< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |

2 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
30 a yakın uygulamayı btk engellemişti, o yüzden burada çalışmayabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 11 Aralık 2025; 9:32:31 > |
|
|
hocam zaten türk telekom ve turkcell de hali hazırda faturasız data hattım var benim. lazım oldukça paket yüklemesi yapıp kullanıyordum. bu esim yasaklamaları patlamadan önce haberim olsaydı iyiydi. o sıralarda çok ihtiyacım olmadığından bu esim sistemini incelememiştim. ama tek esim ile iki şebeke kullanabiliyor olmak büyük lüksmüş. geçmiş mesajları okudukça iç çektim :D velhasıl telekomda ve turkcelldeki paketler ihtiyacıma göre çok uçuk fiyatlı ve çok kısa süreli kalıyor. bazen data hattımdaki salla kazan hediye 1 gb internet bile işimi gördüğü için paket satın almıyordum. şimdi gün geldi hat iptal olacak mecbur ya taşıtacam ya da TİM den 10 tl yükleteceğim hat iptal olmasın diye... daha bir de yüklerlerse diye umut ediyorum umarım :D |
|
Herkese selam, Uygun fiyatlı eSIM seçenekleri arayanlar için bir tavsiye paylaşmak istedim. Seyahatlerimde 2 yılı aşkın süredir BNESIM kullanıyorum ve denediğim diğer sağlayıcılara kıyasla benim için gerçekten çok büyük fark yarattı. İşte neden onları kullanmaya devam ediyorum: Süresi Dolmayan Veri (Data): En büyük avantajı bu. Verinizin 30 gün sonra silindiği çoğu eSIM'in aksine, son kullanma tarihi olmayan "kullandıkça öde" verisi satın alabiliyorsunuz. Sık seyahat edenler için harika; kullanmadığınız her şey bir sonraki seyahatiniz için saklanıyor. Bölgesel Planlar: Rotanıza bağlı olarak belirli ülkeler veya tüm bölgeler (Avrupa, Asya vb.) için planlar satın alabiliyorsunuz. Sınırsız Seçenekler: Yüksek miktarda veriye ihtiyacınız varsa, kısa ve yoğun internet kullanımı gerektiren seyahatler için çok yararlı olan 10 günlük sınırsız veri gibi sağlam paketleri de var. İndirim:BNESIM ile iş ortağıyim ve %20 indirim (10 Euro'ya kadar) sağlayabiliyorum. Aşağıdaki web linkini veya uygulama linkini uzerinden kayıt olarak CNR20 kodunu kulkandiginizda her pakette %20 ne t indirim olacaktir: Web Linki: Uygulama Linki (Android -ios) Kod: CNR20 Önemli Not: Bu indirim ilk kez kayıt olanlar ve ilk satın alma işlemi için geçerlidir. 💡 İpucu: Halihazırda bir BNESIM kullanıcısıysanız ancak bu indirimden yararlanmak istiyorsanız, yukarıdaki linkler üzerinden farklı bir e-posta adresi kullanarak basitçe yeni bir üyelik oluşturup indirimden faydalanabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
**** 2026 Yılbaşı Kampanyası **** Bugünden itibaren 31 Aralık’a kadar indirim avantajı %20 indirim ✅ Sadece ilk satın alımda değil, tüm satın alımlarda geçerli 🔁 Her kullanıcı tarafından iki kez kullanılabilir 📅 31 Aralık’a kadar geçerlidir Affiliate link (web): https://bnes.im/CMKX Affiliate link (app): https://bnesi.onelink.me/6LSS/lx5ombys İndirim kodu: CNRNEWYEAR CNR20 kodu da aktiftir. 31 Aralık sonrası CNRNEWYEAR kodunun kullanım süresi dolacaktır. Şuan seyahat planınız yoksa bile.süresiz paketlerden alarak zamlardan etkilenmeden paket biriktirebilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralsong -- 12 Aralık 2025; 15:25:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|