Şimdi Ara

Yurtdışı internet alışverişleri için indirim kuponu&fırsat paylaşım alanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özellikle dışarıdan tablet almayı düşünen arkadaşlar için faydalı bir konu olacağını düşünüyorum

PANDAWILL

her ne kadar özellikle elf ve aurora almak isteyen arkadaşlar için önermesem de pandawill için indirim kodu:PANDAFORYOU5
    ama ne kadar aktif kalır bilmiyorum
    bunun dışında pandawill'den gecikme için verdikleri 5 dolar indirim kuponunu üstüne reward point'leri de kullanarak deri tablet kılıfı sipariş ettim aynı durumdaki arkadaşlarda benzer şekilde kullanabilir

Focalprice.com
    ELEC6OFF % 6 indirim
    SAVE12 100$ üstü 12 dolar indirim

ALIEXPRESS
    aliexpress'de de 50 dolar üzerin 10 dolar indirm varmış:rewardbuyer02 (bitti)
    5 dolarlık indirim sağlayan kod:springsale0305 ??

OWNTA
    ownta kuponlar:
    http://www.ownta.com/coupon-code.html

bunun dışında aşağıdaki sitelerde de değişik firmalara ait kupon kodları yayınlanıyor
    http://www.retailmenot.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybars_ -- 13 Nisan 2012; 9:28:36 >

• aşağıdaki kampanya da ilave olarak kullanılabilir
    Son Dakika! 50 TL chip-para fırsatı!

23-29 Şubat tarihleri arasında 500 TL harca, 50 TL chip-para kazan!
    Kampanya detayları:
    Kampanya 23-29 Şubat tarihleri arasında geçerlidir.
    Akaryakıt ve market hariç, tüm sektörlerde yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.
    Kuyumcu ve kumar harcamaları, Nakit Avans ve türevleri kampanyaya dahil değildir.
    Kampanyadan Axess, Fish, Wings, Carrefour Axess ve Axess exi-26 kart sahipleri faydalanabilir. Ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.
    50 TL chip-para kazanmak için, ilgili sektörlerde toplam 500 TL harcama yapılması ve 1 Mart tarihinde SON yazıp Turkcell’den 4566’ya, diğer operatörlerden 05327524566’ya sms gönderilmesi gerekmektedir.
    SMS tutarı Turkcell müşterileri için 0.50 TL’dir; diğer GSM operatörü müşterileri kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir.
    23-29 Şubat arasında yapmış olduğunuz harcamalar kontrol edilip, 500 TL harcama yapmanız durumunda 50 TL chip-para ödülünüz 3 Mart’ta kartınıza yüklenecektir.
    Kampanyadan kazanılan chip-paraların son kullanma tarihi 6 Mart 2012’dir.
    Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar

detaylar
    http://forum.donanimhaber.com/m_57996173/mpage_3/key_/tm.htm

• faydalı konu, arada kaynamasın
  • quote:

bunun dışında pandawill'den gecikme için verdikleri 5 dolar indirim kuponunu üstüne reward point'leri de kullanarak deri tablet kılıfı sipariş ettim aynı durumdaki arkadaşlarda benzer şekilde kullanabilir

Bende de gecikmeden dolayı verdikleri 5$ lık kupon ve 2$ dan fazla reward point vardı.
    5$ lık kuponun süresi ay sonunda biteceğinden, bir adet ledli el feneri, bir de usb bluetooth aldım.Ziyan olmasın
  • Başlık gayet mantıklı ve yararlı olacaktır.Ama bence Konu ismi daha net olsun ve güncel fırsatlar ilk konu editlenerek düzenlensin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Başlık gayet mantıklı ve yararlı olacaktır.Ama bence Konu ismi daha net olsun ve güncel fırsatlar ilk konu editlenerek düzenlensin...

ilk mesajı editledim
    önerilere göre yeniden düzenlerim
  • Teşekkürler kupona rastgelen eklerse iyi olur bu arada pandawill kuponunu neden aurora alırkenönermem yazdınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Teşekkürler kupona rastgelen eklerse iyi olur bu arada pandawill kuponunu neden aurora alırkenönermem yazdınız?

bir pandazede olarak bunu yazdım.
    Pandawill'de özellikle Aurora ve elf'de şuan ciddi tedarik sınıntısı var ben 25 gün bekledikten sonra elf siparişimi iptal ettim. pandawill foruma göre 3000 kadar Aurora için , 1000 kadar da elf için verilmiş bekleyen sipariş var . haftada 200-300 adet ya gönderiyorlar ya göndermiyorlar.
    son olarak siparişimin mart ortasından önce gönderilmeyeceğini öğrenince iptal ettim
    sabrını sınamak isteyen pandawill'den sipariş verebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybars_ -- 27 Şubat 2012; 17:21:23 >

• hı stok sıkıntısını biliyorumda ben kuponla alakalı özel bir durum var mı diye sordum..:)

Aslında o sorun sadece pandawillde değil büyük ihtimal.Diğer sitelerde de stok sorunu var.Bende bi tablet almak istiyorum ama onlar olmayınca advenced 2 mi alsam diyorum bakalım ne olacak.
  • aliexpress'de stokta olan yerler var(ben aurora siparişi verdim) ama güvenilir bir satıcı bulmak gerek.
    genelde bahstsız bedeviyimdir.(pandawill siparişiyle 25 gün bekleme üstüne %10 axes indirimini kaçırma, aliexpres'den sipariş verdikten sonra 10 dolar hediye çekini görme..vs)bakalım bu kez ne olacak
  • Aliexpress te de güvenilir satıcı bulmak gerekiyor aliexpress kampanyası devam ediyor deil mi hala?
  • aliexpressden alacam ama çekiniyorum çok sahtekar var diyorlar :)
  • aliexpress'te kampanya devam ediyor A+ ikonlu satıcılardan alırsanız pek sorun çıkmaz diye düşünüyorum
    sonuçta ebay-gg gibi ürün elinize geçince onay veriyorsunuz A+ ikonlu satıcıda ürünü ücretsiz geri gönderme şansınız var üründe sorun çıkarsa ekstra kargo ödemiyorsunuz
    tabi bu işin teorik tarafı pratik'te sorun yaşayan varmı bilmiyorum
    burada A+ açıklaması var
    http://help.aliexpress.com/assurance_plus/index.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

aliexpress'te kampanya devam ediyor A+ ikonlu satıcılardan alırsanız pek sorun çıkmaz diye düşünüyorum
    sonuçta ebay-gg gibi ürün elinize geçince onay veriyorsunuz A+ ikonlu satıcıda ürünü ücretsiz geri gönderme şansınız var üründe sorun çıkarsa ekstra kargo ödemiyorsunuz
    tabi bu işin teorik tarafı pratik'te sorun yaşayan varmı bilmiyorum
    burada A+ açıklaması var
    http://help.aliexpress.com/assurance_plus/index.html

hocam senin ürün kargoya verildimi ayrıntılı bilgileri bekliyoruz senden :)

• henüz verilmedi satıcı bugün vereceğini söyledi. zaten sayaca göre 1 günü daha var eğer kargoya vermezse sipariş otomatik iptal oluyor satıcıdan süre uzatmayla ilgili bir talep henüz gelmedi
    edit:
    siparişim kargoya verilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybars_ -- 28 Şubat 2012; 15:57:43 >
  • ilk mesajı editledim maalesef axess kampanya şartlarını değiştirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybars_ -- 28 Şubat 2012; 14:48:12 >
  • bu işi ilk farkeden ben oldum ama iş işten geçti paypala normal axessimi bile ekledimki sanalkart geçerli değil demesinler diyede gene giren bize girdi bende mcbub.comdan ems kargosuyla beraber 8gb aurora aldım 195 dolara iyi diyoduk birazda chip paradan yırtarız şu an 2 siparişim var biri ta şubat 2 de focalpricedan paladin 8inde postaya verildi ama kendisi ortada yok takip nosunu giriyorum sistemde çıkmıyor biride dün aldığım aurora paladin gelirse şayet satabilrim yoksa paypaldan itirazmı açsam arkadaşlar şubat 2de aldık 8inde postalandı fakat sistemde bile yok neyse kısmet sana koca bir ban axess eğer farkettiğim işe yaradıysa ne mutlu bana
  • bende sizin mesajınızdan sonra gördüm akbank'a şikayet maili attım bakalım ne olacak
  • şikayet maili attıktan sonra chip paralar hesaba yüklendi
    focalprice kuponları eklendi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.