Şimdi Ara

Yurtdışından dell satın alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben dell notebook almaya karar verdim. ancak türkiyede kişiye özel sistem kurma fırsatı vermedikleri için ve fiyatlar beni aştığı için amerikadan getirtmeyi düşünüyorum. lakin sistemi kurarken seçiceğim garanti ve teknik destek seçenekleri türkiye'de geçerli olacak mı olursa nasıl olucak sorularıyla karşı karşıyayım. acaba yurtdışından dell satın almış biri varsa bu konuda beni aydınlatabilir mi?

• dell icin yurt dısındaki garantiler turkiyede gecerli degil ayrıca dell in turkiye de bireysel kullanıcı destegi yok... Bu nedenle yurt dısından alacaksan garanti olayını gozardı etmen gerekiyor...
  • ben abd den almistim, alirken bana soyledikleri eger ek paket olarak 1 yil garanti daha alirsam garanti turkiye icinde gecerli olucakmis... ama ben almamistim... ayrica yurt disinda hicbirsey bilmiyorlar.. mesela ps3 arastirirken abd nin bircok buyuk magazasindaki calisanlar pal system diye birsey bile bilmiyorlar, o yuzden cokta inanmamak lazim ne dediklerine, turkiyeden arastirmak gerekli

PSN: tuNNa_tr
  • hocam ben arayıp Turkiyeden sordum normalde dell laptopların service numarası olur onu verir ogrenirsin bilgisayarın durumunu ama ben turkiyedeki servise veriyorum numarayı adamlar ole bir bilgisayarın varlıgını bile anlayamıyorlar cunku adece kendi sattıklarını işlemişler sisteme... Oyle yurt dısından ekstra garanti falan hikaye yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meemsir -- 8 Ocak 2008; 5:54:17 >
  • Arkadaşlar şuanda ürünlere garanti verilmesede yakın bir zamanda dell türkiyede bir firmaya bu konuda yetki verecek eger yurtdısından alma gibi bir niyetiniz varsa biraz daha beklemenizi öneririm yakında bu anlaşma duyurulacaktır.
  • Elektronik isi sans isi, U.S.A 'den gelirken hayatimda ilk defa seytana lanet diyerek Dell XPS M1330 getirdim. Turkiyedeki fiyatin neredeyse 3/1 'ine mal oldu bana, sirf bu bile bence getirmeye / getirtmeye deger varsin simdilik garanti kapsaminda olmasin, tabi bu benim kisisel fikrim ...
    Yani nisan ayinda bu 3 yillik garantimi buraya aktarabilecegim
  • Bildiğim kadarıyla yurtdışından alınan ürünlerin parça garantisi var ve yurtiçinde de geçerli..ama parça değişimi,arıza onarımı gibi işçilik gerektiren işlemler için para ödemeniz gerekiyor..Ancak istediğiniz konfigürasyondaki ürünü distrübütör aracılığıyla getirtirseniz aynı yurtiçinden almış gibi işlem görüyorsunuz.Bu arada bende istediğim Dell 1720'yi Amerika'dan getirttim ve sorunsuz kullanıyorum.Tavsiye ederim..

• Bende dell ınspıron 152o almıştırm Türkiye den aldım ama bana bi numara verdiler ücretsiz numara direk aradıgım zaman Türk bi arkdasımız çıkıyor yeri irlanda daymıŞ...Ekranda porblem vardı lcd ekranda baya aradım konustum lcd ekranımı ücretsiz olarak evime gelip değiştirdiler Bence kesinlikle garantili olmalı...saygılar!

Orjinalden alıntı: M.ADA

Turkiyedeki fiyatin neredeyse 3/1 'ine mal oldu bana

Bayagi bir seyler ödemissin desene.

Orjinalden alıntı: dutkurusu

biraz bilgisizim kusura bakmayın ama ben de yurtdışından getirtmek istiyorum ama klavyedeki türkçe karakter meselesini nasıl halledicez onu bilmiyorum

aynı model türkiyede varsa servisten klavye satın alıp taktırabilirsiniz.ama klavye fiyatlar az buz değil.onun yerine klavye stickerları var onları tuşlara yapıştırabilirsiniz...istanbuldaysanız kadıköy/yazıcıoğlu pasajında bunlardan satan baya dükkan var.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.