Şimdi Ara

Yurt interneti sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar beni kanser eden bir problem var yurdun internetine bağlandığımda Google Chrome donuyor, yanıt vermiyor 1 ya da 2 dakika sonra kendine geliyor bilgisayar da donma olmazken Google Chrome takılıp kalıyor hiçbir şey yapamıyorum. Bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Konuyu bile zar zor açtım diğer tarayıcalarda sorun yok ama onlarda aşırı yavaş hiçbir şey yapılmıyor.

-Bunun yüzünden format attım hala çözülmedi her şeyi sıfırladım yok nafile.

-Kendi telefonuma bağlandığımda sorun yok takır takır dolaşıyorum sorun yurt internetinde ama neden bilmiyorum.

Teşekkür ederim şimdiden.

Sorunun kaynağını buldum sorun WI-FI benım bulunduğum yerden çekme sıkıntısı yaşıyor şuan yan odadaki arkadaşımın yanına gittim takır takır dolaşıyorum inanamadım benim bulunduğum odaya gittim tekrar yavaşladı donmaya başladı. WI-FI güçlendirmenin bir yolu var mıdır arkadaşlar? Kafayı yemek üzereyim 2 adım yanımdaki adam takır takır dolaşırken benim neden böyle delirmemek elde değil.

• furkanuc kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Wifi güçlendirmek için anteni olan bir adaptör almakta yarar var. Aşağıdaki linkten araştırarak yada deneme şansınız varsa deneyerek almanızda fayda var.

Kolay Gelsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET SORUNU
    2 ay önce açıldı
    PS4 internet sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.