyi recovry moda getir itunesten işlemleri tekrar et.
    ( moda gecmek için iphonenin (pover) + (home) tuşlarına basilitut cihaz kapanıp acilicak bırakma usp kablo resmi cikana kadar basili tut. )
    halledemezsen tekrar yardımcı olurum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.