< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL) (27. sayfa)
-
-
Bnesim bu günün kampanyası %20 nakit iade
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdiye kadar verilenler tırt çıktı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En az %68 iade vermezlerse hiç cazip değil mlaesef bu kampanyalar.
-
şubat ayında barselona planım var.
Geçen yıl Roma için farklı bir uygulama üzerinden 1-2 ay öncesinde kampanya ile aldım ve Romaya gidene kadar etkinleştirmemiştim.
Bu uygulamada böyle çelışıyor mu ? etkinleştirene kadar durabilir mi ?
-
Süresiz paketler var tüm GB bitene kadar ya da 30günlük paketi alırken 6 ay sonrasına tarih secebilirsiniz. Kullanacağınız zaman aktif ettiğinizde 5dk içinde kullanıma hazır oluyor
bugün 1g eu G1 paketini aktive ettim, Turk Telekom dısında operatör seçimine izin vermiyor malesef.
Evet bnesim sadece Turktelekom ile anlaşmalı
Redteago Türkiye paketi sadece Turktelekom
Redteago Avrupa paketi Turkcell ve Turktelekom
Redteago Avrupa plus paketi Turkcell Turktelekom ve Vodafone ile çalışıyor.
ben bir şeyi denemek için aktive ettim.
yurtdışı iphone sim 1 fiziksel türk kartı ile kullanımda ve kullanıma başladıktan 5 gün sonra btkdan uyarı mesajı geldi.
şimdi diğer sim 2 yi de aktive ettim ama yurtdısı avrupa esim paketi kullanarak, bakalım btk bu hat için uyarı gönderecek mi yoksa turist hattı gibi düşünüp yabancı hat olduğu için uyarı mesajı göndermeyecek mi. yılbaşında her halükarda zaten süreler sıfırlanacak ama en azından önemli bir bilgi elde etmiş olacağım kendi açımdan.
-
BNESİM H-1 alsaydınız TÜRKcell seçiminede izin verecektir.quote:
Orijinalden alıntı: mimofdm
bugün 1g eu G1 paketini aktive ettim, Turk Telekom dısında operatör seçimine izin vermiyor malesef.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
BNESİM H-1 alındığında TÜRKcell seçimi mevcut,quote:
Orijinalden alıntı: sssss5Evet bnesim sadece Turktelekom ile anlaşmalı
Redteago Türkiye paketi sadece Turktelekom
Redteago Avrupa paketi Turkcell ve Turktelekom
Redteago Avrupa plus paketi Turkcell Turktelekom ve Vodafone ile çalışıyor.
satın alırken öyle bir seçenek opsiyonu sunmuyor, nasıl H paketi alabiliyoruz ? türkiye paketinde mi bu opsiyon var? avrupa paketinde böyle bir opsiyon yok.
-
Eyvallah, ben diğer uygulamasından alım yapıyordum ama o uygulamada seçenek sunmuyor malesef. söylediğiniz uygulama da kurulu, bundan sonra oradan alım yapayım madem.
sadece ios'a mı özgü, web sürümünde de var mı seçenek hocam?
-
top up yapılınca H1 serisinden veriyor ama ilk alımda bunu seçmenin bir yolu var mı? ayrıca bu uygulama sanırım yakın zamanda kapatılacak zira benim kullandığım yeni uygulamanın indirilmesi için bilgilendirme mesajı geliyor bazen.
-
Uyarı gelsin hocam, sorun yok ben bunu kullanıyorum, ilk alımda üye olduktan sonra seçebiliyorsun, ama ben sonradan almıştım, sonradan fark ettim bendequote:
Orijinalden alıntı: mimofdmtop up yapılınca H1 serisinden veriyor ama ilk alımda bunu seçmenin bir yolu var mı? ayrıca bu uygulama sanırım yakın zamanda kapatılacak zira benim kullandığım yeni uygulamanın indirilmesi için bilgilendirme mesajı geliyor bazen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 19 Aralık 2024; 21:55:37 >
Bnesim bugünün kampanyası 2x data.
Yalnızca top-up geçerli.
Var olan pakete ek yapabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 22 Aralık 2024; 11:55:45 >
Bugünün kampanyası %40 cashback
Son 2 gün kaldı en iyi hediye 2x dataydı sanırım. Son 2 günden pekte umudum kalmadı.
Harika bir fikir. Önemli bir deneyim.
Peki, gelişme var mı, geldi mi mesaj?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X