Şimdi Ara

Yurtdışından 1 adet Sıfır İphone 12 Pro Max Getiriyorum. Garantili ve ek sigortalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam, pazartesi günü Dubai'den TR'ye geliyorum, yanımda 1 adet Sıfır, açılmamış pakette, faturasıyla birlikte Iphone 12 Pro Max cihaz getireceğim. Cihaz BTK Kayıt işlemi alıcıya ait.


    İLGİLENENLER LÜTFEN ULAŞSIN. İSTANBUL VE AMASYA İÇİ ELDEN TESLİM EDEBİLİRİM.


    Cihazın 1 yıl Apple TR garantisi mevcut olacak. Cihazı yarın satınalmayı planlıyorum, talebe göre modeli belirleyeceğim. Facetime ya da çift sim bulmak pek mümkün değil, talebe göre bakarım ama zincir mağazadan bulmak zor. Fiyatı talebe göre belirleyeceğim, ancak makul bir kar elde edemem durumunda hiç girmeyeceğim, bilginize.


    Cihazı alabileceğim çeşitli yerler var, ucuz olsun diye güvenmediğim amazon satıcılarından almayacağım. Apple Dubai, Carrefour ya da sharafdg(Buranın mediamarkt'ı) gibi zincir mağazaların birinden almayı planlıyorum.


    NOT: Visa Platinum kartım ile alım yapacağım için 1 yıl apple garantisine ek olarak 1 yıl ek garanti olacak. Bu durumda, ilk yıldaki işlemler apple'dan ücretsiz, 2.yıldaki garanti kapsamındaki işlemleri siz apple'dan ücretli yaptırıyorsunuz, cihazın üretim kaynaklı sorun olduğunu teyit eden servis formu ve fatura ile sigorta firması 2 hafta içinde hesaba ücreti gönderiyor. Eğer tamiri cihazdan pahalı oluyorsa fatura bedeli ödeniyor. Daha önce 1 defa kullandım ve 6bin liralık cihaz için 5.000TL tamir masrafı aldım.


    NOT2: Yine Visa Platinum'un özelliği, fatura tarihinden sonraki ilk 1 yıl için çalınma ve kazara oluşan hasarlar için sigorta mevcut. Yine polis raporu veya servis raporu ile ücret temin edilebiliyor.


    Notların detayları Visa'nın Orta Doğu sayfasında açıklanmış, ingilizcesi olanlar inceleyebilirler.

    https://ae.visamiddleeast.com/en_AE/pay-with-visa/find-a-card/platinum.html




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.gunay88 -- 12 Mart 2021; 23:25:34 >







  • Up

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.