Şimdi Ara

***YURTDIŞINDAN FUJIFILM FINEPIX S100FS***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ürün yurtdışından gelmiştir. Sıfır kutusundadır

Siyah, mükemmel işlenmiş bir gövde ile olağanüstü, el ile optik kaydırma (Zoom) özelliği olan bir objektif ve çok sayıda kişisel ayar tuşları içeren FinePix S100FS modeli, daha ilk bakışta, profesyonel talepler için yaratıldığını belli ediyor. İç değerleri ise, dış görünümünün görkemini vurguluyor: 2/3 inç köşegen büyüklüğündeki bir alanda 11,1 milyon piksel üreten Süper CCD HR ışık algılayıcı, geniş devingenlik menzili, ISO 10.000 eşdeğerine kadar çıkan ışık duyarlılığı, optik resim sabitleyici, yüksek ışıklılığa sahip ve 14 kat optik kaydırma (Zoom) yapabilen objektif ve özellikle vurgulanması gereken yeni film benzetim kipleri; bunlar, olağanüstü “Velvia” ve “Provia” renk niteliklerini sayısal ortamda yaratarak, tüm fotoğraf severlerde hayranlık uyandırmaktadır.

FinePix S100FS modelinin geliştirilme sürecine, profesyonel DSLR S5 gibi üst uç aygıtlardan edinilen birikimler de dâhil edilmiştir. Fevkalâde nitelikte ve çok geniş bir devingenlik menzili sunan makina böylece, aşırı zıtlık içeren konularda bile tüm ayrıntıların kapsanmasını sağlayabilmektedir. Fotoğrafçı otomatik, %100, %200, %400 gibi basamaklar arasından seçim yaparak, zor konulardaki en ince ayrımların da yakalanmasını temin edebilmektedir. Bu yüzden S100FS modeli, diğerlerinin yanı sıra, mükemmel sonuçların yalnızca geniş bir devingenlik menzili ile başarılı olabildiği manzara ve doğa fotoğrafçılığı için çok uygundur.

Fujifilm tarafından geliştirilen harikulâde film benzetim kipi (FS), hâlihazırdaki konu için en uygun “Filmi” seçmek amacı ile dört adet seçenek sunmaktadır: “Velvia kipi”, aynen gerçek Velvia filminde olduğu gibi en yüksek keskinlik ve renk doygunluğu düzeyleri ile devingen renk tonu değerleri içeren sonuçlar üretir. Bu kip, renk zengini manzaraları aynı canlı ve güçlü renkler ile ideal bir şekilde betimler. “Provia”, “Yumuşak” ve “Portre” olarak adlandırılan diğer kipler vasıtası ile fotoğrafçının yaratım alanını genişleten, tonlama ve renk verimi incelikleri mevcuttur. “Provia” kipi, çok geniş bir yelpaze dâhilindeki konular için uygundur; “Yumuşak” kipi, kısıtlı zıtlıklar ve zayıflatılmış renkler içeren yumuşak çekimler için uygundur; “Portre” kipi ise, mükemmel portre

çekimleri için doğal ten renkleri üretir.

Fujifilm tarafından yeni geliştirilen 2/3 inç büyüklüğündeki Süper CCD VIII HR ışık algılayıcı 11,1 milyon piksel üretmektedir ve yeni “Gerçek fotoğraf işlemcisi III” ile birlikte, ISO 32000 seviyesinde bile, kumlanma etkinliğinin asgarî düzeyde kalmasını sağlamaktadır.

14 kat optik kaydırma (Zoom) özellikli Fujinon objektif, 28mm ilâ 400mm aralığındaki eşdeğer odak uzaklıkları ve F2,8 ilâ F5,3 aralığındaki ışıklılığı ile çok geniş ve nitelikli bir çalışma alanı sunmaktadır. Bulanık resimler ise: Optik resim sabitleyici sayesinde, geçmişte kalmışlardır. Objektif, birer adet küre biçimli olmayan (Asferik) ve aykırı dağlım işlevli (AD) mercek de dâhil olmak üzere, 10 kümenin içinde 13 öğeden oluşmaktadır. Objektifin makina ile en iyi uyum içinde bulunması, resim niteliğinin mükemmel olması için zarurîdir. DSLR makinalar için, çok geniş odak aralığı sunan objektiflerin pahalı oldukları ve zorunlu olan objektifi değişimi sırasında, ışık algılayıcının üstünde toz ve kir birikme tehlikesi bulunduğu aşikârdır. S100FS modelinin 14 kat optik kaydırma (Zoom) yapabilen objektifi, gövdeye sabit olarak bağlıdır. Böylece içine toz girmesi, mümkün değildir. Birinci sınıf betimleme niteliği ile iknâ eden objektif, özellikle yeni geliştirilen Süper CCD VIII HR ışık algılayıcı ve “Gerçek fotoğraf işlemcisi” ile en iyi uyumu sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Resmin kenarları dâhil olmak üzere tüm optik kaydırma alanında en keskin sonuçlar elde edilir. Objektif, optik kaydırma halkası kullanılarak el ile ayarlandığı için, çok sıhhatli neticelere ulaşmak mümkün olmaktadır.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN :

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119982819&CS_Category=_DIJITAL_FOTOGRAF_MAKINESI873&CS_Catalog=_fotograf___video_kamera

FİYAT : 1200 LİRA

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapStarX -- 29 Temmuz 2008; 15:00:44 >

• Gold gibi kazıkçıda bile garantilisi ve taksitlisi çok daha ucuz, bu ne fiyat böyle yoksa altın falan mı kaplı gövdesi???

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=50006
  • Alacakmısın dostum alacaksan p.m atarsın bende elimden geleni yaparım. Almayacaksanda muhalafet olma. Mal benim istediğim fiyata satarım. İsteyen istediği yerden alır kimseye zorla bişey satmıyorum. Laf olsun diye konuşuyosun al 1200 yaptım alıyomusun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.