Şimdi Ara

Yurtdisindan Internet uzerinden Lig Tv Seyretmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar, Turkiye'de yasayan ailem icin internet uzerinden izlenilebilen bir Lig tv paketi satin almak istiyorum. Bu konuda pek birsey bilmedigim ve Digiplay tarafindan hep yurtdisi paketlerine yonlendirildigim icin sizlere bir kac sey sormak istiyorum. Simdiden tesekkurler.

    1- Aileme Turkiye'den aldigim lig tv digiplay uyelik paketindeki Besiktas maclarini yurtdisindan internet uzerinden izleyebilir miyim? Ailenin geri kalani Fenerbahceli oldugu icin, ortak kullanmak istiyoruz.
    2- Ailemin tv'si smart degil. Internetten Lig tv yayinini izleyebilmeleri icin fiyati Uygun ve kullanimi kolay olan cihazlar hangileridir? Kurulumu ve kullanimi zorsa bilgisayar uzerinden de izleyebilirler.
    3- Eger bu paketi Avrupa'da oturdugum halde ben de kullanabiliyorsam, herhangi bir cihaz olmadan maclari bilgisayarimdan izleyebilir miyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clouder -- 25 Temmuz 2015; 23:45:52 >



  • digiturk play ile internetten izleyebilirsiniz. bjk maclarını siz, fener maclarını aileniz izleyebilir. ama bjk - fb macında sadece tek taraf izleyebilir.

    bir yurtdısı ipsinden birde tr ip'sinden girmek sakıncalı olabilir. TR ip'si verebilen bir vpn ile bu sorunu çözebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: algkmn

    digiturk play ile internetten izleyebilirsiniz. bjk maclarını siz, fener maclarını aileniz izleyebilir. ama bjk - fb macında sadece tek taraf izleyebilir.

    bir yurtdısı ipsinden birde tr ip'sinden girmek sakıncalı olabilir. TR ip'si verebilen bir vpn ile bu sorunu çözebilirsiniz.



    Digiplay icin ekstra bir cihaz almamiz mi gerekli? Yani internet uzerinden sadece sifre ve kullanici adiyla Digiplay izleyebilir miyiz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clouder -- 25 Temmuz 2015; 15:12:27 >
  • up
  • hayır facebookta video izler gibi pc üzerinden izleyebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algkmn -- 26 Temmuz 2015; 12:56:20 >
  • algkmn kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler. Peki bu vpn'ler yeteri kadar hizli midir? Takilma falan olmaz mi? Bir de tavsiye edebilecegin bir vpn uyeligi var mi.
  • daha önce türkiye için vpn kullanmadım o yüzden tavsiyede bulunamayacağım.

    ancak genelde her vpn yeterli hızdadır. sorun çıkacağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.