Şimdi Ara

Yurtdışı Eğitim Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Akademi City; 1990 yılında Ankara’da kurulmuş 30 yıldır yurtdışı eğitim alanında hizmetlerine devam etmektedir. Yurtdışında yabancı dil eğitimi, özellikle İngilizce dil kursu almak isteyen öğrencilerimize başta İngiltere, Amerika, Kanada, İrlanda, Avustralya ve Malta olmak üzere pek çok dünya ülkesinde yurtdışı dil kursu organizasyonları konusunda danışmanlık hizmeti vermekteyiz.


    Yurtdışı eğitim konusunda deneyimli 40’ı aşkın danışmanımız ve 5 şubemiz ile yurtdışı eğitim programları ile ilgili merak ettiğiniz her türlü soruyu yanıtlamak üzere sizi ofislerimizde ve telefonun ucunda bekliyoruz. Yurtdışı dil kursları danışmanlığının yanı sıra 3 – 17 yaş arasındaki çocuk ve genç öğrencilerimiz için yurtdışı yaz okulları ve yurtdışı aile yaz kampları ile ilgili bireysel ve grup turları düzenlemekteyiz.


    Öğrencilerimiz yurtdışı yaz kamplarında eğlenceli bir yaz geçirirken aynı zamanda yabancı dillerini geliştirme ve farklı kültürlerle iç içe olma fırsatı yakalamaktadır. Yurtdışında Üniversite eğitimi almak isteyen öğre

    Yurtdışı Eğitim Ankara

    ncilerimiz için lisans, master ve doktora düzeyinde yurtdışı üniversite yerleştirmesi yapabilmekteyiz. Sitemizde bulunan üniversite tercih robotu ile istediğiniz ülke ve bölüme göre üniversite bölümlerini arayabilir, başvuru, kabul şartlarını öğrenebilir, bölümlerin yıllık maliyetleri ile ilgili fikir edinebilirsiniz.


    Bu programların yanı sıra yurtdışında diploma programları ile alana yönelik diploma almak isteyen öğrencilerimize diploma ve yurtdışı sertifika programları sunmaktayız. Seçeceğiniz ülkenin en seçkin üniversiteleri bünyesinde verilen diploma ve sertifika programları ile seçtiğiniz alana yönelik yetkinliğinizi geliştirebilir ve bu konuda yurtdışı sertifika sahibi olabilirsiniz.


    Akademi City Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı fırsatlarını görmek için https://www.akademicity.com/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Yurtdışı eğitim ankara konusunda uzman kadrosu ile her zaman yanınızda.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.