Şimdi Ara

Yurtdışına beş parasız gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
10.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam beyler. yurtdışına gidip yeni bir hayata başlamayı düşünüyorum. dolayısıyla okulu falan da bırakıyorum ve hiçbir vasfı olmayan lise mezunu olacağım gittiğimde yani. kanada norveç falan iyi alternatifler gibi görünüyor fakat orda kaçak yaşatmazlar muhtemelen. jamaika düşünüyorum, rahat adamlar, kimse bana sen kimsin hemşehrim diye de sormaz orada kaçak durumuna düşmemiş olurum.

soracağım:

1) vasıfsız bir insan olarak beş parasız, yeni bi hayata başlamam mümkün olur mu?

2) jamaikayı nasıl bilirsiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yurtdışına Beş Parasız Gitmek için İpuçları

Yurtdışına seyahat etmek için çok para harcamak zorunda değilsiniz. "Beş parasız yurtdışına gitmek" mümkün ve bu makalede bunu nasıl başarabileceğinize dair bazı ipuçları bulacaksınız.

Gönüllülük Programlarına Katılın

Gönüllülük programları, yurtdışına gitmenin ve yol boyunca bir şeyler öğrenmenin harika bir yoludur. Gıda bankalarından çevre koruma projelerine kadar çeşitli alanlarda gönüllü olabilirsiniz. Çoğu program, konaklama ve yemek gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

Workaway veya Helpx'e Kaydolun

Workaway ve Helpx, iş karşılığında konaklama ve yemek sağlayan platformlardır. Çiftliklerde, pansiyonlarda ve hatta uzak ülkelerdeki okullarda çalışabilirsiniz. Bu platformlar, yurtdışında yeni beceriler edinmenin, yerel kültürleri deneyimlemenin ve para biriktirmenin harika bir yoludur.

Yürüyün veya Bisiklet Kullanın

Eğer maceracı bir ruhunuz varsa, yurtdışına yürümek veya bisiklet sürmek gibi alternatif ulaşım yöntemlerini düşünebilirsiniz. Bu, inanılmaz manzaralar görmenin, yeni insanlarla tanışmanın ve egzersiz yapmanın harika bir yoludur.

Couchsurfing'i Deneyin

Couchsurfing, ev sahiplerinin gezginlere ücretsiz konaklama sağladığı bir topluluktur. Bu, yerel halkla bağlantı kurmanın, farklı kültürleri keşfetmenin ve para tasarrufunun harika bir yoludur.

Parasız Yurtdışına Gitmek Yasadışı Değildir

"Yurtdışına kaçak nasıl gidilir" sorusu yaygın bir yanlış anlamadır. Yukarıda belirtilen yöntemler, yurtdışına yasal yollarla ve çok az parayla gitmenizi sağlar.

Yurtdışına beş parasız gitmek için biraz planlama ve çaba gerekebilir, ancak kesinlikle mümkündür. Bu ipuçlarını izleyerek, dünyayı keşfetmenin ve unutulmaz deneyimler yaşamanın ekonomik bir yolunu bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sen jamaikayı ne zannediyorsun? jamaika usa'nın 1 numaralı turist ülkesi. jamaikanınn maaş seviyesi türkiyenin 2 katı civarı.

jamaika ve portorikoda yaşatmazlar seni

onu da geçtim adamlar zenci nasıl farkedilmemeyi planlıyorsun?
  • Vasıfsız ve parasızsan hiç bi ülke almaz kardeşim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahah kimse sana sormaz diyosunda sorsalar ne diceksin , derdini nasıl anlatcan , bnce gitceksen suriyeye git orda kesin demezler sen kimsin diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • girmemde sıkıntı yok beyler, yeşil pasaportum var ayıptır söylemesi.

adamların zenci olduğunun farkındayım, farkedilmemeyi değil umursanmamayı planlıyorum. bilseler bile kaçak olduğumu "bırakın dursun lan adam" diyebileceklerini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: returnwolf35

Ahah kimse sana sormaz diyosunda sorsalar ne diceksin , derdini nasıl anlatcan , bnce gitceksen suriyeye git orda kesin demezler sen kimsin diye

vasıfsız dediysem o kadarda değil. jamaikanın resmi dili ingilizce dahil 3 dil biliyorum. jamaikalıların sokakta kullandıkları dili öğrenmemde çok zaman almaz muhtemelen, iyi bir öğrenciyimdir.
  • Jamaika da esrarın kilosu 30dolar yani 30tl gibi. Düşün derim hemde birinci kalite çeşit çeşit

• bizim okuldan bir kiz 3 yıl boyunca uçak parasi ve birazda harcamak için para biriktirip meksikaya kaçtı yqklaşık 2 ay önce.

meksika iyidir.kaçak çok farkedilmezsin

ama sunlari göze alman lazım:
    erkekde olsan çakabilirler,yeri geldiginde ölmemek için çaktırman gerekebilir,
    meksika sokak çetelerinin çok olduğu bi uer.ya çete bul yada
    sırf meksika için söylemiyorum,dünyada iki evrensel meslek vardır.biri fahişelik,diğeri bulaşıkçılık.gereksinimleri azdir.(bkz:birinde g*t digerinde saglam el ayak)
    yalnız kazanacağın para azdir.gidip zorda kalirsan ya bulaşık yıkayacan yada

• ABD ye gidip iltica talebinde bulun. Boğulacaksan büyük denizde boğul.
    (Şu yeşil pasaport olayına da pek inanamadım)
  • Yesil pasaportla heryere vizesiz gidebilcegini mi dusunuyosun ?

• Fishermanx kullanıcısına yanıt
    evet
  • nickbulpageat N kullanıcısına yanıt
    Yok oyle bi dunya :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim ben 4 aya yakın bir süre jamaikalılarla birlikte çalıştım. başkent dedikleri Kingston şehrinde bile suç oranı çok yüksek seviyede.

Jovan diye yaşıtım bir eleman vardı, çok severdim kendisini. ben esmer birisi olmama rağmen "sen sokakta gündüz bile dolaşsan kesin saldırıya uğrarsın" demişti. anlattığına göre herkes belinde silahla geziyor ve mafya-çete oluşumu çok fazla bir ülke. o yüzden sana da hiç tavsiye etmem. bırak beşparasız gidip yaşamasını, turistik anlamda bile gitmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

kardeşim ben 4 aya yakın bir süre jamaikalılarla birlikte çalıştım. başkent dedikleri Kingston şehrinde bile suç oranı çok yüksek seviyede.

Jovan diye yaşıtım bir eleman vardı, çok severdim kendisini. ben esmer birisi olmama rağmen "sen sokakta gündüz bile dolaşsan kesin saldırıya uğrarsın" demişti. anlattığına göre herkes belinde silahla geziyor ve mafya-çete oluşumu çok fazla bir ülke. o yüzden sana da hiç tavsiye etmem. bırak beşparasız gidip yaşamasını, turistik anlamda bile gitmeyin

kuba nasil hocam

• nickbulpageat N kullanıcısına yanıt
    Son durum?

• quote:

Orijinalden alıntı: .redmajor.

Son durum?

okumak için polonyada yaşıyorum 3 aydır. lakin okumak için olmasaydı da hayatta kalınabileceğini gözlemledim. kaldı ki polonyada konuşulan lehceyi öğrenmesi çok zaman alıyor. öğrenene kadar seçenekleriniz az olsa da var, öğrendikten sonra fazlasıyla artıyor seçenekler.

3 aylık süreçte sadece türkiyeden çıkarken ve avrupa birliğine girerken pasaport sordular.

gelecek için planımı ispanyolca öğrenip güney amerikaya gitmek olarak değiştirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisilik

bizim okuldan bir kiz 3 yıl boyunca uçak parasi ve birazda harcamak için para biriktirip meksikaya kaçtı yqklaşık 2 ay önce.

meksika iyidir.kaçak çok farkedilmezsin

ama sunlari göze alman lazım:
    erkekde olsan çakabilirler,yeri geldiginde ölmemek için çaktırman gerekebilir,
    meksika sokak çetelerinin çok olduğu bi uer.ya çete bul yada
    sırf meksika için söylemiyorum,dünyada iki evrensel meslek vardır.biri fahişelik,diğeri bulaşıkçılık.gereksinimleri azdir.(bkz:birinde g*t digerinde saglam el ayak)
    yalnız kazanacağın para azdir.gidip zorda kalirsan ya bulaşık yıkayacan yada

Erkekte olsan çakabilirler

• Yolu bul da beraber gidek

• sonuc nedır ? gıttın mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.