Şimdi Ara

Yurtdışında Eğitim İmkanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtiçinde okuma imkanım var, erasmus da düşünebilirim ancak önceliğim yurt dışı imkanlarını zorlamak. Biraz araştırdıktan ve giden tanıdıklarımla konuştuktan sonra budapeşte, polonya, viyana, almanya üzerinde kararsız kaldım. Bunların dışında tavsiyesi olan ya da buralarda okuyanlar bilgi verirse sevinirim. Yıllık eğitim vesayre masraf ne kadar tutuyor, part-time çalışma ile minimize edilebilir mi ?

• Bölüm nedir acaba? 2 sene sırf bu olayı araştırdım epey bilgim mevcut diyebilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gebere Jackson

Bölüm nedir acaba? 2 sene sırf bu olayı araştırdım epey bilgim mevcut diyebilirim :)

Hocam lojistik ve halkla ilişkiler bölümünü uluslarası olarak düşünüyorum. İkisi arasında kaldım ama gönlüm lojistikten yana. Bilgilendirirseniz memnun olurum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

quote:

Bölüm nedir acaba? 2 sene sırf bu olayı araştırdım epey bilgim mevcut diyebilirim :)

Hocam lojistik ve halkla ilişkiler bölümünü uluslarası olarak düşünüyorum. İkisi arasında kaldım ama gönlüm lojistikten yana. Bilgilendirirseniz memnun olurum :)

Ben genelde mühendislik üzerine araştırma yaptım ama ülkelerden bahsedeyim biraz.

Düşündüklerin arasında viyanada yani avusturyayı araştırdığımda orada ırkçılığın hat safhada ve okulu bitirmenin zor olduğu sonucuna vardım.

Ben şahsen polonya vs diğer şıkları pahalılıktan ve eğitim kalitesinden dolayı elemiştim.

Düşündüğüm meslek bilg müh. olduğu için hindistan ve almanya ikilisi arasında kalmıştım.

Hindistanda hayat ucuz Almanyada ise avrupa diploması avantajı vardı.

Sana söyleyeceğim ise eğer akraban felan da var ise kesinlikle almanyayı tercih etmelisin.

Birçok teknolojik kurumun merkezi Almanyada ve senin halkla ilişkiler alanıyla doğrudan ilgilidir bu da boş kalacağını sanmıyorum.

Ayrıca halkla ilişkiler için almanca veya çince dillerinden birini öğrenmeni tavsiye ederim sana epey avantajı olacaktır.Özellikle çinceyi öğreneblirsen işsiz kalmazsın o konuda garanti verebilirim sana.

Sorun olursa yazabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

Ben genelde mühendislik üzerine araştırma yaptım ama ülkelerden bahsedeyim biraz.

Düşündüklerin arasında viyanada yani avusturyayı araştırdığımda orada ırkçılığın hat safhada ve okulu bitirmenin zor olduğu sonucuna vardım.

Ben şahsen polonya vs diğer şıkları pahalılıktan ve eğitim kalitesinden dolayı elemiştim.

Düşündüğüm meslek bilg müh. olduğu için hindistan ve almanya ikilisi arasında kalmıştım.

Sana söyleyeceğim ise eğer akraban felan da var ise kesinlikle almanyayı tercih etmelisin.

Birçok teknolojik kurumun merkezi Almanyada ve senin halkla ilişkiler alanıyla doğrudan ilgilidir bu da boş kalacağını sanmıyorum.

Ayrıca halkla ilişkiler için almanca veya çince dillerinden birini öğrenmeni tavsiye ederim sana epey avantajı olacaktır.Özellikle çinceyi öğreneblirsen işsiz kalmazsın o konuda garanti verebilirim sana.

Hocam benim araştırmalarıma göre budapeştenin pahalı olduğu, viyananın son derece yaşanabilir yer olduğu, polonyanın ise mevcut yerler arasında maddiyat olarak en uygun olduğu şeklinde ön plana çıkmıştı. Giden tanıdıklarım bu yönde brifing verdi. Kendileri erasmus ile gitmişti, tam dönem okumak için maliyetler nasıl olur, yaşam şartları nasıl olur bilmiyorum.

Almanya'daki akrabalarımız dönmüş bayağı önce ama orada okuduğum takdirde yabancılık çekeceğimi zannetmiyorum.En büyük zorluk muhtemelen almanca olacak çünkü çok fazla şivesi olduğundan bahsediliyor.

Almanya kesinlikle yaşamak, görmek istediğim yerlerden biri ama okumak için yıllık miktarlar ne durumda bilmiyorum. Mali tablo almanyada bir öğrenci için nasıl işliyor bilginiz var mı ? Lojistik veya halkla ilişkiler için ?

• quote:

quote:

quote:

hocam liseden sonra direk almanyada bilgisayar muhendisligi okuyabilir muyuz, bilgin var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yurtdışı uzaktan eğitim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.