Şimdi Ara

Yurtdışı imkanları en fazla olan üniversite hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
3
Favori
11.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biliyorum arkadaşlar hepiniz tercih sonuçları beklentisindesiniz ama ben yine de sorayım.Siz yükseklisans için ya da yurtdışında en popüler olan üniversite hangisi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yurt Dışı İmkanları En Fazla Olan Üniversiteler

Türkiye'de ve dünyada yurt dışı imkanları sunan sayısız üniversite bulunmaktadır. Bu imkanlar, öğrencilerin global bir bakış açısı kazanmalarına, uluslararası deneyimler edinmelerine ve kariyer hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olur.

Türkiye'de Yurt Dışı İmkanları En Fazla Olan Üniversiteler

• Boğaziçi Üniversitesi: Erasmus+, Mevlana Değişim Programı ve diğer uluslararası iş birlikleri ile yurt dışı değişim olanakları sunar.
    • Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ): Dünyanın önde gelen üniversiteleri ile değişim anlaşmaları bulunmaktadır.
    • İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ): Erasmus+, Farabi Değişim Programı ve çok sayıda yurtdışı programları sunar.
    • Bilkent Üniversitesi: Uluslararası öğrenci topluluğu ile aktif bir yurtdışı bağlantısı ağı vardır.
    • Koç Üniversitesi: Uluslararası değişim programları, yurtdışı staj olanakları ve çifte diploma programları sunar.

Dünyada Yurt Dışı İmkanları En Fazla Olan Üniversiteler

• Harvard Üniversitesi (ABD): Dünyanın dört bir yanındaki üniversitelerle iş birlikleri sayesinde birçok yurt dışı değişim programı sunar.
    • Cambridge Üniversitesi (Birleşik Krallık): Uluslararası öğrenciler için kapsamlı bir değişim programı ağı ve araştırma olanakları bulunmaktadır.
    • Oxford Üniversitesi (Birleşik Krallık): Akademik mükemmelliği ve yurtdışı değişim fırsatları ile tanınır.
    • MIT (ABD): Yurt dışı araştırma projeleri ve değişim programları sunan yenilikçi bir üniversitedir.
    • Stanford Üniversitesi (ABD): Yurtdışı staj fırsatları, değişim programları ve uluslararası araştırma iş birlikleri ile öğrencilere global deneyimler sağlar.

Bu üniversiteler, öğrencilere yurt dışında eğitim almaları, kültürlerarası iletişimi geliştirmeleri ve gelecekteki kariyerleri için değerli beceriler kazanmaları için eşsiz fırsatlar sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hokkari molotovun yurt dışı imkanı çok gelişmiş kuzey ırakla erasmus yapıyolarmış dersleri dağda piknik yaparak goruyolarmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSYMFAN -- 22 Temmuz 2014; 21:42:46 >
  • Tabikide benim üniversitem
  • quote:

Orijinalden alıntı: RecepTayyipErdogan Jr

Tabikide benim üniversitem
    GALATASARAY,BİLKENT,OTDÜ,BOĞAZİÇİ
  • bilkent, boun, gs, odtü, itü, koç, sabancı sıralaması şeklinde gider.
  • bence bau nerdeyse her yerde bolgesel unılerle ortak kampuslerı var hong kong da dahı
  • quote:

Orijinalden alıntı: depcendepcen

bence bau nerdeyse her yerde bolgesel unılerle ortak kampuslerı var hong kong da dahı
    üniversitenin imkanı çok da sen odunsan işte orası imkansızlığın olur senin. iş sende bitiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krolofila

üniversitenin imkanı çok da sen odunsan işte orası imkansızlığın olur senin. iş sende bitiyo.

Alıntıları Göster
    bilkent, boğaziçi, bahçeşehir, galatasaray çok ironik sınava hazırlanan, hazırlanmış ve idealist olan herkes - ben de dahil- yurtdışına gitmek istiyor çok ironik bence
  • Guzelce acıklayacak varsa ben de merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: flurry.

bilkent, boğaziçi, bahçeşehir, galatasaray çok ironik sınava hazırlanan, hazırlanmış ve idealist olan herkes - ben de dahil- yurtdışına gitmek istiyor çok ironik bence

Kesinlikle hocam ben üniversiteye hazırlancak olan bir mezunum odtü bilgisayarı kazanıp (bilgisayar müh.) yurtdışına gitmek istiyorum.
  • Girne Amerikan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebüyubiiii

Girne Amerikan
    nişantaşı üniversitesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Novarolife

nişantaşı üniversitesi

Alıntıları Göster
    her üniversitede bu imkanı bulabilirsin
    önemli olan senin bu imkanları ne derece kullanacağın .
  • Sayılan üniversiteler işinizi zorlaştırır haberiniz olsun

Odtü de 3.80 ortalama yapsanızda

Ortalama bir ünide 3.80 ortalama yapsanızda yurt dışında kabul almanızı eşit derece etkiler

OLUR MU YAV KOSKOCA ODTÜ

Demeyin dünya sıralamasına bakıldığında 10. olan üni neden bütün odtü lülere kapılarını açsın?
    Kendi örencileriyle devam eder.

Kıyıda köşede kalan yetenekleri bulacaksa da ille odtü diye tutturmaz

Yani uyduruk bir ünide odtü lü rakibinden tek farkı saksafon çalmak olan örenci direk öne geçer

Evet arkadaşlar işinize gelmese de durum bu

Komuşunuzun ,nikah şahidinin ; kapatmasını yurtdışından gelip havada kapmadılar. Yalandır o

Bu ünilerin ne avantajı olur derseniz
    bazı hocaların referans mektubu değerlidir. Tek mektup bütün sorunları çözer.
    Tabi bu mektubu sayanlar kendileri yerine bu hocanın ince eleyip sık dokunmasına güvendiklerinden bu değeri verirler.

Yani bu ünilerin hiçbiri işinizi kolaylaştırmaz haberiniz olsun

Benim tavsiyem kötülerin arasında iyi olmanız.

Not/ Tabletten eziyet çekerek yazıyorum,anlatmak istediğimi anladıysanız fazla üstüme gelmeyin biraz yalap şap oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mırat01 -- 22 Temmuz 2014; 23:46:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mırat01

Sayılan üniversiteler işinizi zorlaştırır haberiniz olsun

Odtü de 3.80 ortalama yapsanızda

Ortalama bir ünide 3.80 ortalama yapsanızda yurt dışında kabul almanızı eşit derece etkiler

OLUR MU YAV KOSKOCA ODTÜ

Demeyin dünya sıralamasına bakıldığında 10. olan üni neden bütün odtü lülere kapılarını açsın?
    Kendi örencileriyle devam eder.

Kıyıda köşede kalan yetenekleri bulacaksa da ille odtü diye tutturmaz

Yani uyduruk bir ünide odtü lü rakibinden tek farkı saksafon çalmak olan örenci direk öne geçer

Evet arkadaşlar işinize gelmese de durum bu

Komuşunuzun ,nikah şahidinin ; kapatmasını yurtdışından gelip havada kapmadılar. Yalandır o

Bu ünilerin ne avantajı olur derseniz
    bazı hocaların referans mektubu değerlidir. Tek mektup bütün sorunları çözer.
    Tabi bu mektubu sayanlar kendileri yerine bu hocanın ince eleyip sık dokunmasına güvendiklerinden bu değeri verirler.

Yani bu ünilerin hiçbiri işinizi kolaylaştırmaz haberiniz olsun

Benim tavsiyem kötülerin arasında iyi olmanız.

Not/ Tabletten eziyet çekerek yazıyorum,anlatmak istediğimi anladıysanız fazla üstüme gelmeyin biraz yalap şap oldu
    Peki nasıl kendimize daha fazla şans tannıtırabiliriz hocam?

Yani ne yapsak bu adamların önüne geçebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamanmekan. -- 22 Temmuz 2014; 23:30:17 >

• BİLKENT
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamanmekan.

Peki nasıl kendimize daha fazla şans tannıtırabiliriz hocam?

Yani ne yapsak bu adamların önüne geçebiliriz?

Öncelikle, türkiyenin eğitim sisteminden çıkan birine gerçekleri anlatınca, evlatlık olduğunu öğrenmişe dönüyor

http://spor.haber7.com/nba/haber/1050896-siirtli-basketbolcu-nba-yolunda

Bunun olma ihtimali ne ise ,6 saat düzenli ders çalışan birinin gitme ihtimali de odur

Yani not ortalaması işin bi boyutuysa
    Spor bir boyutu
    Müzik bir boyutu
    Kamu hizmeti bir boyutu
    .
    .
    .
    .
    .
    Özetle çok boyutlu bir insan olmalısın

Hem ortalama kasmalısın
    Hem spor yapmalı,derece almalısın

Bu kadar çok şeyi yapayımda ne ara aylak takılayım diyorsan
    Ülkelerinden kaçmaktan başka çaresi olmayan çinliler ve hintliler durmuyor haberin olsun

• Bu arada BİLKENT,KOÇ gibi ünilerden çıkıp yurt dışına giden örencilerin diğer ünilere göre fazla oldugğ dorudur.

Ancak okulun marifet değil

Örencinin 20bin$ okul harcını, en az 12bin$ yaşam masrafını karşılayabilecek olmasındandır

Onun dışında burs vs isteyen gayet sosyal biri olarak bölüm birincisi olarak mezun olmalı
  • Yurtdisinda oku. En ideal yoldur. Ne diye Turkiye'de zaman kaybediyorsun?
  • NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.