Şimdi Ara

Yurtdışından hangi telefon?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ara abd ve bulgaristandan yakınlarım gelecek sizce hangi telefonu yurtdışından almak uygundur? Burdan galaxy w almak istiyordum.

Almak istediğim telefonlar şunlar fakat burda çok pahallılar
    Htc evo 3d
    samsung galaxy s2

Samsungların fiyatları sanırım çok fark etmiyor . birde iphone pek istemiyorum ama fiyatları nasıldır?

• bilgisi olan ?
  • Evo 3D sgs2 arasından sgs2 iyidir.
    Yurtdışınada kesinlikle bol ödeme yaparsın:) bence sen galaxy w al rahatla:) daha ucuz bunlardan:) 700-750TL arası bulabilrsin
  • En mantiklisi oyle sanirim hocam samsunglar yurtdisindan almaya degmiyor iphone lar baya farkediyor ama iphone istemiyorum pek . 700 e w almak daha mantikli oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twilight Darkness

En mantiklisi oyle sanirim hocam samsunglar yurtdisindan almaya degmiyor iphone lar baya farkediyor ama iphone istemiyorum pek . 700 e w almak daha mantikli oluyor

Hiç kullanmadım ama söylenenlerle sgs2 almadım diye üzülmezsin. Hem paran cebinde kalır hemde bi o kadar kaliteli w almış olursun. Şuan mağazaya gidiyorum nokia 701 ve galaxy w ye bakacam..
  • hocam w hakkinda gorusunuzu bekliyorum o zaman tipi ekrani vs.

• quote:

hocam w hakkinda gorusunuzu bekliyorum o zaman tipi ekrani vs.

701in dokunmatiği ve ekranı daha güzel geldi bana. Ekran parlaklığı daha fazla çünkü 701in.
    Telefonu aldım kilit açma olayı çok güzel ekrandaki resmi bi kenara itip açılıyor. Geçişle hızlı. Ama menüsü değişikti. Fotoğraf çekimi yakın çekim iyi değildi. Keşke çektiğim fotoyu kendi telefonuma atıp internete yükleseydim:( göstermiyodu resmen tamamen bulanık bir görüntü. Nokia 701inki azcık daha iyi gösterdi. W görüntü göstermesi için 25 cm felan uzaklaşman gerekir ki çokta fazla bi uzaklık değii!.
    Dokunmatik olarak 701 gerisinde ne yazıkki.. Ama çok gerisinde değil. 701 zarifliği ile daha rahat hissettiriyo.

KESİNLİKLE NOKİA FANLIĞIM YOK GÖRDÜKLERİMİ SÖYLÜYORUM.

fiyat olarakta galaxy w ile arasın 100TL vardı. 701 649TL ye w ise 769TLye satılıyor..
    Not: iki takımda kampanyada 701 750lerden inmiş heralde w ise 899 dan...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • isletim sistemi yuzunden nokia dusunmuyorum. acaba galaxy w nin ekrani wave i aratirmi. gidip teknosada incelemek en iyisi. cevaplariniz icin cok tesekkurler

• quote:

isletim sistemi yuzunden nokia dusunmuyorum. acaba galaxy w nin ekrani wave i aratirmi. gidip teknosada incelemek en iyisi. cevaplariniz icin cok tesekkurler

Wave de inleyecektim ama o telefon açık değildi. Ama wonderi alırsan wave unutulur diye düşünüyorum.
  • hocam wave in ekrani samoled o yuzden soyledim ve cok memnunum o yuzden sordum tabi islemci ve isletim sistemi yonunden kolay unuturum orasi dogru

• quote:

hocam wave in ekrani samoled o yuzden soyledim ve cok memnunum o yuzden sordum tabi islemci ve isletim sistemi yonunden kolay unuturum orasi dogru

Peki.. Siz en iyisi telefonu birde yerinde görün;)
  • Almanya'da satürn ve mediamartk'ta Arc S 300 euro. S2 418 euro. Bu fiyatlardan %11-12 de vergiyi havaalanında geri alacağından düşeceksin. Yani Arc S iyi gider

ABD fiyatlarınında TL bazında bu fiyatlara benzer olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 26 Mart 2012; 19:20:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirlil35

Almanya'da satürn ve mediamartk'ta Arc S 300 euro. S2 418 euro. Bu fiyatlardan %11-12 de vergiyi havaalanında geri alacağından düşeceksin. Yani Arc S iyi gider

ABD fiyatlarınında TL bazında bu fiyatlara benzer olacağını düşünüyorum.

Hocam eğer öyleyse arc s mütiş olur:) bence arc s almaya çalış:) en fazla 800 TL felan ödersin heralde.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 26 Mart 2012; 19:32:30 >
  • yurtdisi diyorsan tabiki s2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.