Şimdi Ara

Yurtdışında Tıp Okumak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yurt dışında kaldırım mühendisliği okumak bile mantıklı git oku
  • Şimdi iyi bir değerlendirme ve kıyaslama yapmak lazım.

Türkiye'de tıp kazanabiliyorsanız da yurtdışında okumanız faydanıza olabilir

Türkiye'de kazanamıyor olsanız da yurtdışında okumanız yine faydanıza olabilir çünkü oradaki sınavı kazanabilirsiniz.

hele özellikle tr de tıp kazanamayıp vakıf ünilerine para bayılmaktansa, avrupada ve özellikle italya'da tıp eğitimi almak oldukça mantıklı.

nedenlerini sıralamak isterdim size de şu siteden bakabilirsiniz. - italya tıp eğitimi

italya'da okulların ücretleri aile gelirine göre belirleniyor bu çok büyük bir avantaj. yani senelik 1000 euro gibi harçlarla okula ödeme yapabiliyorsunuz. eee + okulların başarıları vs türkiye'ye göre çok daha iyi olması + yurtdışı tecrübesi + ingilizce eğitim..

gibi gibi bir çok avantaj var.

çocugunuzun kafası çalışıyorsa iyi bir ingilizce altyapısı varsa, tr deki sınavdan daha kolay bir sınav ile italya'da tıp fakültelerinde eğitim alması ve italyan hükümetinin senelik 5000 euro ya varan burslarından faydalanması mümkün.

ama imat sınavına özel olarak hazırlanmalı

bu gibi bilgileri nereden mi biliyorum?

Kızımı italya'ya göndermeye çalışıyorum... bu süreçte çok araştırdım. araştıran arkadaşlara yardımcı olmak isterim.

dileyenler özelden de ulasabilir bilgi alabilir.

- uzun zaman sonra tekrar geldim bu başlığa, hey gidi hey etraf reklam kokmuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaganefe34 -- 30 Aralık 2023; 13:46:45 >

• yurtdisinda her sey makbuldur, okuyabiliyorsan git ,,

buraya sormak hata gordugun gibi tek yararli post ustteki abiden gelmis, kizini italyaa yolluyor ,,gerisi zaten lise mezunu buranin
    tavsiyem kesinlikle git , ben amerikanciyim ama avrupada Almanya tipcilarin en cok tercih ettigi yer ,
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.