Şimdi Ara

Yurtdışından Digitürkwebtv.com.tr ye girebilirmiyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

digitürkwebtv'de üyeliğim var fakat 1 ay kadar evvel Amerika ya geldim ve digitürkwebtv ye girdiğim zaman yurtdışı için olan sayfasına atmakta ve türkiye deki üyeliğimi kullanammaktayım.

Uzun lafın kısası ; ben kendimi Türkiyeden giriyormuş gibi gösterebilirmiyim.Herhangi bir İP ayarı ile bunu başarabilirmiyim?

bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

• banada lazım yurtdışında çalışan tivibu dijiturk veya böle bişey internetteki iğrenç programları kullanın demeyin

bu arada STATES GUY, odtü'nün çok hızlı proxy'leri vardı ama sürekli çalışan bulabilirmisin bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenler otogarı alt katı -- 24 Nisan 2010; 20:32:46 >
  • he internete baktım şimdi SSH tunneling yaparsan halledebilirsin
  • nasıl yapıyoruz ???

yardımcı olurmusun
  • http://www.r10.net/haberler-guncellemeler-ipuclari/586310-yurtdisindakiler-icin-tivibu-izleme-ipucu.html

türkiyede sana ait bir vps satın almak tek çözüm gibi görünüyor. Digitürkwebtv'nin ne olduğunu tam olarak bilmediğim için bişey diyemem tarayıcıdan çalışan bişeyse tarayıcının bağlantı ayarlarıyla oynayıp bişeyler yapabilirsin belki.
  • Küçük bi trickle halledemiyoruz yani. :(

digitürkwebtv web üzerinden çalışan bir stream uygulaması.

Maçları seyredebilirmiyim diye size sormustum.
  • evet arkadaşlar bu konuda kesin bie bilgisi olan var mı? türkiyeden nete giriyormuşum gibi nasıl gösterebilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de bu konuda yardım istiyorum. yakında yurt dışına çıkıcam ve orda da üyeliğimi kullanmak istiyorum. sorunun çözümünü bilen arkadaşlar varsa yardımları çok makbule geçer...
  • bu konuda bir gelisme yokmu yurt disiyla tr arasinda ucurum var
  • Ben de şubat gibi abd ye gidicem ve webtv yi kullanmak istiyorum. Araştırıyorum bulursam bir çözüm yazarım.
  • bu olayın bir çözümü yok mu, türkiye dnsleriyle girsek site açılır mı?
  • arkadaslar digiturk web tv turkiye abonesiyim bende avrupada farkli bir sistem var malesef. turkiye uyelikleri avrupada calismiyor. ssh ile baglansakda proxy ile baglansakda dns ile hepsini ayni anda yapsakda video acildigi zaman access blocked cikiyor calismiyor. Tivibu yu ise ssh ile acmak mumkun
  • Arkadaslar bu olaya bir cozum yokmu ???

issh ile baglaniyorum proxy kullaniyorum .com.tr ile sayfa login oluyorum ama izle dedigim zaman asagidaki gibi oluyor.
    tivibu ssh baglanti ile sorusuz calisiyor.
     Yurtdışından Digitürkwebtv.com.tr ye girebilirmiyim?
  • Bu konuda bir gelişme yok mu arkadaşlar?
  • Persona Grata kullanıcısına yanıt
    canlandirayim su konuyu, belki bir cozum bulunmustur...

benim en buyuk sikintim dunya para verip (turkiye'dekilerin 2 katindan fazla) uye oldugumuz digiturk play'den "yayin anlasmalari geregince" acik kanallardan yayinlanan avrupa kupasi vs maclarini seyredememek.

var midir turkiye'deymis gibi seyretmenin bir yolu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.